| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Sizce Kıskançlık Sevgininmi Göstergesidir Yoksa Güvensizliğinmi? | |||
| Sevginin | | 18 | 56,25% |
| Güvensizliğin | | 14 | 43,75% |
| Oylayanlar: 32. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Forumda uzman | Sizce Kıskançlık Sevgininmi Göstergesidir Yoksa Güvensizliğinmi?
Sizce Kıskançlık Sevgininmi Göstergesidir Yoksa Güvensizliğinmi?
Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.997
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:61938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence sevginin göstergesi sonucta bicok insanin az da olsa kiskanilmak hosuna gidiyor Yorgun... |
|
| | #3 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.979
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85924 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cok Sordum Bu Soruyu Ben (: Kıskanılmayı Sewmedıgımden Hep Guvensızlık Derım ![]() Ama Sevginin Bi Parçası =) ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.525
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:22428 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sevginindir bence... ama asırı kaçınca psikopatlık oluyo ![]() herkes kıskanır canım ![]() . güzeL gözLeRine $aRkıLaR yazdığım.... |
|
| | #5 |
Teşekkür etti: 3.151
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33483 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ikiside
![]() Kan kokusunu özler misin? пиперуда обичам те |
|
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 7.982
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:95678 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence sadece güvensizligin nedenidir ...
|
|
| | #7 |
| Stajyer Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 132
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2901 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güvensizlik olmadımı sevgi olmaz olsada o sevgi olmaz ) Sen ağlama denizkızı, İçim kan ağlasın. Sen sadece gül ! Gül ki deniz kıskansın... ![]() |
|
| | #8 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 339
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:3570 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "qüvensizlik.." ne kaldı qeriye ... beynimde ki dünyada; tüm kuvvetler toplanmış deniz yeşili renklere saldırmaya kalbimdekinde ise; karşı koymak için küçük çapta yürekli askerler... ... ... Alican DEMİR |
|
| | #9 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.880
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:5566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
genel bi cewap werilemez!olaylara kişilere indirgemek lazım YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM... |
|
| | #10 |
Teşekkür etti: 3.897
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevginin Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Canım Neden Sıkkın Bugün? Düşüncelerim Bıkkın Bugün.. Acılar Birer Zıkkım Bugün.. Fikirlerim Sapkın Bugün.. NEDEN? ! |
|
| | #11 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 3
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:171 ![]() ![]() |
elbette sevginin göstergesidir. eğer "paramparça aşklar köpekler" gerçek adı "ameros perros" olan film in fragmanını izlediyseniz kanıtını görebilirsiniz. ve de çevremize bir bakın.
|
|
| | #12 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 5.826
Forum Gücü: 189 Forum Puanı:77179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne kadar çok seversem o kadar çok kıskanırım Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. |
|
| | #13 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 469
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:17221 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevginin..Seven İnsan Kıskanır.. ![]() "Ölümümüz Bizi Allah'a Kavuşturacağı İçin Kutludur. Dünyaya Geldik, Hakk'ın Eserlerini Gördük, Gönülden Vurulduk; Emirlerindeki Hikmete İnandık. Hakk'a Kavuşmamız Olan Ölümü de Gönülden Özlemeliyiz. Müslüman İçin Bir Vuslat Ve Mutluluk Anı Olan Ölüm Ancak Kâfirler İçin Gerçek Bir Azaptır." Şeyh Şamil |
|
| | #14 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.115
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:17546 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sevginin.. . . sustum.. |
|
| | #15 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.371
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:13141 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kıskançlık sevginin göstergesidir bence ama dozu aşılırsa güvensizliğin göstergesi olur ![]() |
|
| | #16 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.705
Forum Gücü: 142 Forum Puanı:58313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dozajını iyi aayarlamak lazım bence,azı kar değil ama çoğu zarardır yani bence ne sevginin nede güvensizliğin göstergesidir...Bir ilişki yaşanıyorsa olmazsa olmazların arasındaki duygu şeklidir kıskançlık...
Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma... |
|
| | #17 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.586
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:18427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tabi ki güvensizligin.. kiskancliga kilif uydurmak icin sevgiden diyenler tamamen güvensizlikten kiskaniyorlar..!
|
|
| | #18 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.800
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kıskanmanında dozu var elbette..seviyorsan kıskanıyorsun bu bir gerçek ama aşırısı kesinlikle güvensizlikten kaynaklanıyor(: Bütün Bunlar Düş...! Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...! ѕiиєм ѕiиαи |
|
| | #19 |
Teşekkür etti: 18.188
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben kıskancımdır.Ama bugüne kadar Mert'i telefonla yoklamak ya da telefonunu karıştırmak gibi klasik kıskançlık oyunları aklımın ucundan bile geçmedi. Evet, onu kıskanırım.Çünkü ben gibi bakan göze düşmanımdır ![]() Onun kokusunu, yanından geçerken dahi soluyana düşmanımdır ![]() Bu sevgidir, onu yüceltmektir.Ha doğru mudur, işte orası tartışılır ![]() Sonuçta kıskançlık güven sorunuyla alakalı olsa, bunun adı paranoya olurdu.Bir insan ya yapısı itibariyle paranoyaktır, ya da sevgilisi çok oynaktır, paranoyak olmuştur sonunda ![]() iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | YaGMuR_CiNi (15-01-08) |
| | #20 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
bence sevginin göstergesidir sevmediğin birisini niye kıskanacanki..
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |