DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Tanışma Köşesi

Konu Seçenekleri
Eski 26-06-08, 10:20 Çevrimdışı   #1
Asistan
Müzik grubu

yarenaz - ait Avatar
Genel Mesajlar: 159
Teşekkür etti: 4
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:579
yarenaz ara sıra gören oluyoryarenaz ara sıra gören oluyoryarenaz ara sıra gören oluyoryarenaz ara sıra gören oluyoryarenaz ara sıra gören oluyoryarenaz ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
slm MİLLET!!(yeni gelenler buraya)

*yeni katılanlar önce yeni konuları gezzsinler ,
*konulara onlarda mesaj atsınlar,
*problemi olanada bilgileriyle yardım etsinler:S
*tskkr Alsınlar
*forum puanı artsın
*ben dün giridim forum puanım 12 (ne kadar iyi bişi bilmesemde)

Konu yarenaz tarafından (26-06-08 Saat 10:38 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: beğenmeyenler yada anlamayanlar için değiştirildi:))
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
Efendi (26-06-08), _canözüm_ (27-06-08), ŞiYaR (26-06-08)
Eski 26-06-08, 10:21 Çevrimdışı   #2
Rektör
Genç Kuvvet
Genel Mesajlar: 7.481
Teşekkür etti: 1.128
RepForum Gücü: 74
Forum Puanı:22236
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
h.q iyi forumlar atarız biz kendimizi konularn içine merk etme

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş

Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı!
Eski 26-06-08, 10:21 Çevrimdışı   #3

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.551
Teşekkür etti: 4.173
RepForum Gücü: 68
Forum Puanı:18444
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hoşgeldin

Eski 26-06-08, 10:29 Çevrimdışı   #4
Asistan
Müzik grubu

yarenaz - ait Avatar
yarenaz ara sıra gören oluyoryarenaz ara sıra gören oluyoryarenaz ara sıra gören oluyoryarenaz ara sıra gören oluyoryarenaz ara sıra gören oluyoryarenaz ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
hoş bulduk
Eski 26-06-08, 10:30 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
aSk
Düşünürler grubu

aSk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 718
Teşekkür etti: 55
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1501
aSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
yarenaz´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bnde yeni geldim ama kendimi konuların içinme attım çok uğraşmayı bırakın bnce ve sizde konulara atın kendinizi çok mesaj atın bildiğiniz konuları yazın tskkr alın...

bana katılanlar???
ßen cümLeden 1 sey cıkaramadim. Ne kdr karmarsik 1 CümLe :S

Ey Şair ! ßana Yağmurdan ßahSetme, Yağdır...

Victor Hugo.

uzun Süren Sürgünden Sonra aSk Yine ßurda =P

Mesaja teşekkür eden:
Artemis (26-06-08)
Eski 26-06-08, 10:32 Çevrimdışı   #6
Asistan
Müzik grubu

yarenaz - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
olabilir insanlık hali
Eski 26-06-08, 10:35 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi
aSk
Düşünürler grubu

aSk - ait Avatar
aSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuşaSk üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
iyide 1 sey anLAmadan Cvp veremeyiz ki : ) verdiqimiz Cvp`LArda Senin yazdiğin CümLeden FarkSiz oLaßiLir. Önümüzdeki meSajLArinda daha anLAmLi CümLeLer ßekLiorz .)

Victor Hugo.

Eski 26-06-08, 10:36 Çevrimdışı   #8
Asistan
Müzik grubu

yarenaz - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
değiştirdim şimdi anladın mı???
Eski 26-06-08, 10:38 Çevrimdışı   #9
Öğretim üyesi
aSk
Düşünürler grubu

aSk - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
ßence 1 az kitap okumaLisin :p TakiLiorm sen ßakma ßana

Victor Hugo.

Eski 26-06-08, 10:40 Çevrimdışı   #10
Asistan
Müzik grubu

yarenaz - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
bnden fazla kitap okuduunu zannetmiyorum

ama hep derler onca kitaabı seve seve okuyosun sonra çok çabuk bitiriosn kitaplık sana yetmio ama hala ıı hmm gibi kelimeler kullanıosun diolar sanırım buda ordan gelio
Eski 26-06-08, 10:43 Çevrimdışı   #11
Öğretim üyesi
aSk
Düşünürler grubu

aSk - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
keLime icindeki harfLeri yiyorsun. Eriniyormusun ki .

Victor Hugo.

Eski 26-06-08, 10:44 Çevrimdışı   #12
Asistan
Müzik grubu

yarenaz - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
o klavyeden dolayı yeni klavye aldım kağıt gibi bişi incecik elim kenara kayıyo yada iyi bastıramıyorum obakımdan
Eski 26-06-08, 10:45 Çevrimdışı   #13
Öğretim üyesi
aSk
Düşünürler grubu

aSk - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
ii 1 Seßeß. ßenim 1 Seßeßim ßiLe yok ßu konuda . )=

Victor Hugo.

Eski 26-06-08, 10:48 Çevrimdışı   #14
Asistan
Müzik grubu

yarenaz - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
ehuehehehxD
Eski 26-06-08, 10:54 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

çöl çiçeği - ait Avatar
Genel Mesajlar: 526
Teşekkür etti: 286
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:3680
çöl çiçeği Forumda Saygin ve popüler biriçöl çiçeği Forumda Saygin ve popüler biriçöl çiçeği Forumda Saygin ve popüler biriçöl çiçeği Forumda Saygin ve popüler biriçöl çiçeği Forumda Saygin ve popüler biriçöl çiçeği Forumda Saygin ve popüler biriçöl çiçeği Forumda Saygin ve popüler biriçöl çiçeği Forumda Saygin ve popüler biriçöl çiçeği Forumda Saygin ve popüler biriçöl çiçeği Forumda Saygin ve popüler biriçöl çiçeği Forumda Saygin ve popüler biri
hoşgeldin

...Bir Yanım Eksik...
Eski 26-06-08, 10:55 Çevrimdışı   #16
Asistan
Müzik grubu

yarenaz - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
hoş buldukk!!
Eski 26-06-08, 15:38 Çevrimdışı   #17

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.551
Teşekkür etti: 4.173
RepForum Gücü: 68
Forum Puanı:18444
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
seni bizim gruba alalım ne dersin

Eski 26-06-08, 18:33 Çevrimdışı   #18
Asistan
Müzik grubu

yarenaz - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
genç kuvvet mi??? bn müzik grubundayım
Eski 26-06-08, 18:35 Çevrimdışı   #19
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.821
Teşekkür etti: 12.705
RepForum Gücü: 142
Forum Puanı:58313
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Hoşgelmişsin...

TeDaRiKsİz YoLcU

Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma...
Eski 26-06-08, 18:43 Çevrimdışı   #20
Doçent
Düşünürler grubu

biTsEdE_giTsEk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.323
Teşekkür etti: 1.429
RepForum Gücü: 55
Forum Puanı:20765
biTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hos geldin

.
.
.

beni bir ben bilirim birde beni yaradan
bana bir ben gerek birde beni anlayan

Konu Seçenekleri