| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Efendim kimler gelmis kimler gelmis :p Hosgeldiniz ![]() Bu haftaki koltugumuza oturmaya hazirmisiniz ? ![]() Cekinmenize gerek yok efendim , yayilabilirsiniz kirmizi koltugumuza ![]() ![]() hayir hayir korkmayin yemezler sizi , istediginiz sorulara cevab verme hakkiniz var. ![]() görelim sizleri danaciklar :p - neden E-dana ? - derin.. ![]()
|
| | #2 | |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.090
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:12812 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e-dana olmazsa naaparsin? Alıntı:
"Ты трус, ты вор, ты арменин!" А.С.Пушкин | |
| | #3 |
| Öğrenci Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 4
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
olmadıgında napıyosam onu ela_asi |
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.475
Forum Gücü: 186 Forum Puanı:80411 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu Soru Sana Değildi ![]() Burada Sorguda oLan "adem41" e idi.. Neyse Bende Bir Soru Soram Adem e .. Hobi ve Fobilerini Söyler Misin ? Yanarmış yürek böyle, Islak bir yeşil sebebiyle. Kaçarmış insan kendinden... Nereye gittiğini bilmeden! Ağlarmış gizlice, Kurumuş toprağı ıslata ıslata... Severmiş de sevilmezmiş! Yalan da olsa gülermiş, Sebebini bilmeden... (: |
| | #5 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 868
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
niye 41? Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others |
| | #6 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.484
Forum Gücü: 442 Forum Puanı:185439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Böyle bir üye varmı ya ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
| | #8 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.442
Forum Gücü: 121 Forum Puanı:48602 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Acaba ![]() Varsan ,niye takilmiyosun edanaya Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Organize isler..... Bunlar.. |
| | #9 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 9.367
Forum Gücü: 257 Forum Puanı:114239 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | e-dana'dan ademe ordamısın? tamam |
| | #10 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.484
Forum Gücü: 442 Forum Puanı:185439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum Konu Snorland tarafından (12-03-08 Saat 15:08 ) de değiştirilmiştir.. |
| | #11 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 868
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
haa dogruyaa ben de unutmusum foruma ugruyor..cevap yazar bi ara Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others |
| | #12 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.606
Forum Gücü: 221 Forum Puanı:88518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Süreniz doldu. ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |