DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Müzik Tartışmaları

Anket Sonuçlarını Göster: Sizce türkiyenin en iyi mc'si(rapçisi)kim?
Ceza 21 33,33%
Sagopa Kajmer 46 73,02%
Sahtiyan 0 0%
Alaturka Mavzer 0 0%
Ayben 0 0%
Sansar 0 0%
Emre Baransel 0 0%
Da Poet 1 1,59%
Mel 0 0%
Mihenk Taşı 0 0%
Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 63. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 16-12-07, 21:28 Çevrimdışı   #1
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.080
Teşekkür etti: 4.475
RepForum Gücü: 186
Forum Puanı:80411
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Sizce türkiyenin en iyi mc'si(rapçisi)kim?

Evet... Yorumlarınızıda Beklıyorum..

Yanarmış yürek böyle,
Islak bir yeşil sebebiyle.

Kaçarmış insan kendinden...
Nereye gittiğini bilmeden!

Ağlarmış gizlice,
Kurumuş toprağı ıslata ıslata...

Severmiş de sevilmezmiş!
Yalan da olsa gülermiş,

Sebebini bilmeden... (:
Eski 21-12-07, 20:18 Çevrimdışı   #2
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.760
Teşekkür etti: 2.212
RepForum Gücü: 102
Forum Puanı:38915
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bukadar şık koyacagına gruplara ayırsaydın çünkü yazdıgın mclere bakıyorum dur sayayım
(Ceza
Emre Baransel )
Da Poet
Mel
Mihenk Taşı
Sahtiyan
Alaturka Mavzer
Ayben

bu kadikoy acil kurluşudur parantez içine aldıklarım kurucularıdır ben bunnları hep dinnerim ben ceza dedim ama yani bunların hepsi harika

Sansar Salvo çok severim tarzi çok hoşuma gider kadikköy acilde idi eski mekana geri döndü pit10 barıştı diye şuan olympus adlı grubuyla devam ediyor....

Sagopa kajmer pek sevmem dinnemem tarzını begenmiyorum sert degil diye fakat harika şarkıları var oda kuvvetmira kurucusu...

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Mesaja teşekkür eden:
ℓєαяѕιση (03-08-08)
Eski 21-12-07, 20:41 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.054
Teşekkür etti: 5.401
RepForum Gücü: 175
Forum Puanı:70592
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
arkadasim oraya Ayben ni koyduysan mutlaka kolera olmaliydi.

Ayben ne yapmis ki anketlerde yer aliyor.

Koleranin nerden baksan albumleri var.

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Mesaja teşekkür eden:
ℓєαяѕιση (03-08-08)
Eski 21-12-07, 20:44 Çevrimdışı   #4
Doçent
Antikapitalistler

tutbenidüşmeden - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.085
Teşekkür etti: 2.489
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8209
tutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdatutbenidüşmeden buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Fuat yok burada :-(

şimdi sen gidiyorsun ya herkes sana benzeyecek...
Eski 21-12-07, 22:52 Çevrimdışı   #5
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
kolare iğğ sesi kulaklaru tırmalıyor

Kristallnacht
TÜRK Oglu Türktür
Eski 22-12-07, 00:48 Çevrimdışı   #6
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.189
Teşekkür etti: 3.925
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37755
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ben hiç anlamam bu terimleri ama Sagopa Kajmer ile Kolera onları dinliyorum dinlersem

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 22-12-07, 04:48 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.968
Teşekkür etti: 3.897
RepForum Gücü: 181
Forum Puanı:77031
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Sago Kaf Kef..

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Canım Neden Sıkkın Bugün?
Düşüncelerim Bıkkın Bugün..
Acılar Birer Zıkkım Bugün..
Fikirlerim Sapkın Bugün..

NEDEN?

!

Eski 23-12-07, 07:22 Çevrimdışı   #8
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
bence sago çok iyi olsaydı biraz yurt dışında duyulma imkanı olurdu almanyadaki bi türke sorsan sagopa kajmer der orası nerenin kazası

Kristallnacht
TÜRK Oglu Türktür
Eski 23-12-07, 09:36 Çevrimdışı   #9
Yard. Doçent

Olimbera - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.604
Teşekkür etti: 1.096
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7137
Olimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmış
sagopa'yı severim=)

kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu
titrek sesinde umutların avuntusu
bir mendil eski bir resim bulduğum
tahta masasında bilmeden unuttuğu

gözyasları doldurmus giderken boslugu
Eski 23-12-07, 13:12 Çevrimdışı   #10
Stajyer

mvovh - ait Avatar
Genel Mesajlar: 124
Teşekkür etti: 265
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:471
mvovh ara sıra gören oluyormvovh ara sıra gören oluyormvovh ara sıra gören oluyormvovh ara sıra gören oluyormvovh ara sıra gören oluyor
adamı sevmesemde şarkıları çok iyi...

sagopa

Ne Açlık, Ne de Aç Gözlülük...
Çok mu imkansız?
Eski 02-01-08, 10:13 Çevrimdışı   #11
Cezalı Üye
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 180
Teşekkür etti: 662
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:492
saroth ara sıra gören oluyorsaroth ara sıra gören oluyorsaroth ara sıra gören oluyorsaroth ara sıra gören oluyorsaroth ara sıra gören oluyor
sagopa kajmer...sözleri ve ses tonu çok hoşuma gider...
Eski 04-01-08, 16:32 Çevrimdışı   #12
Stajyer
Müzik grubu

albay_mc - ait Avatar
Genel Mesajlar: 32
Teşekkür etti: 5
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:11
albay_mc Herkese mesafeli
Kesinlikle Sagopa Kajmer ... Bir Mana Var Sözlerinde : )

Alıntı:
Albay is TurkGrubu

Alıntı:
T.R.U.E

Fikrimin İnce Gülü
Eski 04-01-08, 17:15 Çevrimdışı   #13
Asistan
Spor grubu

nur asena - ait Avatar
Genel Mesajlar: 238
Teşekkür etti: 370
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:449
nur asena ara sıra gören oluyornur asena ara sıra gören oluyornur asena ara sıra gören oluyornur asena ara sıra gören oluyornur asena ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
sin crew yok burda oda olsaydı çok güzel olurdu.bu arada paylaşımın için teşekürler
Eski 04-01-08, 17:30 Çevrimdışı   #14
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.271
Teşekkür etti: 3.151
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:33483
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
sagapo kajmer tabiki...

Kan kokusunu özler misin?

пиперуда обичам те
Eski 04-01-08, 18:11 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

S.M.U.R.F - ait Avatar
Genel Mesajlar: 854
Teşekkür etti: 453
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:906
S.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Raple pek ilgilenmiyorum ama Sago'nun dinlediğim şarkılar çok güzel o yüzden Sago
Eski 04-01-08, 18:15 Çevrimiçi   #16
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.851
Teşekkür etti: 2.702
RepForum Gücü: 84
Forum Puanı:34586
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
sAgopa Kajmer & Ceza bence...

"Uçurum kenarında yıkık bir ülke
türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar
yıllarca süren savaş, ondan sonra
içerde ve dışarda saygı ile tanınan
Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet

İşte Türk Genel Devrimi"

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Eski 04-01-08, 18:16 Çevrimdışı   #17
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
forumda sagocu çok

yavf ceza taraftarı yohmu beni yalnuz bırahmayın gansta rap
killa hakan

Kristallnacht
TÜRK Oglu Türktür
Eski 16-01-08, 17:07 Çevrimdışı   #18

Mod. denetleyicisi

MissCrow - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.073
Teşekkür etti: 3.332
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:34538
MissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
sagopa kajmer ve mozole mirach (:

MmMmMmMmMmMmm...!

Eski 27-01-08, 15:20 Çevrimdışı   #19
Yard. Doçent
Kemalistler

MatchsticK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.209
Teşekkür etti: 178
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1722
MatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Sago ve Fuat
Eski 27-01-08, 15:24 Çevrimdışı   #20
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.061
Teşekkür etti: 3.179
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:92877
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Yaw anket kapanmış suresini biraz uzun tutsaydın ya... ama ben Ayben'i dinlerken cok egleniyorum ...

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM

Konu Seçenekleri