| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Sizce türkiyenin en iyi mc'si(rapçisi)kim? | |||
| Ceza | | 21 | 33,33% |
| Sagopa Kajmer | | 46 | 73,02% |
| Sahtiyan | | 0 | 0% |
| Alaturka Mavzer | | 0 | 0% |
| Ayben | | 0 | 0% |
| Sansar | | 0 | 0% |
| Emre Baransel | | 0 | 0% |
| Da Poet | | 1 | 1,59% |
| Mel | | 0 | 0% |
| Mihenk Taşı | | 0 | 0% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 63. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Sizce türkiyenin en iyi mc'si(rapçisi)kim? Evet... Yorumlarınızıda Beklıyorum.. Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
|
| | #2 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.212
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bukadar şık koyacagına gruplara ayırsaydın çünkü yazdıgın mclere bakıyorum dur sayayım (Ceza Emre Baransel ) Da Poet Mel Mihenk Taşı Sahtiyan Alaturka Mavzer Ayben bu kadikoy acil kurluşudur parantez içine aldıklarım kurucularıdır ben bunnları hep dinnerim ben ceza dedim ama yani bunların hepsi harika Sansar Salvo çok severim tarzi çok hoşuma gider kadikköy acilde idi eski mekana geri döndü pit10 barıştı diye şuan olympus adlı grubuyla devam ediyor.... Sagopa kajmer pek sevmem dinnemem tarzını begenmiyorum sert degil diye fakat harika şarkıları var oda kuvvetmira kurucusu... Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ℓєαяѕιση (03-08-08) |
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.401
Forum Gücü: 175 Forum Puanı:70592 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadasim oraya Ayben ni koyduysan mutlaka kolera olmaliydi. Ayben ne yapmis ki anketlerde yer aliyor. Koleranin nerden baksan albumleri var. "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ℓєαяѕιση (03-08-08) |
| | #4 |
| Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.489
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fuat yok burada :-(
|
|
| | #5 |
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kolare iğğ sesi kulaklaru tırmalıyor Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #6 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.925
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben hiç anlamam bu terimleri ama Sagopa Kajmer ile Kolera onları dinliyorum dinlersem düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #7 |
Teşekkür etti: 3.897
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sago Kaf Kef.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Canım Neden Sıkkın Bugün? Düşüncelerim Bıkkın Bugün.. Acılar Birer Zıkkım Bugün.. Fikirlerim Sapkın Bugün.. NEDEN? ! |
|
| | #8 |
bence sago çok iyi olsaydı biraz yurt dışında duyulma imkanı olurdu almanyadaki bi türke sorsan sagopa kajmer der orası nerenin kazası Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #9 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.096
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sagopa'yı severim=) kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
|
| | #10 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 265
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adamı sevmesemde şarkıları çok iyi... sagopa Ne Açlık, Ne de Aç Gözlülük... Çok mu imkansız? ![]() |
|
| | #11 |
| Cezalı Üye Antikapitalistler
Teşekkür etti: 662
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:492 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sagopa kajmer...sözleri ve ses tonu çok hoşuma gider...
|
|
| | #12 | ||
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 5
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:11 ![]() | Kesinlikle Sagopa Kajmer ... Bir Mana Var Sözlerinde : ) Alıntı:
Alıntı:
Fikrimin İnce Gülü | ||
|
| | #13 |
| Asistan Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 370
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:449 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sin crew yok burda oda olsaydı çok güzel olurdu. bu arada paylaşımın için teşekürler |
|
| | #14 |
Teşekkür etti: 3.151
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33483 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sagapo kajmer tabiki...
![]() Kan kokusunu özler misin? пиперуда обичам те |
|
| | #15 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 453
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:906 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Raple pek ilgilenmiyorum ama Sago'nun dinlediğim şarkılar çok güzel o yüzden Sago |
|
| | #16 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.702
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:34586 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sAgopa Kajmer & Ceza bence...
![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #17 |
forumda sagocu çok ![]() yavf ceza taraftarı yohmu beni yalnuz bırahmayın gansta rap ![]() killa hakan Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #18 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.332
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:34538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sagopa kajmer ve mozole mirach (: ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #19 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 178
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1722 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sago ve Fuat
|
|
| | #20 |
Teşekkür etti: 3.179
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:92877 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaw anket kapanmış suresini biraz uzun tutsaydın ya... ama ben Ayben'i dinlerken cok egleniyorum ...
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |