| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğrenci ![]() | sizi çok üzen eski sevgiliye dersini nasıl verirsiniz
ilk konumu böyle sacma bi soru üzerine acmak istemezdim ama cok dertliyim cooookk düsündüm ki siz bana fikir verirken eglenin ben de bunlardan kendime en uygun olanı seciyim. olay kısaca su ki biz sık sık tartısıyoruz sacma sapan konulardan bu sefer biraz ileri gittik ve bana bağırdı söylememesi gerekn seyler söyledi.zaten anlamıssınızdır arkadaslığım ciddi bisey degil ama 2 yıl sürdü ben artık onu sevmedigimden eminim ama yaptıkları da yanına kalmasın istiyorum.son oyunumu oynayıp olayı kapatıcam yine de 2 yılın hatrına cok agır bi saka olmasın ama dersini de alsın ne önerirsiniz??? ![]() |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 821
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:10741 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | onu senle konuşmak istiyorum diye bir yere çağır ama gitme orda beklesin öle ''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | onaltı (23-08-08) |
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.371
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:13141 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benimde başıma buna benzer bir olay geldi. ben hiç bir şey yapmadım. aradan yıllar geçti denk geldik bir ortamda ve şuan hala gözü bende ![]() bende sevgilim var deyip en büyük dersi verdim ona ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | onaltı (23-08-08) |
| | #4 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 22
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:23 ![]() ![]() |
benim de aklıma ilk bu geldi cok haince )ama bunun icin biraz sabırlı olmak gerekiyor zaman gecmesi gerekiyor offf |
|
| | #5 |
| Grup Lideri Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.123
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:8922 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
onaa o sözleri söyledigi an iyi bi ders vermeliydin. simdi o konusmus konusmus bitmis,sen diyosunki ne edeyim. yapicak bisi yok madem öyle tatlim iste böyle dersin bitiri gidersin iste o kadar ama dürüst olll!!sevmiyosan bi gün bile oyun oynamaya degmez ![]() ---جديد نانسي عجرم بتفكر في ايه--- FiGÜRANLAR... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | onaltı (24-08-08) |
| | #6 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.289
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:9876 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niye ders vereyim ki "bensizlik zaten en büyük derstir ona" sanada tavsiyem bu unut gitsin
Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #7 | |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 16
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:205 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
|
| | #8 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.123
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:18004 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tak koluna formaliteden birini bak yeni sewgilim de zaten seni hiç sewmemiştim ki de oynadım sonrada kurtuldum de içi sızlasın "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
| | #9 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:23 ![]() ![]() |
evet herkese tesekkür ederim mantıklı düsününce ugrasmanın gereksiz olduguna karar verdim o yokmus gibi yapmalıyım ama dersane ve okulda arkadas ortamlarında herzaman birlikteyiz sanırım biraz zor olacak ![]() ![]() |
|
| | #11 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.212
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | geri dönmesi için yalvar senle çıksın 1 hafta sonra hiçten bi nedenden tekmeyi koy işe yaradı tescillendi ![]() ama çok kötü oluyor söylyim Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #12 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.492
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:19161 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hiç bir ders seni tatmin etmez sen dersini almısın bırak oda aldıgı dersle kalsın..
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #13 | |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:23 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() güzel fikir olabilir ama bunu yaptığım kişiyle bi daha görüsmemem gerekir sanırım ama ben 1sene daha aynı sınıfta onun yüzüne bakcm | |
|
| | #14 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.699
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6794 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kollarını ve bacaklarını keserim gözlerini oyarım kulak zarını delerim dilini ve burnunu keserim 5 duyu organında mahrum bırakırım ama yaşasın... sonra öyle devam etsin..... canı sıkılır hep..... David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | alaskalı_eren (25-08-08), onaltı (24-08-08) |
| | #15 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:23 ![]() ![]() | |
|
| | #16 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 451
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6022 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arayıp sorma hiç... o ararsada cvp bile verme...eminim geri döner pişman olur ![]() bu hep böle olur.. kaçan kovalanır hesabıı.. ![]() KayBoLsam... hiÇ oLsam... yada hiÇ oLmasam_? |
|
| | #17 |
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6794 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rica ederim her zaman David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #18 | |
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6794 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
karı seni bir keremi terketti sen iki kere terkedeceksin 3 k kuralı unutma bunu" "komser şekspir-tatü" David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |