DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü

Anket Sonuçlarını Göster: Sizce hangi yarışma daha güzel
Çarkıfelek 4 8,00%
VarmısınYokmusun 17 34,00%
Ahmet Çakarla Şansa Bak 1 2,00%
Rus ruleti 0 0%
Hiçbirisi 25 50,00%
Diger : 5 10,00%
Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 50. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 23-06-08, 18:36 Çevrimdışı   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.546
Teşekkür etti: 12.964
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:137212
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Sizce hangi yarışma daha güzel ?

Sizce hangi yarışma daha güzel ?

derin..
üf..

' İçindeki çocuğa sarıl
Sana insanı anlatır ' ..
Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (02-11-08)
Eski 23-06-08, 18:52 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent

Olimbera - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.604
Teşekkür etti: 1.096
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7137
Olimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmış
passaparola'yı izlerdim bi zamanlar
seçeneklerden hiçbiri diyorum
Eski 23-06-08, 21:36 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.968
Teşekkür etti: 3.897
RepForum Gücü: 181
Forum Puanı:77031
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Var Misin Yok Musun..

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Canım Neden Sıkkın Bugün?
Düşüncelerim Bıkkın Bugün..
Acılar Birer Zıkkım Bugün..
Fikirlerim Sapkın Bugün..

NEDEN?

!

Eski 23-06-08, 21:43 Çevrimdışı   #4
Doçent
Düşünürler grubu

p0lly - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.453
Teşekkür etti: 2.546
RepForum Gücü: 88
Forum Puanı:37339
p0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hicbirisi

Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA
Eski 23-06-08, 22:38 Çevrimdışı   #5
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.541
Teşekkür etti: 5.630
RepForum Gücü: 156
Forum Puanı:61931
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Serdar Ortaçin bi yarismasi vardi yaz donemlerinde yayinlanan o harika idi ((:

υℓтяαѕℓαη
Eski 24-06-08, 03:28 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.271
Teşekkür etti: 3.151
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:33483
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Varmısın yok musundan gına geldi yemin ediyorum...Her akşam her akşam, nefret ettirdiler kendilerinde artık...

Kan kokusunu özler misin?

пиперуда обичам те
Eski 24-06-08, 03:30 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

serhan89 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.138
Teşekkür etti: 236
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:4703
serhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
kesinlikle hiçbiri

ne zeka yarışması ne bilgi yarışması boş şeyler hepsi

passaparola kaliteli oluyordu ilgiyle izlerdim

Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun
http://www.zamansiz.com/windowsa-oto...rin-t1727.html
Eski 24-06-08, 14:32 Çevrimdışı   #8
Profesör

metalik_manyak - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.794
Teşekkür etti: 795
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:7413
metalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmış
tv yok bende

Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım
Eski 24-06-08, 14:36 Çevrimdışı   #9
Asistan
Huzur Pınarı

surperi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 165
Teşekkür etti: 96
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:846
surperi üç beş tanıdığı olmuşsurperi üç beş tanıdığı olmuşsurperi üç beş tanıdığı olmuşsurperi üç beş tanıdığı olmuşsurperi üç beş tanıdığı olmuşsurperi üç beş tanıdığı olmuşsurperi üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Passaparola'yı severdimm e o da kalktı..Hiçbirisi..
Eski 24-06-08, 20:23 Çevrimdışı   #10

Bölümünde deneyimli

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.893
Teşekkür etti: 2.106
RepForum Gücü: 74
Forum Puanı:28523
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Bunların Arasında Çarkıfelek.
Eski 24-06-08, 20:24 Çevrimdışı   #11
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.336
Teşekkür etti: 1.464
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:14511
şualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Ahmet Çakarla Şansa Bak
Eski 24-06-08, 20:30 Çevrimiçi   #12
Haftanın Moderatörü

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.228
Teşekkür etti: 4.131
RepForum Gücü: 116
Forum Puanı:45083
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Passaparola veya hertürlü bilgi yarışması
hangisi olursa

seçeneklere söyle bir bakarsak

Çarkıfelek _ mehmet ali erbili sevmem
VarmısınYokmusun_ beleşçilik, oturdukları yerden para kzanıyorlar bide beğenmiyorlar
Ahmet Çakarla Şansa Bak _ yarışmacılarla konuşma tarzını beğenmiyorum
Rus ruleti _ 1 _2 kere izledim

...

Güzel bahçeli bir ilkokulun penceresinden
dünyaya,
hayretihasret ve biraz da
bayat bayram şekeri kederiyle bakan,
aklı canbaz,yanağı al,
sesi çilek aroması
bir çocuk oturuyor
gözlerinde...
Eski 24-06-08, 20:33 Çevrimdışı   #13
Doçent

hareketli - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.777
Teşekkür etti: 633
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8548
hareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdahareketli buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
var mısın yok musun ama o da bıraz sıktı passaparola vardı onu izllerdim bı zmnlar

Everything

is

Changed
Eski 24-06-08, 21:00 Çevrimdışı   #14
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

eQinoX - ait Avatar
Genel Mesajlar: 732
Teşekkür etti: 349
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:2825
eQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyoreQinoX çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
hiçbiri..

Ben MEVLANA değilim,adam ol da gel!...
Eski 24-06-08, 21:02 Çevrimdışı   #15

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.644
Teşekkür etti: 5.168
RepForum Gücü: 250
Forum Puanı:92681
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
İzlemiyorum hiçbirini
ben en son tv ne zaman izledim ya

"...
yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel
ansızın o sokak köşesinden
biraz suçlu,
biraz dağınık gel yeter
ister bir ömür geçsin
istersen dursun dünya
istersen dönsün hızla
farketmez son kez olsun gel yeter
..."
Sahte!
Eski 25-06-08, 16:55 Çevrimdışı   #16
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.304
Teşekkür etti: 15.208
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:90458
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Bir zamanlar "Kim 500 Milyar İster'i" çok büyük heyecanla izliyordum. Öncesi ve sornasında da yarışmalarla pek ilişkim olmamıştı. Epeydir "Var mısın Yok musun" isimli yarışmayı izliyorum. Ortamın zevki, neşesi ve pozitifliği çok hoş. Açıkcası akşam var mı diye merak ediyorum ve varsa mutlu oluyorum.
Eski 27-06-08, 15:42 Çevrimdışı   #17
Stajyer

_vişne_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 135
Teşekkür etti: 43
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:367
_vişne_ ara sıra gören oluyor_vişne_ ara sıra gören oluyor_vişne_ ara sıra gören oluyor_vişne_ ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
bir kelime bir işlemi hala izliyorum..
nedense cok seviyorum bu tür yarışmaları
oyum var mısın yok musun'a

Tam sınırdan kaçarken vurulmak nedir bilir misin?
Nöbetçiler ha gördü, ha görecek
Parmaklarının ucu dikenli tellere değdi değecek...
Eski 27-06-08, 15:44 Çevrimdışı   #18
Profesör

♥karDanaDAmM♥ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.254
Teşekkür etti: 1.829
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:9523
♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran
kım 500 mılyar ıster en babasıydı yarısmaların

Ben,
Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu!
Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
{C'est la vie...}
Eski 29-10-08, 20:09 Çevrimdışı   #19
Asistan
Genel Mesajlar: 475
Teşekkür etti: 380
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:2854
aysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyoraysu25 çevresinde seviliyor
"yemekteyiz" diye bir program başLamış gerçkten süper
Eski 29-10-08, 20:15 Çevrimdışı   #20

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.259
Teşekkür etti: 2.701
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:85874
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
hiçbiri.....

Konu Seçenekleri