DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Kültür  Dergi-Gazete-Kitap

Konu Seçenekleri
Eski 26-07-08, 22:57 Çevrimdışı   #1
Yard. Doçent
Antikapitalistler

αηтιкαριтαℓιѕт - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.237
Teşekkür etti: 331
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:5260
αηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Döküman sizi en çok etkileyen kitap?

arkadaşlar şimdiye kadar okuduğunuz kitaplardan hangisi sizi daha çok etkiledi?

Ah bir tutsaydın ellerimi
Biraz gözlerime inansaydın
Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Bu forumda sigara içilmez.
Cezası: 593 YTL

Eski 26-07-08, 23:01 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

_ŞizofreN_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.637
Teşekkür etti: 821
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:10741
_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
reşat nuri güntekin-çalıkuşu bide buket uzuner kumral ada mavi tuna

''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)''

keşke hep 8 yaşında kalsak..
Eski 26-07-08, 23:34 Çevrimdışı   #3
Doçent
Genel Mesajlar: 2.571
Teşekkür etti: 3.099
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:8143
Galiyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Franz Kafka - Metamorfoz

Belki bir gün...
Mesaja teşekkür eden:
RebeL (14-10-08)
Eski 27-07-08, 00:52 Çevrimdışı   #4

Forumda uzman

HaZaL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.450
Teşekkür etti: 5.826
RepForum Gücü: 189
Forum Puanı:77179
HaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaZaL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Dostoyevski- Suç ve Ceza

Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken.
Nerden bilirdim yaşamın
Böyle parçalanarak süreceğini
Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini...
Bir yap-bozum sanki,
Tek parçamı bile bulamadan,
Yeniden dağılıveriyorum.
Eski 27-07-08, 00:53 Çevrimdışı   #5
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.061
Teşekkür etti: 3.179
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:92877
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
HaZaL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dostoyevski- Suç ve Ceza
aynısı orta 2 de okumustum hala daha okusam sıkılmam 3 kez okudum 4. kez okumak için vakit bulsam okurum ...

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Eski 27-07-08, 00:56 Çevrimdışı   #6
Profesör
Antikapitalistler

pavel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.667
Teşekkür etti: 3.100
RepForum Gücü: 89
Forum Puanı:36556
pavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ve çeliğe su verildi...nikolay ostroviski
çanlar kimin için çalıyor-ernest hemingway( yazarın hikayenin sonunu okura bırakması yani ucu açık bir sonla noktalaması aklımda epey soru işareti bırakmıştı..)

CEZALI ÜYE
Eski 27-07-08, 01:02 Çevrimdışı   #7
Muhabir
Düşünürler grubu

GönüLçeLen` - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.758
Teşekkür etti: 3.019
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:46269
GönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Milan Kundera-Varolmanın dayanılmaz hafifliği
Tolstoy-Anna karenina
Oya Baydar-Sıcak külleri kaldı.
Çocukken de Pal sokağı çocukları kitabı çok ağlatmıştı beni(:

Yaz günü palto giyerim
Ceplerim dolu dolu şiir
Gören beni deli sanır
Adım kaçığa çıkar
keşke kaçsam
Keşke kaçabilsem şu dünyadan.

-Yağmur içen kız.-
Eski 27-07-08, 13:09 Çevrimdışı   #8
Stajyer

BetülSÜ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 128
Teşekkür etti: 45
RepForum Gücü: 1
Forum Puanı:133
BetülSÜ ara sıra gören oluyorBetülSÜ ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Pasaklı (ve yılın büyüsü yarışması) - Kaye Umansky
Eski 14-10-08, 00:19 Çevrimdışı   #9
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.195
Teşekkür etti: 3.035
RepForum Gücü: 194
Forum Puanı:86433
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
a walk to remember..
cok aglamistim..

Biz üç kişiyiz;
Ben, Keyfim ve Kâhyası..

E bıktım artık fahişe gönüllerden !

Konu Seçenekleri