| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Sizce savaş ne zaman gerekli olabilir ya da gereklimidir? | |||
| Bağımsızlık ve Egemenlik tehlikeye girdiğinde | | 11 | 91,67% |
| Diğer Ülkeler Dünya barışını tehdit etmeye başladıklarında | | 4 | 33,33% |
| Ülke içerisinde güvenlik sağlanamadığında | | 5 | 41,67% |
| Çıkar ve menfaatler başka ülkeyi işgal etmeyi gerektirdiğinde | | 1 | 8,33% |
| Savaş hiçbir zaman gerekli olamaz | | 0 | 0% |
| Fikrim yok | | 0 | 0% |
| Diğer | | 0 | 0% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 12. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]() | Sizce savaş ne zaman gerekli olabilir ya da gereklimidir?
Sizce savaş ne zaman gerekli olabilir ya da gereklimidir?
![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #2 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 469
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:17221 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bağımsızlık ve Egemenlik tehlikeye girdiğinde ![]() "Ölümümüz Bizi Allah'a Kavuşturacağı İçin Kutludur. Dünyaya Geldik, Hakk'ın Eserlerini Gördük, Gönülden Vurulduk; Emirlerindeki Hikmete İnandık. Hakk'a Kavuşmamız Olan Ölümü de Gönülden Özlemeliyiz. Müslüman İçin Bir Vuslat Ve Mutluluk Anı Olan Ölüm Ancak Kâfirler İçin Gerçek Bir Azaptır." Şeyh Şamil |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.897
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bağımsızlık ve Egemenlik tehlikeye girdiğinde Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Canım Neden Sıkkın Bugün? Düşüncelerim Bıkkın Bugün.. Acılar Birer Zıkkım Bugün.. Fikirlerim Sapkın Bugün.. NEDEN? ! |
|
| | #4 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.128
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22236 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bağımsızlık ve Egemenlik tehlikeye girdiğinde Ülke içerisinde güvenlik sağlanamadığında BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! |
|
| | #5 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.606
Forum Gücü: 221 Forum Puanı:88518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bağımsızlık ve Egemenlik tehlikeye girdiğinde Diğer Ülkeler Dünya barışını tehdit etmeye başladıklarında ( Amerikaya Dalalım :p ) Ülke içerisinde güvenlik sağlanamadığında ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
|
| | #6 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 101
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:467 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bağımsızlık ve egemen tehlikeye girdiğinde son çare olarak savaş olmalı
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |