DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Başvuru Bölümü

Konu Seçenekleri
Eski 24-02-07, 12:27 Çevrimdışı   #1
Stajyer

arda_han - ait Avatar
Genel Mesajlar: 23
Teşekkür etti: 27
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:7
arda_han Herkese mesafeli
Döküman slm.. bir ricam olucak?

ben 2 senedir knight online oynuyorum yeterince bilgim var bu konu hakkında acaba mod nasıl olabilirim şartlar nelere bağlı uzun süre foruma üye olmak mı? yararlı işler yapacağıma inanıyorum iyi yayınlar..

HeR ZaMaN DoST,HeR ZaMaN KaRDeŞ oLMaKTa YaRaR VaR

Eski 25-02-07, 20:20 Çevrimdışı   #2

ares - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.685
Teşekkür etti: 771
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:48968
ares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
arda_han öncelikle sitemize zaman ayırmalı ve istediğiniz bölümde paylaşımlarınızı arttırmanız lazım, İstediğiniz bölümde hiç paylaşımınız yok.Bu durumda test mod olarak eklenmeniz mümkün değil. Talebiniz için teşekkür ederiz.

Bide son kez hatırlatayım burası özel üyelik başvuru bölümü, kaldıki onun içinde ayrıca başlık açmanıza gerek yok sabit başlıktan yazabilirsiniz.

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
And (21-12-07), Sadness (23-08-07)

Konu Seçenekleri