DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü

Anket Sonuçlarını Göster: Hangisi sizi daha çok heycanlandırır?
Evlenme teklifi ettiğiniz ya da teklifi aldığınız an 8 13,56%
Bebek sahibi olacağını öğrendiğiniz an 10 16,95%
ÖSS`nin başlamasına bir dakika kaldığı an 7 11,86%
Kalabalık bir topluluğun önünde yaptığınız konuşma 6 10,17%
Hayatınızın aşkını gördüğünüz o ilk göz göze geliş anı 16 27,12%
Nefret ettiğiniz birinin rezil olduğu an 2 3,39%
Birileri tarafından beğenildiğiniz ve bunu hissettiğiniz an 2 3,39%
Çocuğunuzun ilkokula başladığı gün 0 0%
Diğer(belirtiniz) 8 13,56%
Oylayanlar: 59. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 12-09-07, 01:14 Çevrimdışı   #1
Rektör

Bεяsŧŷ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.265
Teşekkür etti: 2.853
RepForum Gücü: 171
Forum Puanı:69428
Bεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Sizi hangisi daha çok heycanlandırır?

Sizi hangisi daha çok heycanlandırır?

.

Afra tafra off pofff (:
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
ρяєηѕєѕ (26-03-08), seda (13-09-07)
Eski 12-09-07, 01:32 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.968
Teşekkür etti: 3.897
RepForum Gücü: 181
Forum Puanı:77031
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Herhalde Evlenme Teklifi Edecegim Zaman Cok Heyecanlanirdim

Baba Olmak Tabi Apayri Birsey, Anlik Muhtesem Bi Duygu Olurdu (:

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Canım Neden Sıkkın Bugün?
Düşüncelerim Bıkkın Bugün..
Acılar Birer Zıkkım Bugün..
Fikirlerim Sapkın Bugün..

NEDEN?

!

Konu CSKN tarafından (12-09-07 Saat 01:36 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
LaViNia (12-09-07), Tweety (12-09-07)
Eski 12-09-07, 01:35 Çevrimdışı   #3
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.541
Teşekkür etti: 5.630
RepForum Gücü: 156
Forum Puanı:61931
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bebek sahibi olacağını öğrendiğiniz an

daha dogrusu baba olcam gun nasil ayakda dururum bilemiyorum

υℓтяαѕℓαη
Eski 12-09-07, 04:38 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Müzik grubu

Mes-uT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 922
Teşekkür etti: 230
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1082
Mes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuş
birine aşık olmuşsam göz göze gelmeem gerek yok zaten 1 km öteden görsem kilitleniyom

Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım
Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım
Belki de bir son dakika fotoğrafı olup
Duvarlarına asıldım
Gerçek olan tek şey vardı
Hüzünlü bir öyküde
Yanlış bir adrese postalanmıştım ben
Eski 12-09-07, 19:18 Çevrimdışı   #5
Profesör
Kemalistler

solεil - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.312
Teşekkür etti: 4.964
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:16389
solεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazsolεil tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bebek sahibi olacağımı öğrendiğim an; en muhteşem an olsa gerek...

....
Eski 12-09-07, 19:22 Çevrimdışı   #6
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.336
Teşekkür etti: 1.464
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:14511
şualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Evlenme teklifi ettiğiniz ya da teklifi aldığınız an
Eski 12-09-07, 20:20 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi

shester - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.038
Teşekkür etti: 353
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:3356
shester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler biri
Evlenme teklifi ettiğiniz ya da teklifi aldığınız an
Bebek sahibi olacağını öğrendiğiniz an
Kalabalık bir topluluğun önünde yaptığınız konuşma
Hayatınızın aşkını gördüğünüz o ilk göz göze geliş anı

O bir sığır...!!
Eski 12-09-07, 20:26 Çevrimdışı   #8
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.601
Teşekkür etti: 1.481
RepForum Gücü: 56
Forum Puanı:20466
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
şu an tek derdim yds ve öss olduğu için sınav öncesi heyecanım tavan yapardı herhalde

.

.
Eski 13-09-07, 02:10 Çevrimdışı   #9
Rektör
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 8.382
Teşekkür etti: 6.488
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:16138
troçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
yolculuk ..ona doğru ..

parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz !
Eski 13-09-07, 04:34 Çevrimdışı   #10
Doçent
Kemalistler

ucakla - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.456
Teşekkür etti: 1.203
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:7985
ucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmış
objektif olarak bakıldığında hayatta gerçek mutluluklar ne kadar az varsa, heyecanlanmaya değen olaylarda o kadar azdır bence, bazıları vardır ben hiç heyecanlanmam der. bu bana örneğin çok garip gelir, robot musun be bilader, heyecanlanırız tabiki, ama yukarı da yazılan maddelerin çoğu öyle heyecanlanmayı gerektiren noktalar değil gibi geldi. ben hayatımın bir sonraki evresinde büyük değişiklikler yapabilecek olaylar öncesinde bir an da olsa heyecanlarım gibi geliyor. ama bu süreç uzarsa artık panik evresine geçilir ki o tehlikelidir.

bugün kendimi, tonlarca yük taşıyan gemilerin denizi gibi hissediyorum...
Eski 13-09-07, 04:54 Çevrimdışı   #11
Rektör
Genel Mesajlar: 8.341
Teşekkür etti: 4.644
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:39487
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
"Birileri tarafından beğenildiğiniz ve bunu hissettiğiniz an"

geçenlerde yaşadım bu anı düğün için gittiğim fethiyede çıktığım tekne turunda bi kızla çok bakıştık ama tanışamadık ayrılırken ikimizdede hüzün vardı hissediyorum ama benim aptallığım her zamanki gibi konuşamadım onu birdaha görmeyeceğimi biliyorum ama görüüm inşallah ya

o zaman baya heyecanlanmıştım

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "

Konu MareNostrum tarafından (13-09-07 Saat 04:57 ) de değiştirilmiştir..
Eski 13-09-07, 05:06 Çevrimdışı   #12
Doçent

N_e_w_i_N - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 753
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:3369
N_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biri
bebek haberi

Sevmek nedir bilir misin?
Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır
Bütün benliğini sarar, ısıtır.
Her gülüşte yeniden doğarsın
Ve bin kere ölürsün her iç çekişte
Nasıl anlatsam bilmem ki.
Yani "sevmek" işte.
Eski 13-09-07, 11:08 Çevrimdışı   #13
Asistan
Kemalistler

c.c.D - ait Avatar
Genel Mesajlar: 353
Teşekkür etti: 92
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:2110
c.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyorc.c.D çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
doğum anı

artık bizimde bi arama motorumuz var...
www.attabot.com
Eski 13-09-07, 11:11 Çevrimdışı   #14
Rektör

Unfaithful - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.363
Teşekkür etti: 2.648
RepForum Gücü: 123
Forum Puanı:48055
Unfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
$iklar arasinda henüz ya$amadigim bir kac $ey var oyüzden bir cevap veremiyorum..Daha tatmam gereken heyecanlar var (:
Mesaja teşekkür eden:
Pitekantropus (13-09-07)
Eski 13-09-07, 16:00 Çevrimdışı   #15
Doçent
Kemalistler

eL Chupacabra - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.287
Teşekkür etti: 221
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:5088
eL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoreL Chupacabra Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Hayatınızın aşkını gördüğünüz o ilk göz göze geliş anı...

Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler.
İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır.
Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter.
Eski 13-09-07, 22:00 Çevrimdışı   #16
Stajyer
Genel Mesajlar: 131
Teşekkür etti: 4
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:71
Jose ara sıra gören oluyor
Birileri tarafından beğenildiğiniz ve bunu hissettiğiniz an
Eski 13-09-07, 22:04 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent

djmust - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.814
Teşekkür etti: 879
Forum Puanı:5891
djmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:

Nargilenin dumanına benzer hayallerim Sadece beni zehirler ve uçup gider...
Eski 13-09-07, 23:51 Çevrimdışı   #18
Yard. Doçent
Figüranlar

Pitekantropus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.445
Teşekkür etti: 236
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:8209
Pitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Alıntı:
Unfaithful´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
$iklar arasinda henüz ya$amadigim bir kac $ey var oyüzden bir cevap veremiyorum..Daha tatmam gereken heyecanlar var (:
Katılıyorum.O kadar çok tadılmamış duygu varken karşılaştırma yapmak saçma olur.Ama ÖSS'nin olmadığı kesin benim açımdan.
Eski 13-09-07, 23:58 Çevrimdışı   #19
Doçent

seda - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.208
Teşekkür etti: 772
Forum Puanı:4406
seda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biri
şıklar güzel seçilmiş bu arada
Eski 14-09-07, 09:21 Çevrimdışı   #20
Yard. Doçent
Huzur Pınarı

~~abd~~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.393
Teşekkür etti: 1.238
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:4698
~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri
Kalabalık bir topluluğun önünde yaptığınız konuşma

Evlenme teklifi ettiğiniz ya da teklifi aldığınız an ben bunlarda heyacanlanırım

Bacımın örtüsü takılmış namerdin gözüne, Acırım tükürüğüme billahi tükürsem yüzüne. M. AKİF ERSOY:
*İnsanların yaptığı sahte paralar kadar,paraların yaptığı sahte insanlar da vardır.

Konu Seçenekleri