| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #3 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.314
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:20169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | burakcım profile yazılan görülyor neden böyle bi oyun aççma gereksinimininde bulundun söyle bakem ''off kocakafalı dünya'' |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 386
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4147 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #5 | |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.701
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
hepsi bir yerde olsun, ben sürekli o profil bu profil dolaşıp bakmayayım diye, açtım bu konuyu ama sen çaktırma. herkese oyundur güzeldir diyeceğim. sen çaktırma | |
|
| | #6 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 9.881
Forum Gücü: 137 Forum Puanı:49559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() "Sana Hersey Serbest Yeşilim Istedıgını Yıyebılırsın Sana Sevgimi Profılıme Yazdım Sayılır" Bugün 23:26 storm_fatih Kollarından boşluğu fırlat soluk aldığımız uzaya; Belki kuşlar daha derin bir uçuşla duyar genişleyen havayı ... | |
|
| | #7 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.484
Forum Gücü: 442 Forum Puanı:185439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yağmur Cini anammm burda bi pasta gordum sanki ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #8 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 29
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1638 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok ki ![]() |
|
| | #9 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.429
Forum Gücü: 55 Forum Puanı:20765 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yazik . . . beni bir ben bilirim birde beni yaradan bana bir ben gerek birde beni anlayan |
|
| | #10 |
| Stajyer ![]()
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1638 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() |
|
| | #11 |
Forum Gücü: 55 Forum Puanı:20765 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tanimiyorum ki . . . beni bir ben bilirim birde beni yaradan bana bir ben gerek birde beni anlayan |
|
| | #12 |
| Stajyer ![]()
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1638 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Naaapiiim. ![]() sen tanimadiklarina yazik mi dersin hep ![]() |
|
| | #13 |
yoo ![]() ben sadece agladigin icin yazik dedim ![]() du ben sana yaziim bisiler . . . beni bir ben bilirim birde beni yaradan bana bir ben gerek birde beni anlayan |
|
| | #15 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 24
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2774 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dün 14:44 LaViNia Rüyalar kabus olursa.. Sweeet (: Gidelim, Gitmeden hatırlanmak yok bu şehirde... Farzet ki biz bu şehirde hiç sevmedik... Ve hiç sevişmedik sevda tadında... Hasreti gözyaşlarıyla bir kez olsun sulamadık.... Sadece umutları alalım yanımıza Gerisi ardımızda kalsın... ![]() |
|
| | #16 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.371
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:13141 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hani çoculkar vardır hep biri tutar elinden o çocuktur bi büyüğü vardır başında ona bağıran kimi zaman kimi zaman ağladığı omzunda.. küçüklüğümde az bağırmadın bize sen ablaydın çünkü benim bizim ablamızdın (diğer kuzenler) hala her şeyinle ablamsın hep mutlu ol canom hep gül sen seni çok seviyorum... canım kuzenim yazmış bunu ![]() ![]() çok seviorum ben onu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| | #17 | |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 821
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:19167 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
son atılan Alıntı:
"Bizi aptal sananların dikkatine çok kötü giydiririz Kalıp üstünüze oturmazsa dert etmeyin Bir beden büyüğünü veririz" | |
|
| | #18 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.649
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26777 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
filamingo 11-06-08 12:39 filamingo slm bende hangi yazıyı dediğimi unuttum... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #19 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.289
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:9876 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | RebeL Ee edelim hadi tebrik tebrik tebrik 23-06-08 02:09 Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #20 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.106
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:28523 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok Özel Buraya Yazamam ![]() |
|
![]() |
| Tags |
| 2008, intergestapo, oyun, smyrna |
| Konu Seçenekleri | |
| |