DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Diğer Tartışmalar

Konu Seçenekleri
Eski 14-08-08, 11:22 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Antikapitalistler

αηтιкαριтαℓιѕт - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.237
Teşekkür etti: 331
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:5260
αηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Sizce Galatasaray eski günlerine dönmek için ne yapmalı?

Arkadaşlar sizce Galatasaray bir zamanlar Avrupa'da ses getirmiş günlerine geri dönmek içn ne yapmalı?

Ah bir tutsaydın ellerimi
Biraz gözlerime inansaydın
Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Bu forumda sigara içilmez.
Cezası: 593 YTL

Eski 16-08-08, 01:10 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Kemalistler

DiRENiŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 868
Teşekkür etti: 259
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:2616
DiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyor
İyi ve genç bir kadro kurup biraz sabretmeli(Bu seneki kadro son 7 yılın en iyi kadrosu bence), başına da iyi bir teknik direktör getirmeli tabii, ancak bu asla Skibbe olamaz.

Bir Girdap Gibi
Bir Girdap Gib
Bir Girdap Gi
Bir Girdap G
Bir Girdap
Bir Girda
Bir Gird
Bir Gir
Bir Gi
Bir G
Bir
Bi
B
.
Eski 16-08-08, 11:19 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

KandemiR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.611
Teşekkür etti: 275
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:5511
KandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Bu iş skibeyle olmaz diye bişe yok.. daha ne gördük ki. Eğer hazırlık maçlarını sayıyorsan onları dikkaete almamanda yarar var.. Adam tamam belki kariyeri Gs gibi parlak değil ama bu böyle olacak değil. Sabredip Görecez

1905'den Sonsuza Kadar

Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı

Hedef : ŞükrüSaraçoğlu

Eski 16-08-08, 12:55 Çevrimdışı   #4
Stajyer
Huzur Pınarı

Patriotic - ait Avatar
Genel Mesajlar: 138
Teşekkür etti: 59
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:1208
Patriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuşPatriotic üç beş tanıdığı olmuş
Her sene 2000 yıllarındaki ruhu yakalıyacaz demekten vazgeçmeli...

Onca mazlumun gönülden kopan ahları elbet indirir bir gün tepenizden lanetullahI
Eski 16-08-08, 14:22 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Kemalistler

DiRENiŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 868
Teşekkür etti: 259
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:2616
DiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyorDiRENiŞ çevresinde seviliyor
Hazırlık maçlarını hiç bir zaman ölçü olarak görmem. Steau gibi kritik bir maça kendi sahanda 4 stoper ile çıkıyorsun. Oyuna Ayhan gibi ortasahaya can verecek biri dururken Erhan gibi ne idüğü belirsiz tecrübesiz bir genci sahaya sürüyorsa Skibbe'yle olmaz derim ama umarım yanılırım.

Bir Girdap Gibi
Bir Girdap Gib
Bir Girdap Gi
Bir Girdap G
Bir Girdap
Bir Girda
Bir Gird
Bir Gir
Bir Gi
Bir G
Bir
Bi
B
.
Eski 16-08-08, 14:39 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

KandemiR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.611
Teşekkür etti: 275
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:5511
KandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
bakıp görecez

1905'den Sonsuza Kadar

Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı

Hedef : ŞükrüSaraçoğlu

Eski 20-08-08, 01:10 Çevrimdışı   #7
Doçent
Antikapitalistler

tutbenidüşmeden - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.085
Teşekkür etti: 2.489
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8209
tutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Hagi gibi oyuncular olsa yeter. :-)

şimdi sen gidiyorsun ya herkes sana benzeyecek...
Mesaja teşekkür eden:
RAMSES113 (20-08-08)
Eski 20-08-08, 20:16 Çevrimdışı   #8
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.054
Teşekkür etti: 5.401
RepForum Gücü: 175
Forum Puanı:70592
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Adini degistirmeli, hatta rengini sloganini taraftar grubunu.

Kisaca Galatasaray olmamali (:

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Eski 21-08-08, 04:24 Çevrimdışı   #9
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.132
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32530
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ya son yılların en iyi kadrosuna sahip su an.. eski günlerine neden dönmesin diyesi geliyo insanın

ama skibbe'ye güvenemiyorum bende.. heleki s. bükreş maçından sonra
Lucescu'dan sonra kimseye güvenemedim
iyi bir hocayla bu iş olur.. skibbeyi görecegiz bakalm naslı bi takım yaratacak

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...

Konu Bir Ben Eksiktim tarafından (21-08-08 Saat 04:31 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden:
J.Mengele (31-08-08)
Eski 21-08-08, 04:27 Çevrimdışı   #10
Dekan
Düşünürler grubu

64__ayna__64 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.320
Teşekkür etti: 832
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:13163
64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış
fenerbahçe gıbı buyu yaptırmalı

birgün bu insanı boynu eğik görürseniz,bilinki yere düşen birini kaldırmak için eğilmiştir!

Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center]
Eski 21-08-08, 19:35 Çevrimdışı   #11
Doçent
Düşünürler grubu

BigBang - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.569
Teşekkür etti: 2.854
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:46819
BigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Galatasarayın eski günlerine dönüp dönmeme sorunu değil olay..Olimpiyatlarda birtek altın kazanamayan Türk sporcusunun olmaması sorun (tek altını kazananın Çeçen asıllı olduğu söyleniyor..)..Eğer profesyonel disiplin anlayışıyla çalışıp amatör ruhla hareket edilirse Galatasaray dahil sporda başarı bizimle olacaktır...

Mesaja teşekkür eden:
J.Mengele (31-08-08)
Eski 21-08-08, 19:41 Çevrimdışı   #12
Doçent
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.591
Teşekkür etti: 256
RepForum Gücü: 35
Forum Puanı:12519
charisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
dua etmelii

Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik

ŞAFAK:460

11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE

Eski 21-08-08, 19:44 Çevrimdışı   #13
Doçent

вєαяqє - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.346
Teşekkür etti: 543
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:3343
вєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biriвєαяqє Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
paf takıma biraz daha önem verirse arda gibi sabri gibi uğur gibi 10 larca çıkçakta gereğinden fazla ilgi verilmiyor sanırım

Yaşasın tam bağmsız Türkiye!
Yaşasın Marksizm-Leninizm!
Yaşasın Türk ve Kürt halkarının kardeşliği!
Yaşasın işçiler,köylüler
Kahrolsun Emparyalizm!
Eski 31-08-08, 12:47 Çevrimdışı   #14
Yard. Doçent
Kemalistler

MatchsticK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.209
Teşekkür etti: 178
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1722
MatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Virane´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Adini degistirmeli, hatta rengini sloganini taraftar grubunu.

Kisaca Galatasaray olmamali (:
Nedir bu galatasaray düsmanlığı galatasaraylılar sana bi şeymi yaptı ?

Yönümü bulandıran sahte kılavuza sordum dumur buldum !
Mesaja teşekkür eden:
J.Mengele (31-08-08)
Eski 31-08-08, 17:04 Çevrimdışı   #15
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.271
Teşekkür etti: 3.151
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:33483
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Skibbe henüz güven ortamı sağlayamadı...Sezon sonuna kadar beklemek gerekli... En kötü ihtimalle ligde şampiyonluğu almalı...

Skibbe ayrılırsada yerine Lucescu'dan daha iyi bir hoca gelemez...

Kan kokusunu özler misin?

пиперуда обичам те
Eski 31-08-08, 17:22 Çevrimdışı   #16

Downloadiki

MrTcN1905 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.325
Teşekkür etti: 6.993
RepForum Gücü: 143
Forum Puanı:52274
MrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Bir kere şu "Eski Günler" tabirini unutmak gerek bence.Eyvallah , bir çok başarıya imza attık , ama geçmişi örnek alarak bir yere varamıyoruz. Bence soru ; "Galatasaray nasıl daha başarılı olur? ya da "Nasıl 1 numara olur?" olmalıydı. Hedefler geçmişte yatmamalı , hedefler her zaman en uç noktalar olmalı. Galatasaray eskiyi değil , hep daha iyisini elde etmek için çabalamalı. Eğer Galatasaray eskiye ulaşmak için çabalıyorsa , baştan büyüklüğünü yitirmiştir.

Neyse , yine de cevap verecek olursak , bence şu an uluslararası düzeyde başarı alabilecek bir kadromuz var , başarıdan kastım illa kupa değil ama en azından UEFA'da yarı final oynayabiliriz düşüncesindeyim. Bunun için de gereken bence sadece azimdir , tek eksik gördüğüm yönümüz şu an bu. İdari yapımız çok sağlam , futbolcularımız da. Bir kaç bölgede sıkıntı yaşıyoruz sakatlıklar sebebiyle ama başarıya engel görmüyorum bunları. Taraftarı da iyi gününde kötü gününde takımının yanında olursa , Galatasaray her zaman en'lerin takımı olmayı başarır.
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
нѕуη (31-08-08), J.Mengele (31-08-08)
Eski 01-09-08, 03:08 Çevrimdışı   #17

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.254
Teşekkür etti: 4.793
RepForum Gücü: 256
Forum Puanı:97388
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
avrupa takımları arasında bizim kadromuzdan daha iyi kadrolar var ama bişey yapamıyor bir çoğu mert'in de dediği gibi azim herşeyin başı aslında Türk futbolu yeni yeni yükselişe geçti bence bu soru şöyle sorulmalıydı acaba bizim anadolu takımlarımız bir numara olabilecekler mi ? olaya sadece galatasaray fenerbahçe beşiktaş gibi 3 büyük üstünden bakmayalım bir devrim yapılmalı bence türk futbolunda ki avrupa takımları kadar iyi olalım kötüyüz demiyorum ama iyiyizde demiyorum sadece alt yapımız zayıf

Eski 01-09-08, 03:11 Çevrimdışı   #18
Dekan
Figüranlar

alaskalı_eren - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.926
Teşekkür etti: 4.123
RepForum Gücü: 58
Forum Puanı:18004
alaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
öncelikle zaman makinası icat etmeli

"bir merdiwen dayadım göğe
bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"

Konu Seçenekleri