| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Sizce Galatasaray'ın Teknik Direktörü Kim Olmalı? | |||
| Felix Magath | | 0 | 0% |
| Michael Laudrup | | 0 | 0% |
| Mircae Lucescu | | 10 | 83,33% |
| Didier Deschamps | | 0 | 0% |
| Diğer(Belirtiniz) | | 2 | 16,67% |
| Oylayanlar: 12. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]() | Sizce Galatasaray'ın Teknik Direktörü Kim Olmalı? soru açık ve net BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! |
|
| | #2 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 380
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2854 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
skibbe iyidr ya |
|
| | #3 |
| Stajyer Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 51
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:54 ![]() ![]() |
Yok ße lucescu geLse gs uefa SAmpiyonu oLur eMinim ßundan.
Bayrakları bayrak yapan üzerindeki kandır toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır... emeği yorumsuz bırakanın linki ölsün ![]() |
|
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 543
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:3343 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | skibbe gitmesin giderse de Fatih Terim gelsin... Yaşasın tam bağmsız Türkiye! Yaşasın Marksizm-Leninizm! Yaşasın Türk ve Kürt halkarının kardeşliği! Yaşasın işçiler,köylüler Kahrolsun Emparyalizm! |
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.151
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33483 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fatih Terim kesinlikle gelmesin ![]() Magath gelirse çok süper olurdu, Lucescu'ya da hayır demem ![]() Kan kokusunu özler misin? пиперуда обичам те |
|
| | #6 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.829
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:9523 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bencede lucescu gelsınnnn ![]() Ben, Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu! Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum... . . . . . . . . . . {C'est la vie...} |
|
| | #7 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.133
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:12633 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ama bunlarin hİÇbİrİ tÜrk deĞİl:q neden:q Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #8 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.925
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Lucescu'yu tek geçerim.. düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #9 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.829
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:9523 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cunku TURKIYE de buyuk takımları kaldırabılcek bı antrenor yok bu yusden ![]() Ben, Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu! Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum... . . . . . . . . . . {C'est la vie...} |
|
| | #10 |
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:54 ![]() ![]() | ya brak büyük TAkmları kaldrabilecek antrenörü türkiyede antrenör yok ßence.
Bayrakları bayrak yapan üzerindeki kandır toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır... emeği yorumsuz bırakanın linki ölsün ![]() |
|
| | #11 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.475
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80411 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | daha teknik direktörü gitmedi ki oylama yapılsın (: Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
|
| | #12 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.405
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla şanpıyonluk yoluna taş koymasında kim olursa olsun HAYAT BUYSA USTU KALSIN... |
|
| | #13 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 236
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4703 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Türk adam yok diyorsunuz valla ayıptır yaw ![]() Fatih Terme yapılanlar çok ayıp oluyor adam hiç yoktan uefa kupasını kazandırdı Avrupa' da yarı finale çıkardı Fiorentina gibi orta kalite bi klübü klüp tarihinde ilk kez italya kupasında finale çıkardı Milan gibi Dünya devinin başına getirildi çok da başarılı gidiyordu ama Türk olduğundan bazılarımız hatırlar haksız yere görevine son verildi bu adam daha ne yapmalı sizin gözünüze girebilmesi için anlamıyorum çok yazık Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun http://www.zamansiz.com/windowsa-oto...rin-t1727.html |
|
| Mesaja teşekkür eden: | BY_TuRKo (30-10-08) |
| | #14 | |
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:54 ![]() ![]() | Alıntı:
o istisna hacı ße..o türkiyeyi astı türkiyede takm calstrcagını da SAnmyorum artk.. Bayrakları bayrak yapan üzerindeki kandır toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır... emeği yorumsuz bırakanın linki ölsün ![]() | |
|
| | #15 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 792
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7416 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | skibbenin nesi var ??? .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #16 |
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:54 ![]() ![]() |
skibbe bu takmı kaLDıramaz.o aLsk dgL böyle yıLDızLar topluluguna..Kimi nerde oyatacagını biLmyr.ant.dedigin oyunu okuması Lazm.
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |