| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]() | Size Selam Getirmişem:)
Selamun aleyküm...Hoşgördük hepinizi. |
|
| | #2 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.429
Forum Gücü: 55 Forum Puanı:20765 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kimi hoş gördün ![]() nerden getirdin kuş gripli olmasın ![]() hoş geldin . . . beni bir ben bilirim birde beni yaradan bana bir ben gerek birde beni anlayan |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.897
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | A.s., Hosgeldin rat*a*too*ee, Iyi Eglenceler Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Canım Neden Sıkkın Bugün? Düşüncelerim Bıkkın Bugün.. Acılar Birer Zıkkım Bugün.. Fikirlerim Sapkın Bugün.. NEDEN? ! |
|
| | #4 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hosgeldin Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #5 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 543
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:3343 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşgelmeşsen Yaşasın tam bağmsız Türkiye! Yaşasın Marksizm-Leninizm! Yaşasın Türk ve Kürt halkarının kardeşliği! Yaşasın işçiler,köylüler Kahrolsun Emparyalizm! |
|
| | #6 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 633
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8548 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoşgeldin Everything is Changed ![]() |
|
| | #7 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoşgeldin..... ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #8 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.463
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11086 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşgeLdin nicK iLginç \,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. |
|
| | #9 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.311
Forum Gücü: 191 Forum Puanı:84374 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ho$geldin Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. |
|
| | #10 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.864
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:97382 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aramıza hoş geldin iyi forumlar bence artık sen de herkes gibisin.. |
|
| | #11 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 26
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:193 ![]() ![]() ![]() |
Hoşgeldin iyi forumlar.
|
|
| | #12 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.131
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45083 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoşgeldin=) ... Güzel bahçeli bir ilkokulun penceresinden dünyaya, hayretihasret ve biraz da bayat bayram şekeri kederiyle bakan, aklı canbaz,yanağı al, sesi çilek aroması bir çocuk oturuyor gözlerinde... |
|
| | #13 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 712
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:4005 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoşgeldin ![]() Nabeeerrr=) |
|
| | #14 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 821
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:10741 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşgeldinn(=
''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| | #15 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.546
Forum Gücü: 88 Forum Puanı:37339 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | A.s hosgeldin(: Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA |
|
| | #16 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.492
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:19161 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşgeldinizz...
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #17 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 10
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:217 ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim...Hoşbulduk |
|
| | #18 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 55
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1501 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | h.q. ßakem . )= Victor Hugo. uzun Süren Sürgünden Sonra aSk Yine ßurda =P |
|
| | #19 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.099
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:28471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşgeldın aramıza konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
|
| | #20 |
| Grup Lideri Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.123
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:8922 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
w.@.s
![]() ---جديد نانسي عجرم بتفكر في ايه--- FiGÜRANLAR... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |