| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Sizce hangi yarışma daha güzel | |||
| Çarkıfelek | | 4 | 8,00% |
| VarmısınYokmusun | | 17 | 34,00% |
| Ahmet Çakarla Şansa Bak | | 1 | 2,00% |
| Rus ruleti | | 0 | 0% |
| Hiçbirisi | | 25 | 50,00% |
| Diger : | | 5 | 10,00% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 50. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sizce hangi yarışma daha güzel ? Sizce hangi yarışma daha güzel ? derin.. ![]()
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | alaskalı_eren (02-11-08) |
| | #2 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.096
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | passaparola'yı izlerdim bi zamanlar ![]() seçeneklerden hiçbiri diyorum |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.897
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Var Misin Yok Musun.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Canım Neden Sıkkın Bugün? Düşüncelerim Bıkkın Bugün.. Acılar Birer Zıkkım Bugün.. Fikirlerim Sapkın Bugün.. NEDEN? ! |
|
| | #4 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.546
Forum Gücü: 88 Forum Puanı:37339 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hicbirisi Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.630
Forum Gücü: 156 Forum Puanı:61931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Serdar Ortaçin bi yarismasi vardi yaz donemlerinde yayinlanan o harika idi ((:
|
|
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.151
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33483 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Varmısın yok musundan gına geldi yemin ediyorum...Her akşam her akşam, nefret ettirdiler kendilerinde artık...
![]() Kan kokusunu özler misin? пиперуда обичам те |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 236
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4703 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kesinlikle hiçbiri ne zeka yarışması ne bilgi yarışması boş şeyler hepsi passaparola kaliteli oluyordu ilgiyle izlerdim Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun http://www.zamansiz.com/windowsa-oto...rin-t1727.html |
|
| | #8 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 795
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:7413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tv yok bende Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım |
|
| | #9 |
| Asistan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 96
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:846 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Passaparola'yı severdimm e o da kalktı..Hiçbirisi.. |
|
| | #10 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.106
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:28523 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bunların Arasında Çarkıfelek. ![]() |
|
| | #11 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ahmet Çakarla Şansa Bak
|
|
| | #12 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.131
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45083 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Passaparola veya hertürlü bilgi yarışması ![]() hangisi olursa ![]() seçeneklere söyle bir bakarsak Çarkıfelek _ mehmet ali erbili sevmem ![]() VarmısınYokmusun_ beleşçilik, oturdukları yerden para kzanıyorlar bide beğenmiyorlar Ahmet Çakarla Şansa Bak _ yarışmacılarla konuşma tarzını beğenmiyorum Rus ruleti _ 1 _2 kere izledim ... Güzel bahçeli bir ilkokulun penceresinden dünyaya, hayretihasret ve biraz da bayat bayram şekeri kederiyle bakan, aklı canbaz,yanağı al, sesi çilek aroması bir çocuk oturuyor gözlerinde... |
|
| | #13 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 633
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8548 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | var mısın yok musun ama o da bıraz sıktı passaparola vardı onu izllerdim bı zmnlar Everything is Changed ![]() |
|
| | #14 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 349
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:2825 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hiçbiri..
Ben MEVLANA değilim,adam ol da gel!... |
|
| | #15 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.168
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:92681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İzlemiyorum hiçbirini ben en son tv ne zaman izledim ya "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #16 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.208
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:90458 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir zamanlar "Kim 500 Milyar İster'i" çok büyük heyecanla izliyordum. Öncesi ve sornasında da yarışmalarla pek ilişkim olmamıştı. Epeydir "Var mısın Yok musun" isimli yarışmayı izliyorum. Ortamın zevki, neşesi ve pozitifliği çok hoş. Açıkcası akşam var mı diye merak ediyorum ve varsa mutlu oluyorum. |
|
| | #17 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 43
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:367 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bir kelime bir işlemi hala izliyorum.. nedense cok seviyorum bu tür yarışmaları oyum var mısın yok musun'a ![]() Tam sınırdan kaçarken vurulmak nedir bilir misin? Nöbetçiler ha gördü, ha görecek Parmaklarının ucu dikenli tellere değdi değecek... |
|
| | #18 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.829
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:9523 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kım 500 mılyar ıster en babasıydı yarısmaların ![]() Ben, Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu! Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum... . . . . . . . . . . {C'est la vie...} |
|
| | #19 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 380
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2854 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"yemekteyiz" diye bir program başLamış gerçkten süper |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |