Konu Seçenekleri
Eski 08-10-07, 11:01 Çevrimdışı   #1
Stajyer

piiinar - ait Avatar
Genel Mesajlar: 55
Teşekkür etti: 26
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:351
piiinar ara sıra gören oluyorpiiinar ara sıra gören oluyorpiiinar ara sıra gören oluyorpiiinar ara sıra gören oluyor
isaret slm delkray bu msj senin için

kimsin nesin bilmiomama inan bilmediğim için inan çok üzgünüm çünkü bikaç konu okudum okadar küsel şeyler yazıoki senin için seni tanımadığım için kendime çok kızdım seni tanımayı gerçekten çok istedim ve hemen yazma gereği duydum senin hakkında -ki seni tanımasamda- fikirlerimi bilmeni istedim

KAL BENİMLE ÇOCUKLUĞUM..... DOKÜLME AVUÇLARIMDAN........
Eski 08-10-07, 11:24 Çevrimdışı   #2
Rektör
Genel Mesajlar: 6.177
Teşekkür etti: 1.500
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:22315
Çaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazÇaylak_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
evet bende tanımak isterum bende(:, bi kere okey oynadım galiba ben yau delkray ilem .. ala ala :( yamuluyo olabilirmiyim..

yaf işim gucum kalmadı benle alakalı olmayan mesajlara mesaj yazıyom ne boş adamım ben bea.. sorry rahatsızlıktan olayı
Eski 08-10-07, 12:48 Çevrimdışı   #3
Doçent
Düşünürler grubu

LoVeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.090
Teşekkür etti: 497
RepForum Gücü: 108
Forum Puanı:47466
LoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLoVeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
piiinar´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kimsin nesin bilmiomama inan bilmediğim için inan çok üzgünüm çünkü bikaç konu okudum okadar küsel şeyler yazıoki senin için seni tanımadığım için kendime çok kızdım seni tanımayı gerçekten çok istedim ve hemen yazma gereği duydum senin hakkında -ki seni tanımasamda- fikirlerimi bilmeni istedim

o şimdi asker neredeydin daha önce

DALGALAN ŞANLI BAYRAK
SELAM VER ŞEHİTLERE
MEZAR OLUR BU VATAN İHANETÇİ İTLERE!!!

Eski 08-10-07, 13:34 Çevrimdışı   #4
Stajyer

piiinar - ait Avatar
piiinar ara sıra gören oluyorpiiinar ara sıra gören oluyorpiiinar ara sıra gören oluyorpiiinar ara sıra gören oluyor
ya gerçek olamazsın): ya ben hep böle şansızım zaten nezaman ne yapmak istesen ya ne istesem hep bi terslik çıkıo ama gelcek inşallah ve ozaman tanışacam peki daha çokmu askerliği nerde yapıoaskerliğini?

Eski 08-10-07, 13:37 Çevrimdışı   #5
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.340
Teşekkür etti: 1.166
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:20217
εgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Murat (delkray) meslek olarak asker.
Tsk mensubu, teskere beklentisinde erat değil. Aralıklarla siteyi ziyaret ediyor zaten.
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
Artemis (08-10-07), CnRaLpEr (08-10-07), Maçakızı (31-12-07), yεsiL (08-10-07)
Eski 08-10-07, 14:11 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.188
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82958
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Mesaja teşekkür eden:
CnRaLpEr (08-10-07)
Eski 08-10-07, 15:39 Çevrimdışı   #7
Stajyer

piiinar - ait Avatar
teşekkürler ege umarım geldiğinde onun için yazdığımı görür ve umarım kendisiyle sohbet etme imkanım olur

Eski 08-10-07, 21:05 Çevrimdışı   #8
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.516
Teşekkür etti: 5.335
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:31527
delkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
arkadaşlar ben bu uğrayayım dedim , benim için neler yazmışsınız.
inanın çok sevindim

geldim buradayım.
nasılsınız bakalım
Eski 09-10-07, 09:37 Çevrimdışı   #9
Stajyer

piiinar - ait Avatar
Slm Delkray HoŞ Geldİn Askerlİk Bİttİ Galbe...... Adinin GeÇtİĞİ BİkaÇ Yazi Okudum Ve TaniŞmak İstedİm........ Ama Yoktun:( Neyse Sanirim Artik Burdasin Galba......

Eski 09-10-07, 14:46 Çevrimdışı   #10
Doçent
Figüranlar

HaRuKa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.228
Teşekkür etti: 1.514
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24026
HaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
hellin´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Öyle deme sevgili hellin Seven kalpler hassas olur

Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş,
Gör ne var maverada ibrethiz.
Eski 09-10-07, 18:45 Çevrimdışı   #11
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.078
Teşekkür etti: 15.484
RepForum Gücü: 442
Forum Puanı:185439
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Cesaretinden dolayı tebrikler piiinar.

Tanışmak için şu linkteki konuyu.
http://www.zamansiz.com/forumda-kiml...in-t28360.html

Veya Delkraya Özel mesajla ulaşabilirsin
http://www.zamansiz.com/private.php?do=newpm&u=13784

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
delkray (09-10-07), YaGMuR_CiNi (09-10-07)
Eski 28-12-07, 21:42 Çevrimdışı   #12
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.061
Teşekkür etti: 3.179
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:92877
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
delkray´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar ben bu uğrayayım dedim , benim için neler yazmışsınız.
inanın çok sevindim

geldim buradayım.
nasılsınız bakalım
BENİ AFFEDİN =)

hahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahaahahahahahahahahah

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Eski 31-12-07, 13:52 Çevrimdışı   #13
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.471
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37615
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bende tanımak istiyom cicim bende

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Konu Seçenekleri