| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Hangisi sizi daha çok heycanlandırır? | |||
| Evlenme teklifi ettiğiniz ya da teklifi aldığınız an | | 8 | 13,56% |
| Bebek sahibi olacağını öğrendiğiniz an | | 10 | 16,95% |
| ÖSS`nin başlamasına bir dakika kaldığı an | | 7 | 11,86% |
| Kalabalık bir topluluğun önünde yaptığınız konuşma | | 6 | 10,17% |
| Hayatınızın aşkını gördüğünüz o ilk göz göze geliş anı | | 16 | 27,12% |
| Nefret ettiğiniz birinin rezil olduğu an | | 2 | 3,39% |
| Birileri tarafından beğenildiğiniz ve bunu hissettiğiniz an | | 2 | 3,39% |
| Çocuğunuzun ilkokula başladığı gün | | 0 | 0% |
| Diğer(belirtiniz) | | 8 | 13,56% |
| Oylayanlar: 59. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.897
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Herhalde Evlenme Teklifi Edecegim Zaman Cok Heyecanlanirdim ![]() Baba Olmak Tabi Apayri Birsey, Anlik Muhtesem Bi Duygu Olurdu (: Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Canım Neden Sıkkın Bugün? Düşüncelerim Bıkkın Bugün.. Acılar Birer Zıkkım Bugün.. Fikirlerim Sapkın Bugün.. NEDEN? ! Konu CSKN tarafından (12-09-07 Saat 01:36 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.630
Forum Gücü: 156 Forum Puanı:61931 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bebek sahibi olacağını öğrendiğiniz an daha dogrusu baba olcam gun nasil ayakda dururum bilemiyorum
|
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 230
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1082 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | birine aşık olmuşsam göz göze gelmeem gerek yok zaten 1 km öteden görsem kilitleniyom Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım Belki de bir son dakika fotoğrafı olup Duvarlarına asıldım Gerçek olan tek şey vardı Hüzünlü bir öyküde Yanlış bir adrese postalanmıştım ben |
|
| | #5 |
| Profesör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 4.964
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:16389 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bebek sahibi olacağımı öğrendiğim an; en muhteşem an olsa gerek... |
|
| | #6 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evlenme teklifi ettiğiniz ya da teklifi aldığınız an |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 353
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:3356 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evlenme teklifi ettiğiniz ya da teklifi aldığınız an Bebek sahibi olacağını öğrendiğiniz an Kalabalık bir topluluğun önünde yaptığınız konuşma Hayatınızın aşkını gördüğünüz o ilk göz göze geliş anı O bir sığır...!! ![]() |
|
| | #8 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.481
Forum Gücü: 56 Forum Puanı:20466 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şu an tek derdim yds ve öss olduğu için sınav öncesi heyecanım tavan yapardı herhalde ![]() . |
|
| | #9 |
| Rektör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.488
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yolculuk ..ona doğru .. parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz ! ![]() |
|
| | #10 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.203
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
objektif olarak bakıldığında hayatta gerçek mutluluklar ne kadar az varsa, heyecanlanmaya değen olaylarda o kadar azdır bence, bazıları vardır ben hiç heyecanlanmam der. bu bana örneğin çok garip gelir, robot musun be bilader, heyecanlanırız tabiki, ama yukarı da yazılan maddelerin çoğu öyle heyecanlanmayı gerektiren noktalar değil gibi geldi. ben hayatımın bir sonraki evresinde büyük değişiklikler yapabilecek olaylar öncesinde bir an da olsa heyecanlarım gibi geliyor. ama bu süreç uzarsa artık panik evresine geçilir ki o tehlikelidir.
|
|
| | #11 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.644
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:39487 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Birileri tarafından beğenildiğiniz ve bunu hissettiğiniz an" geçenlerde yaşadım bu anı düğün için gittiğim fethiyede çıktığım tekne turunda bi kızla çok bakıştık ama tanışamadık ayrılırken ikimizdede hüzün vardı hissediyorum ama benim aptallığım her zamanki gibi konuşamadım onu birdaha görmeyeceğimi biliyorum ama görüüm inşallah ya ![]() o zaman baya heyecanlanmıştım " Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " Konu MareNostrum tarafından (13-09-07 Saat 04:57 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #12 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 753
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:3369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bebek haberi Sevmek nedir bilir misin? Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır Bütün benliğini sarar, ısıtır. Her gülüşte yeniden doğarsın Ve bin kere ölürsün her iç çekişte Nasıl anlatsam bilmem ki. Yani "sevmek" işte. |
|
| | #13 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 92
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:2110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
doğum anı ![]() |
|
| | #14 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.648
Forum Gücü: 123 Forum Puanı:48055 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | $iklar arasinda henüz ya$amadigim bir kac $ey var oyüzden bir cevap veremiyorum..Daha tatmam gereken heyecanlar var (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Pitekantropus (13-09-07) |
| | #15 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 221
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5088 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayatınızın aşkını gördüğünüz o ilk göz göze geliş anı... Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. İnsanların yaptığı sahteparalar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır. Gecenin Kara Pelerini Herkesi Aynı Şekilde Örter. |
|
| | #16 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 4
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:71 ![]() |
Birileri tarafından beğenildiğiniz ve bunu hissettiğiniz an
|
|
| | #17 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 879
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5891 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayatınızın aşkını gördüğünüz o ilk göz göze geliş anı
Nargilenin dumanına benzer hayallerim Sadece beni zehirler ve uçup gider... ![]() |
|
| | #18 |
| Yard. Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 236
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #19 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 772
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:4406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayatınızın aşkını gördüğünüz o ilk göz göze geliş anı şıklar güzel seçilmiş bu arada |
|
| | #20 |
| Yard. Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.238
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4698 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kalabalık bir topluluğun önünde yaptığınız konuşma Evlenme teklifi ettiğiniz ya da teklifi aldığınız an ben bunlarda heyacanlanırım *İnsanların yaptığı sahte paralar kadar,paraların yaptığı sahte insanlar da vardır. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |