| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Sizce "Euro" Nasıl Okunmalı ? | |||
| Yuro | | 8 | 33,33% |
| Yüro | | 5 | 20,83% |
| Avro | | 7 | 29,17% |
| Öro | | 5 | 20,83% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 24. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sizce "Euro" Nasıl Okunmalı ? Herkes farklı farklı telaffuz ediyor bu para birimini sizce doğrusu hangisi ? derin.. ![]()
|
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.151
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33483 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yuro
![]() Kan kokusunu özler misin? пиперуда обичам те |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Öro S E S S I Z C E ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | SaKaRiN..! (17-02-08) |
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.630
Forum Gücü: 156 Forum Puanı:61931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
| | #5 |
Teşekkür etti: 3.897
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biz Öro Olarak Okuyoruz Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Canım Neden Sıkkın Bugün? Düşüncelerim Bıkkın Bugün.. Acılar Birer Zıkkım Bugün.. Fikirlerim Sapkın Bugün.. NEDEN? ! |
|
| | #6 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 957
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:15997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
para birimi olaraksa avro diye okunmalı
|
|
| | #7 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.701
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:34586 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | süper anket... Ben yüro diyorum... Bazen arkadaşla makara olsun diye avro dediğimizde oluyor... ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #8 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.960
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:11079 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öro Paslı bir yalnızlıktı avuçlarımda... Ardımda bir yürek yükü rüzgar...Ne zaman sevmeye koyulsam, doğrulup çoğaldı ayrılıklar Seni sildiğimde, anılar defterinden,biliyordum söküp attığımı hayatımın yarısını... |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 453
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Avro kulağa hoş geliyor Hürriyet Hepimize Yetmiyor , Hürriyet Hepimize Yetebilir ! SAVAŞSIZ BİR DÜNYA !!! "Allah'ı ararsan gönlünde ara Mekke'de , Kudüs'te Hac'da değil" Yunus Emre |
|
| | #10 |
Teşekkür etti: 4.475
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80411 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yazıldığı Gibi Okunsa (Euro) Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
|
| | #11 |
Teşekkür etti: 2.442
Forum Gücü: 121 Forum Puanı:48602 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Avro. Türkcesi Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. |
|
| | #12 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.481
Forum Gücü: 56 Forum Puanı:20466 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eyro ![]() . |
|
| | #13 |
Teşekkür etti: 5.401
Forum Gücü: 175 Forum Puanı:70592 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Euro "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #14 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.925
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #15 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.925
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | öro olması gerekli ![]() Eurovision'u nasıl okuyoruz Avrovizyon diyemi düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #16 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.606
Forum Gücü: 221 Forum Puanı:88518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben üro derim günlük hayatta ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Samson (20-02-08) |
| | #17 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.997
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:61938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oyro |
|
| | #18 |
Teşekkür etti: 3.035
Forum Gücü: 194 Forum Puanı:86433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ankette oyro eksik biz almanya'da öle dioruz cok nazik Biz üç kişiyiz; Ben, Keyfim ve Kâhyası.. E bıktım artık fahişe gönüllerden ! |
|
| | #19 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 572
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | Mümkün olsada hic bi sekilde okunmasa keske... oyro diyolar burada haliyle bizde.. Burasi neresi mi;burasi Avusturya... |
|
| | #20 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 469
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:17221 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yûro ![]() "Ölümümüz Bizi Allah'a Kavuşturacağı İçin Kutludur. Dünyaya Geldik, Hakk'ın Eserlerini Gördük, Gönülden Vurulduk; Emirlerindeki Hikmete İnandık. Hakk'a Kavuşmamız Olan Ölümü de Gönülden Özlemeliyiz. Müslüman İçin Bir Vuslat Ve Mutluluk Anı Olan Ölüm Ancak Kâfirler İçin Gerçek Bir Azaptır." Şeyh Şamil |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |