Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 09-03-08, 13:25 Çevrimdışı   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.546
Teşekkür etti: 12.964
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:137212
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
havali ~s@l-ch@~ (adem41)

Efendim kimler gelmis kimler gelmis :p
Hosgeldiniz
Bu haftaki koltugumuza oturmaya hazirmisiniz ?
Cekinmenize gerek yok efendim , yayilabilirsiniz kirmizi koltugumuza

hayir hayir korkmayin yemezler sizi , istediginiz sorulara cevab verme hakkiniz var.
görelim sizleri danaciklar :p

- neden E-dana ? -

derin..
üf..

' İçindeki çocuğa sarıl
Sana insanı anlatır ' ..

Eski 09-03-08, 13:41 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Jen
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 712
Teşekkür etti: 1.090
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:12812
Jen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
e-dana olmazsa naaparsin?

Alıntı:
Fersa´isimli üyeden Alıntı
26 Subat 2009

Hocalı Katliamının 17. Yıldönümü.

Unutmadık!

"Ты трус, ты вор, ты арменин!" А.С.Пушкин

Eski 10-03-08, 20:58 Çevrimdışı   #3
Öğrenci
Huzur Pınarı
Genel Mesajlar: 11
Teşekkür etti: 4
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
ela_asi Herkese mesafeli
olmadıgında napıyosam onu

ela_asi

Eski 10-03-08, 21:13 Çevrimdışı   #4
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.080
Teşekkür etti: 4.475
RepForum Gücü: 186
Forum Puanı:80411
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bu Soru Sana Değildi

Burada Sorguda oLan "adem41" e idi..

Neyse Bende Bir Soru Soram Adem e ..

Hobi ve Fobilerini Söyler Misin ?

Yanarmış yürek böyle,
Islak bir yeşil sebebiyle.

Kaçarmış insan kendinden...
Nereye gittiğini bilmeden!

Ağlarmış gizlice,
Kurumuş toprağı ıslata ıslata...

Severmiş de sevilmezmiş!
Yalan da olsa gülermiş,

Sebebini bilmeden... (:

Eski 10-03-08, 21:48 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

G-peyki - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.099
Teşekkür etti: 868
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:4117
G-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
niye 41?

Geldi bir gun hayatima....
Sesimi tek o duydu karanlikta....
Elimi tutup cekti o anda...
Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim

1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade

Doctors & Others

Eski 11-03-08, 11:51 Çevrimdışı   #6
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.078
Teşekkür etti: 15.484
RepForum Gücü: 442
Forum Puanı:185439
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Böyle bir üye varmı ya

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Eski 11-03-08, 19:35 Çevrimdışı   #7
Öğrenci
Huzur Pınarı
Genel Mesajlar: 11
Teşekkür etti: 4
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
ela_asi Herkese mesafeli
ölemı ya nebılıyım ben yenı üyeyım benım için oldugunu sandım

ela_asi

Mesaja teşekkür eden:
G-peyki (11-03-08)
Eski 11-03-08, 19:38 Çevrimdışı   #8
Dekan
Düşünürler grubu

Redkid - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.448
Teşekkür etti: 2.442
RepForum Gücü: 121
Forum Puanı:48602
Redkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRedkid tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Snorland´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Böyle bir üye varmı ya

Acaba
Varsan ,niye takilmiyosun edanaya

Sen Hic Ay Isiginda
Seytanla Raks Ettin Mi?
Organize
isler.....
Bunlar..

Eski 11-03-08, 21:43 Çevrimdışı   #9

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.248
Teşekkür etti: 9.367
RepForum Gücü: 257
Forum Puanı:114239
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
e-dana'dan ademe ordamısın? tamam

Eski 12-03-08, 15:03 Çevrimdışı   #10
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.078
Teşekkür etti: 15.484
RepForum Gücü: 442
Forum Puanı:185439
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Arama yaptım çıkmadı başvurusuda gözükmüyor

Hayaletmisin

Buldum
adem41 ==> ~s@l-ch@~

Nicki değişmiş

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Konu Snorland tarafından (12-03-08 Saat 15:08 ) de değiştirilmiştir..

Eski 12-03-08, 16:15 Çevrimdışı   #11
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

G-peyki - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.099
Teşekkür etti: 868
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:4117
G-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
haa dogruyaa ben de unutmusum foruma ugruyor..cevap yazar bi ara

Geldi bir gun hayatima....
Sesimi tek o duydu karanlikta....
Elimi tutup cekti o anda...
Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim

1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade

Doctors & Others

Eski 16-03-08, 13:57 Çevrimiçi   #12

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.203
Teşekkür etti: 3.606
RepForum Gücü: 221
Forum Puanı:88518
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Süreniz doldu.

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Gözlerim Arkadaş Uzaklara,
Dalar Gider ah Faydasız...

Kapalı konu

Konu Seçenekleri