DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Müzik Tartışmaları

Konu Seçenekleri
Eski 23-02-07, 19:05 Çevrimdışı   #1
Stajyer

arda_han - ait Avatar
Genel Mesajlar: 23
Teşekkür etti: 27
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:7
arda_han Herkese mesafeli
kötü sizce hangi ünlü müzik sanatçısı ekranlarda doğal?

bence çoğu ünlü müzik sanatçı bence ekranlarda farklı (oynuyor) örneğin petek dinçöz ün sahneye çıkmadan önce dua okuması sizce? tamamen bence oynuyor,madem bu kadar dinine düşkünsün niye açık giyiniyorsun hadi giyindin niye ekranların önünde show yapıyorsun?

HeR ZaMaN DoST,HeR ZaMaN KaRDeŞ oLMaKTa YaRaR VaR
Eski 25-02-07, 21:50 Çevrimdışı   #2
Stajyer

_-_rezer_-_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 40
Teşekkür etti: 2
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
_-_rezer_-_ Herkese mesafeli
Bence Sezen Aksu

SÜMER YÜCEL
Eski 25-02-07, 22:17 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent

BUR@K - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.063
Teşekkür etti: 413
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:886
BUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuşBUR@K üç beş tanıdığı olmuş
yıldız tilbe
Eski 25-02-07, 22:19 Çevrimdışı   #4
Grup Lideri
Spor grubu

By_Blok - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.678
Teşekkür etti: 1.384
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:7049
By_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
fazla sevmem ama ibrahim tatlıses iyiyada kötü adam doğal
Eski 25-02-07, 22:20 Çevrimdışı   #5
Asistan
Müzik grubu

alemdar - ait Avatar
Genel Mesajlar: 225
Teşekkür etti: 97
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:18
alemdar Herkese mesafeli
bence yıldız tılbe
Eski 11-03-07, 23:37 Çevrimdışı   #6
Asistan
Antikapitalistler

caglark - ait Avatar
Genel Mesajlar: 379
Teşekkür etti: 196
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:215
caglark ara sıra gören oluyorcaglark ara sıra gören oluyorcaglark ara sıra gören oluyor
bana kalırsa yok yada çok az ekranda dogal olan insanların reytingi az oluyodur zaten
Eski 01-04-07, 15:38 Çevrimdışı   #7
Doçent
Figüranlar

HaRuKa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.228
Teşekkür etti: 1.514
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24026
HaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Yıldız tilbeden daha doğalını tanımıyorum

Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş,
Gör ne var maverada ibrethiz.
Eski 16-04-07, 06:01 Çevrimdışı   #8
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.188
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82958
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Arif Sağ
Bana güvenebilirsiniz

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Eski 16-04-07, 22:09 Çevrimdışı   #9
Asistan

ayşenur_cenk_ep - ait Avatar
Genel Mesajlar: 205
Teşekkür etti: 9
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:130
ayşenur_cenk_ep ara sıra gören oluyorayşenur_cenk_ep ara sıra gören oluyor
by_blok'a katılıyorum ibo ve yıldız tilbe ıııyyy

Sen gözlerimde bir renk
Kulaklarımda bir ses
Ve içimde bir nefes
Olarak kalacaksın...
Eski 17-04-07, 10:29 Çevrimdışı   #10
Doçent
Kemalistler

KartofeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.785
Teşekkür etti: 2.649
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:12486
KartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmış
Bence Kibariye doğal. Kadın ben Roman değil Çingeneyim bile diyebiliyo.

Başar Demirsoy.
Eski 18-04-07, 13:18 Çevrimdışı   #11
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.566
Teşekkür etti: 4.997
RepForum Gücü: 176
Forum Puanı:61938
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Yildiz Tilbe bence oldugu gibi digerleri iyi olsada bazen yapmacik hareketleri oluyor

Yorgun...
Eski 20-04-07, 15:27 Çevrimdışı   #12
Öğretim üyesi
Huzur Pınarı

despirro15 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 548
Teşekkür etti: 348
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:2065
despirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyor
bence en doğal sanatçı sezen aksu tartışmasız

küçük şeylerin peşinden koşanlar asla büyük olamazlar...
Eski 20-04-07, 17:10 Çevrimdışı   #13
Doçent
Kemalistler

ucakla - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.456
Teşekkür etti: 1.203
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:7985
ucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmış
ya ben müzikle alakalı her yere Şebnem Ferah yazmak istiyorum. Bu da olmuyor. ama yine de sonuna kadar Şebo...........................

o da pek tv ye çıkmaz ya her neyse (bir iki sen de bir okan bayülgenin programı birde frekans filan)

bugün kendimi, tonlarca yük taşıyan gemilerin denizi gibi hissediyorum...
Mesaja teşekkür eden:
~sebofan_memo~ (20-04-07)
Eski 20-04-07, 17:55 Çevrimdışı   #14
Rektör

ArKaNtoS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.050
Teşekkür etti: 2.432
RepForum Gücü: 124
Forum Puanı:39306
ArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
oynamayanını tanımıyorum hepsindede doğal olmayan birşeyler var

Eski 20-04-07, 18:49 Çevrimdışı   #15
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.189
Teşekkür etti: 3.925
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37755
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bence Orhan Gencebay ... hiç show amaçlı bir hareketini görmedim ...

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 22-04-07, 14:17 Çevrimdışı   #16
Stajyer

bingo1 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 111
Teşekkür etti: 17
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:41
bingo1 Herkese mesafeli
Pinhani )
Eski 29-04-07, 00:00 Çevrimdışı   #17
Öğretim üyesi

shester - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.038
Teşekkür etti: 353
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:3356
shester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler biri
kenan doğulu bence

O bir sığır...!!
Mesaja teşekkür eden:
MuSti_GoLd (01-06-07)
Eski 29-04-07, 13:16 Çevrimdışı   #18
Öğretim üyesi

ѕєиα - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.093
Teşekkür etti: 724
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:2627
ѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyorѕєиα çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
cemre015´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kenan doğulu bence

bncede

Yanlışta yapsan doğruda seni sen olduğun için sevdim.. (=
Eski 29-04-07, 13:22 Çevrimdışı   #19
Profesör
Düşünürler grubu

cCcKaNKuRTcCc - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.541
Teşekkür etti: 1.134
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:6269
cCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
hepsi gözboyama

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ

TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ

ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ

SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ

SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE

İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!!
Eski 29-04-07, 16:52 Çevrimdışı   #20
Stajyer

PiNT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 75