| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() |
kimsin nesin bilmiom ama inan bilmediğim için inan çok üzgünüm çünkü bikaç konu okudum okadar küsel şeyler yazıoki senin için seni tanımadığım için kendime çok kızdım seni tanımayı gerçekten çok istedim ve hemen yazma gereği duydum senin hakkında -ki seni tanımasamda- fikirlerimi bilmeni istedim |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.500
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:22315 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet bende tanımak isterum bende(:, bi kere okey oynadım galiba ben yau delkray ilem .. ala ala :( yamuluyo olabilirmiyim.. yaf işim gucum kalmadı benle alakalı olmayan mesajlara mesaj yazıyom ne boş adamım ben bea.. sorry rahatsızlıktan olayı |
|
| | #3 | |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 497
Forum Gücü: 108 Forum Puanı:47466 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
o şimdi asker neredeydin daha önce SELAM VER ŞEHİTLERE MEZAR OLUR BU VATAN İHANETÇİ İTLERE!!! | |
|
| | #4 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 26
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:351 ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya gerçek olamazsın): ya ben hep böle şansızım zaten nezaman ne yapmak istesen ya ne istesem hep bi terslik çıkıo ama gelcek inşallah ve ozaman tanışacam peki daha çokmu askerliği nerde yapıoaskerliğini?
|
|
| | #5 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.166
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:20217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Murat (delkray) meslek olarak asker. Tsk mensubu, teskere beklentisinde erat değil. Aralıklarla siteyi ziyaret ediyor zaten. |
|
| | #7 |
| Stajyer ![]()
teşekkürler ege umarım geldiğinde onun için yazdığımı görür ve umarım kendisiyle sohbet etme imkanım olur |
|
| | #8 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 5.335
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:31527 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar ben bu uğrayayım dedim , benim için neler yazmışsınız. inanın çok sevindim ![]() geldim buradayım. nasılsınız bakalım |
|
| | #9 |
| Stajyer ![]()
Slm Delkray HoŞ Geldİn Askerlİk Bİttİ Galbe...... Adinin GeÇtİĞİ BİkaÇ Yazi Okudum Ve TaniŞmak İstedİm........ Ama Yoktun:( Neyse Sanirim Artik Burdasin Galba......
|
|
| | #10 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.514
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
|
| | #11 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.484
Forum Gücü: 442 Forum Puanı:185439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cesaretinden dolayı tebrikler piiinar. Tanışmak için şu linkteki konuyu. http://www.zamansiz.com/forumda-kiml...in-t28360.html Veya Delkraya Özel mesajla ulaşabilirsin ![]() http://www.zamansiz.com/private.php?do=newpm&u=13784 ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | delkray (09-10-07), YaGMuR_CiNi (09-10-07) |
| | #12 | |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.179
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:92877 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
hahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahaahahahahahahahahah GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM | |
|
| | #13 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende tanımak istiyom cicim bende ![]() ![]() ![]() biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |