Konu Seçenekleri
Eski 10-04-08, 00:34 Çevrimdışı   #1

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.259
Teşekkür etti: 2.701
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:85874
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Heyecanli Size yazılan en son üye yorumu?

Profilinize yazılan en son yorum kimden ve ne yazdı?
Eski 10-04-08, 00:36 Çevrimdışı   #2

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Dün 10:06 - SweetDream

(: haklısın ama sen türkçe yapıverseydin abi
Eski 10-04-08, 00:39 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Kemalistler

rebelişko - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.245
Teşekkür etti: 2.314
RepForum Gücü: 48
Forum Puanı:20169
rebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
burakcım profile yazılan görülyor neden böyle bi oyun aççma gereksinimininde bulundun söyle bakem

''off kocakafalı dünya''
Eski 10-04-08, 00:40 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent
Müzik grubu

linqin_parq - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.504
Teşekkür etti: 386
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:4147
linqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler birilinqin_parq Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
GeCeMS[ii]´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
laviniayi tanimayn biri...
alttakinin yorumu
Eski 10-04-08, 00:43 Çevrimdışı   #5

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Alıntı:
rebelişko´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
burakcım profile yazılan görülyor neden böyle bi oyun aççma gereksinimininde bulundun söyle bakem

hepsi bir yerde olsun, ben sürekli o profil bu profil dolaşıp bakmayayım diye,
açtım bu konuyu ama sen çaktırma.

herkese oyundur güzeldir diyeceğim. sen çaktırma
Eski 10-04-08, 00:47 Çevrimdışı   #6
Rektör
Genel Mesajlar: 10.052
Teşekkür etti: 9.881
RepForum Gücü: 137
Forum Puanı:49559
yεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Smyrna´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

hepsi bir yerde olsun, ben sürekli o profil bu profil dolaşıp bakmayayım diye,
açtım bu konuyu ama sen çaktırma.

herkese oyundur güzeldir diyeceğim. sen çaktırma
peki bunu okumamis gibi yapalim o halde

"Sana Hersey Serbest Yeşilim Istedıgını Yıyebılırsın
Sana Sevgimi Profılıme Yazdım Sayılır"

Bugün 23:26
storm_fatih

.
Kollarından boşluğu fırlat soluk aldığımız uzaya;
Belki kuşlar daha derin bir uçuşla duyar genişleyen havayı
...
Eski 10-04-08, 00:51 Çevrimdışı   #7
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.078
Teşekkür etti: 15.484
RepForum Gücü: 442
Forum Puanı:185439
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Yağmur Cini
anammm burda bi pasta gordum sanki

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Eski 10-04-08, 00:52 Çevrimdışı   #8
Stajyer

murtijack - ait Avatar
Genel Mesajlar: 56
Teşekkür etti: 29
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:1638
murtijack çevresinde seviliyormurtijack çevresinde seviliyormurtijack çevresinde seviliyormurtijack çevresinde seviliyormurtijack çevresinde seviliyormurtijack çevresinde seviliyormurtijack çevresinde seviliyormurtijack çevresinde seviliyormurtijack çevresinde seviliyormurtijack çevresinde seviliyormurtijack çevresinde seviliyor
Yok ki

Eski 10-04-08, 00:54 Çevrimdışı   #9
Doçent
Düşünürler grubu

biTsEdE_giTsEk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.323
Teşekkür etti: 1.429
RepForum Gücü: 55
Forum Puanı:20765
biTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
yazik

.
.
.

beni bir ben bilirim birde beni yaradan
bana bir ben gerek birde beni anlayan
Eski 10-04-08, 00:57 Çevrimdışı   #10
Stajyer

murtijack - ait Avatar
murtijack çevresinde seviliyormurtijack çevresinde seviliyormurtijack çevresinde seviliyormurtijack çevresinde seviliyormurtijack çevresinde seviliyormurtijack çevresinde seviliyormurtijack çevresinde seviliyormurtijack çevresinde seviliyormurtijack çevresinde seviliyormurtijack çevresinde seviliyormurtijack çevresinde seviliyor
Alıntı:
biTsEdE_giTsEk´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yazik
Basimi oksayacagina yaz bir yorum

Eski 10-04-08, 00:59 Çevrimdışı   #11
Doçent
Düşünürler grubu

biTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
tanimiyorum ki

.
.
.

Eski 10-04-08, 01:02 Çevrimdışı   #12
Stajyer

murtijack - ait Avatar
Alıntı:
biTsEdE_giTsEk´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
tanimiyorum ki
Naaapiiim.
sen tanimadiklarina yazik mi dersin hep

Eski 10-04-08, 01:09 Çevrimdışı   #13
Doçent
Düşünürler grubu

Ruhsal Durumum:
yoo

ben sadece agladigin icin yazik dedim

du ben sana yaziim bisiler

.
.
.

Eski 10-04-08, 01:32 Çevrimdışı   #14

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar

tabi toplamda kaçıncı mesaj olduğunu da yazabilirsiniz ki bizde nazar edip kıskanalım.
Eski 10-04-08, 08:53 Çevrimdışı   #15
Stajyer

SweetDream - ait Avatar
Genel Mesajlar: 90
Teşekkür etti: 24
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:2774
SweetDream çevresinde seviliyorSweetDream çevresinde seviliyorSweetDream çevresinde seviliyorSweetDream çevresinde seviliyorSweetDream çevresinde seviliyorSweetDream çevresinde seviliyorSweetDream çevresinde seviliyorSweetDream çevresinde seviliyorSweetDream çevresinde seviliyorSweetDream çevresinde seviliyorSweetDream çevresinde seviliyor
Dün 14:44 LaViNia
Rüyalar kabus olursa..

Sweeet (:

Gidelim,
Gitmeden hatırlanmak yok bu şehirde...
Farzet ki biz bu şehirde hiç sevmedik...
Ve hiç sevişmedik sevda tadında...
Hasreti gözyaşlarıyla bir kez olsun sulamadık....
Sadece umutları alalım yanımıza
Gerisi ardımızda kalsın...
Eski 10-04-08, 09:41 Çevrimdışı   #16
Doçent

s!mg€ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.234
Teşekkür etti: 1.371
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:13141
s!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
hani çoculkar vardır hep biri tutar elinden

o çocuktur bi büyüğü vardır başında ona bağıran kimi zaman
kimi zaman ağladığı
omzunda..
küçüklüğümde az bağırmadın bize
sen ablaydın çünkü benim bizim
ablamızdın (diğer kuzenler)
hala her şeyinle ablamsın hep mutlu ol canom hep gül sen

seni çok seviyorum...

canım kuzenim yazmış bunu

çok seviorum ben onu

Eski 10-04-08, 09:46 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent
Müzik grubu

Disorder - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.180
Teşekkür etti: 821
RepForum Gücü: 48
Forum Puanı:19167
Disorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
son atılan
Alıntı:
rock delisi
(:

forumda beni yalnız bırakmayan görev ortağı..yabancılar benden yerliler senden

kalite adamı..
hoşgeldin aramıza! kerkenez

"Bizi aptal sananların dikkatine çok kötü giydiririz
Kalıp üstünüze oturmazsa dert etmeyin
Bir beden büyüğünü veririz"
Eski 28-06-08, 00:33 Çevrimdışı   #18
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.349
Teşekkür etti: 2.649
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:26777
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
filamingo
11-06-08 12:39
filamingo
slm bende hangi yazıyı dediğimi unuttum...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Anti-Komintern

Eski 28-06-08, 00:50 Çevrimdışı   #19
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.037
Teşekkür etti: 1.289
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:9876
_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran
Ruhsal Durumum:
RebeL

Ee edelim hadi
tebrik
tebrik
tebrik

23-06-08 02:09

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Eski 28-06-08, 01:18 Çevrimdışı   #20

Bölümünde deneyimli

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.893
Teşekkür etti: 2.106
RepForum Gücü: 74
Forum Puanı:28523
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Çok Özel Buraya Yazamam

Tags
2008, intergestapo, oyun, smyrna

Konu Seçenekleri