| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]() | Sizce Galatasaray eski günlerine dönmek için ne yapmalı?
Arkadaşlar sizce Galatasaray bir zamanlar Avrupa'da ses getirmiş günlerine geri dönmek içn ne yapmalı?
Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #2 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 259
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2616 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İyi ve genç bir kadro kurup biraz sabretmeli(Bu seneki kadro son 7 yılın en iyi kadrosu bence), başına da iyi bir teknik direktör getirmeli tabii, ancak bu asla Skibbe olamaz. Bir Girdap Gibi Bir Girdap Gib Bir Girdap Gi Bir Girdap G Bir Girdap Bir Girda Bir Gird Bir Gir Bir Gi Bir G Bir Bi B . |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 275
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:5511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu iş skibeyle olmaz diye bişe yok.. daha ne gördük ki. Eğer hazırlık maçlarını sayıyorsan onları dikkaete almamanda yarar var.. Adam tamam belki kariyeri Gs gibi parlak değil ama bu böyle olacak değil. Sabredip Görecez 1905'den Sonsuza Kadar Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı Hedef : ŞükrüSaraçoğlu |
|
| | #4 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 59
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:1208 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Her sene 2000 yıllarındaki ruhu yakalıyacaz demekten vazgeçmeli...
Onca mazlumun gönülden kopan ahları elbet indirir bir gün tepenizden lanetullahI |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 259
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2616 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hazırlık maçlarını hiç bir zaman ölçü olarak görmem. Steau gibi kritik bir maça kendi sahanda 4 stoper ile çıkıyorsun. Oyuna Ayhan gibi ortasahaya can verecek biri dururken Erhan gibi ne idüğü belirsiz tecrübesiz bir genci sahaya sürüyorsa Skibbe'yle olmaz derim ama umarım yanılırım. Bir Girdap Gibi Bir Girdap Gib Bir Girdap Gi Bir Girdap G Bir Girdap Bir Girda Bir Gird Bir Gir Bir Gi Bir G Bir Bi B . |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 275
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:5511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bakıp görecez 1905'den Sonsuza Kadar Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı Hedef : ŞükrüSaraçoğlu |
|
| | #8 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.401
Forum Gücü: 175 Forum Puanı:70592 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Adini degistirmeli, hatta rengini sloganini taraftar grubunu. Kisaca Galatasaray olmamali (: "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #9 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya son yılların en iyi kadrosuna sahip su an.. eski günlerine neden dönmesin diyesi geliyo insanın ![]() ama skibbe'ye güvenemiyorum bende.. heleki s. bükreş maçından sonra Lucescu'dan sonra kimseye güvenemedim ![]() iyi bir hocayla bu iş olur.. skibbeyi görecegiz bakalm naslı bi takım yaratacak Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... Konu Bir Ben Eksiktim tarafından (21-08-08 Saat 04:31 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | J.Mengele (31-08-08) |
| | #10 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 832
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:13163 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fenerbahçe gıbı buyu yaptırmalı Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center] |
|
| | #11 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.854
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:46819 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Galatasarayın eski günlerine dönüp dönmeme sorunu değil olay..Olimpiyatlarda birtek altın kazanamayan Türk sporcusunun olmaması sorun (tek altını kazananın Çeçen asıllı olduğu söyleniyor..)..Eğer profesyonel disiplin anlayışıyla çalışıp amatör ruhla hareket edilirse Galatasaray dahil sporda başarı bizimle olacaktır...
|
|
| | #12 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 256
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:12519 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dua etmelii Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE ![]() |
|
| | #13 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 543
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:3343 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | paf takıma biraz daha önem verirse arda gibi sabri gibi uğur gibi 10 larca çıkçakta gereğinden fazla ilgi verilmiyor sanırım Yaşasın tam bağmsız Türkiye! Yaşasın Marksizm-Leninizm! Yaşasın Türk ve Kürt halkarının kardeşliği! Yaşasın işçiler,köylüler Kahrolsun Emparyalizm! |
|
| | #14 | |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 178
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1722 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |
|
| | #15 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.151
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33483 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Skibbe henüz güven ortamı sağlayamadı...Sezon sonuna kadar beklemek gerekli... En kötü ihtimalle ligde şampiyonluğu almalı... Skibbe ayrılırsada yerine Lucescu'dan daha iyi bir hoca gelemez... ![]() Kan kokusunu özler misin? пиперуда обичам те |
|
| | #16 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.993
Forum Gücü: 143 Forum Puanı:52274 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir kere şu "Eski Günler" tabirini unutmak gerek bence. Eyvallah , bir çok başarıya imza attık , ama geçmişi örnek alarak bir yere varamıyoruz. Bence soru ; "Galatasaray nasıl daha başarılı olur? ya da "Nasıl 1 numara olur?" olmalıydı. Hedefler geçmişte yatmamalı , hedefler her zaman en uç noktalar olmalı. Galatasaray eskiyi değil , hep daha iyisini elde etmek için çabalamalı. Eğer Galatasaray eskiye ulaşmak için çabalıyorsa , baştan büyüklüğünü yitirmiştir. Neyse , yine de cevap verecek olursak , bence şu an uluslararası düzeyde başarı alabilecek bir kadromuz var , başarıdan kastım illa kupa değil ama en azından UEFA'da yarı final oynayabiliriz düşüncesindeyim. Bunun için de gereken bence sadece azimdir , tek eksik gördüğüm yönümüz şu an bu. İdari yapımız çok sağlam , futbolcularımız da. Bir kaç bölgede sıkıntı yaşıyoruz sakatlıklar sebebiyle ama başarıya engel görmüyorum bunları. Taraftarı da iyi gününde kötü gününde takımının yanında olursa , Galatasaray her zaman en'lerin takımı olmayı başarır. |
|
| | #17 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.793
Forum Gücü: 256 Forum Puanı:97388 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | avrupa takımları arasında bizim kadromuzdan daha iyi kadrolar var ama bişey yapamıyor bir çoğu mert'in de dediği gibi azim herşeyin başı aslında Türk futbolu yeni yeni yükselişe geçti bence bu soru şöyle sorulmalıydı acaba bizim anadolu takımlarımız bir numara olabilecekler mi ? olaya sadece galatasaray fenerbahçe beşiktaş gibi 3 büyük üstünden bakmayalım bir devrim yapılmalı bence türk futbolunda ki avrupa takımları kadar iyi olalım kötüyüz demiyorum ama iyiyizde demiyorum sadece alt yapımız zayıf ![]() |
|
| | #18 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.123
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:18004 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle zaman makinası icat etmeli ![]() "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |