| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Sizce En İyi Monitör Hangisi Sizce ? | |||
| PHILIPS | | 7 | 33,33% |
| SAMSUNG | | 5 | 23,81% |
| LG | | 4 | 19,05% |
| HYUNDAI | | 0 | 0% |
| BENQ | | 0 | 0% |
| NEOVO | | 1 | 4,76% |
| SONY | | 2 | 9,52% |
| DELL | | 2 | 9,52% |
| Oylayanlar: 21. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Sizce En İyi Monitör Hangisi Sizce ? Kullandığınız Monitör ün Markasını Seçiniz Tavsiyede Bulunabilirsiniz... Benim Tercihim Philipsden Yana Bu Arada Marka Olarak Bütün Monitörler Dahil Anketimize CRT FLAT LCD monitörlerin Tümü . Ben insan değil - mişim , mutlu edemez - mişim seni ! Zamansız gider - mişim, yarım bırakır - mışım, sonları hiç sevmez - mişim Ama ben çok, çok, çok aşığım aşığım sana .. ![]() |
|
| | #2 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 8.063
Forum Gücü: 189 Forum Puanı:81981 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Samsung tabii ki ![]() çünkü ben onu kullanıyorum ![]()
|
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.346
Forum Gücü: 141 Forum Puanı:55093 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benimkide ondan param olsun degistiricem ![]() LG guzel (: ![]() Ağustosta biter herşey gibi Hayat yine eski haline döner Heryaz biter kışı bulur vakitler. Rüzgar boranfırtına sertçe eser Buztutar sular sıcak çekip gider Hergüzelşey vakti doldumu biter Yaradan emrettimi canda çekergider sfanmemo 26082008 |
|
| | #4 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.412
Forum Gücü: 134 Forum Puanı:58513 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | LG (: tik tak..! tik tak..! |
|
| | #5 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 3
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:5 ![]() | PHILIPS renk kalitesi vede görüntü yansıması konusunda oldukca önde |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 236
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | philipsin goruntuleme konusundaki tecrubesinin ve kalitesinin tartısılmaz olduguna inaniyorum + hollanda mali ustelik (: |
|
| | #7 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.530
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:85524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | PHILIPS :p benimde param olursa Dell alırım ![]() ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... Tekrar Kapsama Alanı dışına çıkıyorum. Kendinize İyi Bakın Hoşçakalın... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Şafak : Şafağı boşver şimdi, çok gün var daha |
|
| | #8 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() | samsung |
|
| | #9 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ınka ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |