| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: en iyi metal türü hangisi | |||
| heavy metal | | 10 | 22,22% |
| death metal | | 3 | 6,67% |
| black metal | | 8 | 17,78% |
| nu metal | | 11 | 24,44% |
| hardcore | | 4 | 8,89% |
| power metal | | 1 | 2,22% |
| gothic metal | | 8 | 17,78% |
| Oylayanlar: 45. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.401
Forum Gücü: 175 Forum Puanı:70592 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nu metal "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Dark Soul (29-12-07) |
| | #3 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.212
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | harika parçaları var disturbed ![]() tabi korn,linkin park,limp bizkit,papa roach ın da harika parçaları var ![]() slipknot da nu metal sayılıyor Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #4 |
| Cezalı Üye Antikapitalistler
Teşekkür etti: 662
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:492 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
melodik death metal,doom metal,death/doom,senfonik metal ,folk metal,funeral doom,atmosferik...
|
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Dark Soul (29-12-07), weekend warrior (01-01-08) |
| | #5 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 265
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nu metal hariç hepsi çekilebilir ![]() dinlersem heavy ve doom tercihim Ne Açlık, Ne de Aç Gözlülük... Çok mu imkansız? ![]() |
|
| | #6 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.925
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hepsi demek isterdim ama oyum ---> Gothic Metal düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #7 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.800
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nu-metal diye bir türü ben metal sınırlarına dahil etmiyorum açıkcası(: heavy ve thrash tercihimdir=) Bütün Bunlar Düş...! Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ѕiиєм ѕiиαи |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.880
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:5566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
başta heawy,sonra black we thrash en son nu !
YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM... |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:7034 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ''there is no x metal y metal pussy metal there is only heavy metal'' bildiğim kadarıyla lemmy kilmister'in konuyu açıklayan cümlesi |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | tragonya (19-02-08), weekend warrior (01-01-08) |
| | #10 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.151
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33483 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pek müzik ayırmam, kulağıma iyi gelen her şarkıyı dinlerim...
![]() Kan kokusunu özler misin? пиперуда обичам те |
|
| | #11 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.854
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:46819 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rock müziğinin doğurduğu en güzel tarzlardan birisi olan Heavy Metal 80 lerde doruğa ulaşmış ve 80 ler sonunda da iyiden iyiye tür-gruplarına ayrılmaya başlamıştır..Bu türün kilometre taşları Iron Maiden,Black Sabbath,Metallica,Judast Priest gibi gruplardır..Bu gruplar Heavy Metal yaparken bu müzik türünü bir kategoriye sokmaktan ziyade bu müzik türüne kendi tarzları ve soundlarını yansıtmışlardır..Bu saydığım grupların ismi bir alt tür içinde değil heavy metalin içerisinde farklı bir duruş olarak anılmaktaydı..Diğer metal türlerinin ise oldukça öznel bir tavrı olduğunu düşünüyorum..Belli bir kalıplaşmaya giden ve müzik sanatından çok bir underground kültür tavrı olduğunu söyleyebilirim...Burada aslında böyle bir anket yaparak hangi müzik türünü sevdiğimiz değil hangi alt kültürün içerisinde olduğumuzu söylüyoruz..
|
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #12 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 956
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1079 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
black metal kesinlikle
|
|
| | #13 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.360
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:9429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doom tarzı keyifli oluyor bence.. Psikoloji bozmaya birebir..
![]() ''Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız bir de cehaletin bedelini hesaplayın'' (Socrates) |
|
| Mesaja teşekkür eden: | saroth (02-01-08) |
| | #14 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 43
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:84 ![]() ![]() |
heavy metal ve trash metal
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | weekend warrior (01-01-08) |
| | #15 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 230
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1082 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | thrash metal Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım Belki de bir son dakika fotoğrafı olup Duvarlarına asıldım Gerçek olan tek şey vardı Hüzünlü bir öyküde Yanlış bir adrese postalanmıştım ben |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Dark Soul (31-12-07) |
| | #16 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 171
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2883 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #17 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 19
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:719 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NU METAL HARİÇ HEPSİNİ DİNLERİM VE SEVERİM öncelik olrak thrash , heavy ve death ölen bilir hayat nedir... |
|
| | #18 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 82
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:131 ![]() ![]() |
Nu Metal, No Metal ! ! ! Nu Metal'i metalden saymıyorum ben. . Heavy, trassh, death, goth I forget myself |
|
| | #19 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en iyi metal türü hangisi aliminyum |
|
| | #20 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 453
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Korn o katogoriye girdiği için Nu-Metal diyorum ama genel anlamda Trash en iyisidir Hürriyet Hepimize Yetmiyor , Hürriyet Hepimize Yetebilir ! SAVAŞSIZ BİR DÜNYA !!! "Allah'ı ararsan gönlünde ara Mekke'de , Kudüs'te Hac'da değil" Yunus Emre |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |