Konu Seçenekleri
Eski 23-08-08, 12:31 Çevrimdışı   #1
Öğrenci
Genel Mesajlar: 6
Teşekkür etti: 22
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:23
onaltı Herkese mesafeli
Ruhsal Durumum:
sizi çok üzen eski sevgiliye dersini nasıl verirsiniz

ilk konumu böyle sacma bi soru üzerine acmak istemezdim ama cok dertliyim cooookk düsündüm ki siz bana fikir verirken eglenin ben de bunlardan kendime en uygun olanı seciyim. olay kısaca su ki biz sık sık tartısıyoruz sacma sapan konulardan bu sefer biraz ileri gittik ve bana bağırdı söylememesi gerekn seyler söyledi.zaten anlamıssınızdır arkadaslığım ciddi bisey degil ama 2 yıl sürdü ben artık onu sevmedigimden eminim ama yaptıkları da yanına kalmasın istiyorum.son oyunumu oynayıp olayı kapatıcam yine de 2 yılın hatrına cok agır bi saka olmasın ama dersini de alsın ne önerirsiniz???
Eski 23-08-08, 12:36 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

_ŞizofreN_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.637
Teşekkür etti: 821
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:10741
_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
onu senle konuşmak istiyorum diye bir yere çağır ama gitme orda beklesin öle

''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)''

keşke hep 8 yaşında kalsak..
Mesaja teşekkür eden:
onaltı (23-08-08)
Eski 23-08-08, 12:47 Çevrimdışı   #3
Doçent

s!mg€ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.234
Teşekkür etti: 1.371
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:13141
s!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
benimde başıma buna benzer bir olay geldi.
ben hiç bir şey yapmadım.
aradan yıllar geçti denk geldik bir ortamda ve şuan hala gözü bende
bende sevgilim var deyip en büyük dersi verdim ona

Mesaja teşekkür eden:
onaltı (23-08-08)
Eski 23-08-08, 13:23 Çevrimdışı   #4
Öğrenci
onaltı Herkese mesafeli
Ruhsal Durumum:
benim de aklıma ilk bu geldi cok haince)ama bunun icin biraz sabırlı olmak gerekiyor zaman gecmesi gerekiyor offf
Eski 23-08-08, 23:54 Çevrimdışı   #5
Grup Lideri
Figüranlar

samira_prensess - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.778
Teşekkür etti: 1.123
RepForum Gücü: 24
Forum Puanı:8922
samira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumdasamira_prensess buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
onaa o sözleri söyledigi an iyi bi ders vermeliydin.
simdi o konusmus konusmus bitmis,sen diyosunki ne edeyim.
yapicak bisi yok madem öyle tatlim iste böyle dersin bitiri gidersin iste o kadarama dürüst olll!!sevmiyosan bi gün bile oyun oynamaya degmez

---جديد نانسي عجرم بتفكر في ايه---

FiGÜRANLAR...
Mesaja teşekkür eden:
onaltı (24-08-08)
Eski 24-08-08, 00:05 Çevrimdışı   #6
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.037
Teşekkür etti: 1.289
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:9876
_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran
Ruhsal Durumum:
Niye ders vereyim ki "bensizlik zaten en büyük derstir ona" sanada tavsiyem bu unut gitsin

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Mesaja teşekkür eden:
onaltı (24-08-08)
Eski 24-08-08, 00:10 Çevrimdışı   #7
Stajyer

SchWaRz - ait Avatar
Genel Mesajlar: 81
Teşekkür etti: 16
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:205
SchWaRz ara sıra gören oluyorSchWaRz ara sıra gören oluyorSchWaRz ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
onu sevmedigimden eminim
Sevmediğinden emin olduğun kişiyle neden uğraşmak istiyorsun ki hala..Ne hali varsa görsün, zaten cezasını bulur o. Bulmasa da boşver gitsin, keyfine bak sen.
Mesaja teşekkür eden:
onaltı (24-08-08)
Eski 24-08-08, 00:42 Çevrimdışı   #8
Dekan
Figüranlar

alaskalı_eren - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.926
Teşekkür etti: 4.123
RepForum Gücü: 58
Forum Puanı:18004
alaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
tak koluna formaliteden birini bak yeni sewgilim de zaten seni hiç sewmemiştim ki de oynadım sonrada kurtuldum de içi sızlasın

"bir merdiwen dayadım göğe
bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"
Mesaja teşekkür eden:
onaltı (24-08-08)
Eski 24-08-08, 01:08 Çevrimdışı   #9
Öğrenci
onaltı Herkese mesafeli
Ruhsal Durumum:
evet herkese tesekkür ederim mantıklı düsününce ugrasmanın gereksiz olduguna karar verdim o yokmus gibi yapmalıyım ama dersane ve okulda arkadas ortamlarında herzaman birlikteyiz sanırım biraz zor olacak
Eski 24-08-08, 01:30 Çevrimdışı   #10
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.037
Teşekkür etti: 1.289
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:9876
_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran
Ruhsal Durumum:
Kendini üzmemeye çalış görmezlkten gel.

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Mesaja teşekkür eden:
onaltı (24-08-08)
Eski 24-08-08, 19:46 Çevrimdışı   #11
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.760
Teşekkür etti: 2.212
RepForum Gücü: 102
Forum Puanı:38915
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
geri dönmesi için yalvar senle çıksın 1 hafta sonra hiçten bi nedenden tekmeyi koy işe yaradı tescillendi

ama çok kötü oluyor söylyim

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Mesaja teşekkür eden:
onaltı (24-08-08)
Eski 24-08-08, 19:52 Çevrimdışı   #12
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.846
Teşekkür etti: 1.492
RepForum Gücü: 52
Forum Puanı:19161
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hiç bir ders seni tatmin etmez sen dersini almısın bırak oda aldıgı dersle kalsın..

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
Mesaja teşekkür eden:
onaltı (24-08-08)
Eski 24-08-08, 20:09 Çevrimdışı   #13
Öğrenci
onaltı Herkese mesafeli
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Yσкє∂!¢!´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
geri dönmesi için yalvar senle çıksın 1 hafta sonra hiçten bi nedenden tekmeyi koy işe yaradı tescillendi

ama çok kötü oluyor söylyim

güzel fikir olabilir ama bunu yaptığım kişiyle bi daha görüsmemem gerekir sanırım ama ben 1sene daha aynı sınıfta onun yüzüne bakcm
Eski 24-08-08, 20:17 Çevrimdışı   #14
Yard. Doçent
Kemalistler

HANNİBAL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.447
Teşekkür etti: 2.699
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6794
HANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
kollarını ve bacaklarını keserim
gözlerini oyarım
kulak zarını delerim
dilini ve burnunu keserim
5 duyu organında mahrum bırakırım ama yaşasın...
sonra öyle devam etsin.....
canı sıkılır hep.....

"İnsanlar kurtçuklara benzer. Küçük, kör ve değersiz."
David Smith
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Zamanımı gerçekten boşa harcadım."
Jeffrey Dahmer
"my pain is self choosen"

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
alaskalı_eren (25-08-08), onaltı (24-08-08)
Eski 24-08-08, 20:31 Çevrimdışı   #15
Öğrenci
onaltı Herkese mesafeli
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
HANNİBAL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kollarını ve bacaklarını keserim
gözlerini oyarım
kulak zarını delerim
dilini ve burnunu keserim
5 duyu organında mahrum bırakırım ama yaşasın...
sonra öyle devam etsin.....
canı sıkılır hep.....
cok canisin ve gerilim dolu fikrin için tesekkür ederim
Eski 24-08-08, 20:34 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent

$.<3.M.!.N - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.578
Teşekkür etti: 451
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:6022
$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor$.<3.M.!.N Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
arayıp sorma hiç... o ararsada cvp bile verme...eminim geri döner pişman olur
bu hep böle olur.. kaçan kovalanır hesabıı..

KayBoLsam...

hiÇ oLsam...

yada

hiÇ oLmasam_?
Mesaja teşekkür eden:
onaltı (24-08-08)
Eski 24-08-08, 20:35 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent
Kemalistler

HANNİBAL - ait Avatar
HANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Alıntı:
onaltı´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
cok canisin ve gerilim dolu fikrin için tesekkür ederim
rica ederim her zaman

David Smith
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeffrey Dahmer

Eski 24-08-08, 20:37 Çevrimdışı   #18
Yard. Doçent
Kemalistler

HANNİBAL - ait Avatar
Alıntı:
$.<3.M.!.N´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
arayıp sorma hiç... o ararsada cvp bile verme...eminim geri döner pişman olur
bu hep böle olur.. kaçan kovalanır hesabıı..
"bir karı seni bir kere mi sevdi sen iki kere seveceksin
karı seni bir keremi terketti sen iki kere terkedeceksin
3 k kuralı unutma bunu"
"komser şekspir-tatü"

David Smith
Jeffrey Dahmer

Eski 24-08-08, 21:25 Çevrimdışı   #19
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.271
Teşekkür etti: 3.151
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:33483
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
yakın arkadaşıyla birlikte olursun...

Kan kokusunu özler misin?

пиперуда обичам те
Mesaja teşekkür eden:
onaltı (24-08-08)
Eski 24-08-08, 21:50 Çevrimdışı   #20
Asistan

blackdor01 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 218
Teşekkür etti: 7
RepForum Gücü: 1