| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]() |
arkadaşlar şimdiye kadar okuduğunuz kitaplardan hangisi sizi daha çok etkiledi?
Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 821
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:10741 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
reşat nuri güntekin-çalıkuşu bide buket uzuner kumral ada mavi tuna
''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| | #4 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 5.826
Forum Gücü: 189 Forum Puanı:77179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dostoyevski- Suç ve Ceza Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. |
|
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.179
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:92877 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynısı orta 2 de okumustum hala daha okusam sıkılmam 3 kez okudum 4. kez okumak için vakit bulsam okurum ...
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #6 |
| Profesör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.100
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36556 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ve çeliğe su verildi...nikolay ostroviski çanlar kimin için çalıyor-ernest hemingway( yazarın hikayenin sonunu okura bırakması yani ucu açık bir sonla noktalaması aklımda epey soru işareti bırakmıştı..) CEZALI ÜYE |
|
| | #7 |
| Muhabir Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.019
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:46269 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Milan Kundera-Varolmanın dayanılmaz hafifliği Tolstoy-Anna karenina Oya Baydar-Sıcak külleri kaldı. Çocukken de Pal sokağı çocukları kitabı çok ağlatmıştı beni(: ![]() Yaz günü palto giyerim Ceplerim dolu dolu şiir Gören beni deli sanır Adım kaçığa çıkar keşke kaçsam Keşke kaçabilsem şu dünyadan. -Yağmur içen kız.- |
|
| | #8 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 45
Forum Gücü: 1 Forum Puanı:133 ![]() ![]() ![]() |
Pasaklı (ve yılın büyüsü yarışması) - Kaye Umansky
|
|
| | #9 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.035
Forum Gücü: 194 Forum Puanı:86433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | a walk to remember.. cok aglamistim.. Biz üç kişiyiz; Ben, Keyfim ve Kâhyası.. E bıktım artık fahişe gönüllerden ! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |