Konu Seçenekleri
Eski 23-08-08, 00:56 Çevrimdışı   #1
Dekan
Figüranlar

alaskalı_eren - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.926
Teşekkür etti: 4.123
RepForum Gücü: 58
Forum Puanı:18004
alaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
slm sewgili dostlarım

arkadaşlar yada beni umursayanlar

sizleden ricam benim yarın saat 11'de ehliyet sınawım war sadece dualarınızı esirgemeyin benden

çok şükür dersimi ii aldım sınawı geçebilcek sewiyedeyim ama kurs yetkilileriyle bi iddiaya girdik we full çekersem eger kursun içine we tüm tabelalarına benim resimlerim asılcak tabi bir hafa boyuncada yemege çıkarcaklar beni o yüzden dualarınıza ihtiyacım war lütfen dua edin bana olar mı

"bir merdiwen dayadım göğe
bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
p0lly (08-09-08), samira_prensess (02-10-08), Tuğrul Bey (28-08-08), _canözüm_ (23-08-08)
Eski 23-08-08, 00:59 Çevrimdışı   #2
Doçent
Genç Kuvvet

_canözüm_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.314
Teşekkür etti: 5.099
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:28471
_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
dularımız senınle hadı bakalım alnın hakkı ıle full çekbol şanslarr eren

konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen...
yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem...

Konu _canözüm_ tarafından (23-08-08 Saat 01:03 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (23-08-08)
Eski 23-08-08, 01:02 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.968
Teşekkür etti: 3.897
RepForum Gücü: 181
Forum Puanı:77031
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Umarım Başarırsın, Bol Şanslar..

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Canım Neden Sıkkın Bugün?
Düşüncelerim Bıkkın Bugün..
Acılar Birer Zıkkım Bugün..
Fikirlerim Sapkın Bugün..

NEDEN?

!

Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (23-08-08)
Eski 23-08-08, 01:05 Çevrimdışı   #4
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.864
Teşekkür etti: 1.979
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:85924
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Yarınkı Sınawa Bende Gırıodum =)

Kursa Hıc Gıtmedım Sadece Elımde Gecen Sınawın Soruları War Onlara Bakıorum =)

Ama Bende Kazanıcam Eminim =) ( amin )

Banada Dua Edin Yani =)

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
alaskalı_eren (23-08-08), _canözüm_ (23-08-08)
Eski 23-08-08, 01:05 Çevrimdışı   #5
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.037
Teşekkür etti: 1.289
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:9876
_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran_osiris_ herkes hayran
Ruhsal Durumum:
Başarılar umarım kazanırsın.

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (23-08-08)
Eski 23-08-08, 01:07 Çevrimdışı   #6
Dekan
Figüranlar

alaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
allah dualarınızı kabul etsin umarım başarırım ayrıca o düşünceli kalbinizi hep sıcak tutsun

bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"
Mesaja teşekkür eden:
_canözüm_ (23-08-08)
Eski 23-08-08, 01:07 Çevrimdışı   #7
Asistan
mia

mia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 164
Teşekkür etti: 59
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:1158
mia üç beş tanıdığı olmuşmia üç beş tanıdığı olmuşmia üç beş tanıdığı olmuşmia üç beş tanıdığı olmuşmia üç beş tanıdığı olmuşmia üç beş tanıdığı olmuşmia üç beş tanıdığı olmuşmia üç beş tanıdığı olmuşmia üç beş tanıdığı olmuş
kolay gelsin korkacak bir sey yok nette zaten sorular var

.... ) `- . .> ' `(
... / . . . .`\ . . \
... |. . . . . |. . .|
.... \ . . . ./ . . /
...... `=(\ /.=`
........ `-;`.-'
........ `)| ... ,
.......... || _.-'|
........ ,_|| \_,/
.. , ..... \|| .'
.. |\ |\ ,. ||/
..\` | /|.,|Y\,
Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (23-08-08)
Eski 23-08-08, 01:10 Çevrimdışı   #8
Rektör
Genel Mesajlar: 8.341
Teşekkür etti: 4.644
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:39487
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
ilglil bölüme taşındı

ha gayret geçicez sınavı yarın

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "
Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (23-08-08)
Eski 23-08-08, 01:12 Çevrimdışı   #9
Dekan
Figüranlar

Ruhsal Durumum:
Alıntı:
MareNostrum´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ilglil bölüme taşındı

hep beraber

bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"
Eski 23-08-08, 01:13 Çevrimdışı   #10
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
MareNostrum´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ilglil bölüme taşındı

Benim Sayemde

Siz Takmayın O Aldı Mesajı

Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (23-08-08)
Eski 23-08-08, 01:41 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.271
Teşekkür etti: 3.151
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:33483
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:

YArın benimde ehliyet sınavım var ve hiçbirşey bilmiyorum. Derslerin hiçbirine girmedim, kitaptanda çalışmadım... Şu an sağlık problemim var, uyumamam gerekiyor. Az sonra karıştırıcam bi kaç kitap

Kan kokusunu özler misin?

пиперуда обичам те
Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (23-08-08)
Eski 23-08-08, 01:52 Çevrimdışı   #12

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.254
Teşekkür etti: 4.793
RepForum Gücü: 256
Forum Puanı:97388
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
başarılar arkdaşlar (= ben aldım ehliyetimi (= valla tüm sınavları bikerede geçtim

hiç zor bi sınav değil eminim hepiniz geçersiniz

Mesaja teşekkür eden:
J.Mengele (23-08-08)
Eski 23-08-08, 01:55 Çevrimdışı   #13
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.271
Teşekkür etti: 3.151
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:33483
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
`Hiperaktif´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
başarılar arkdaşlar (= ben aldım ehliyetimi (= valla tüm sınavları bikerede geçtim

amin

Kan kokusunu özler misin?

пиперуда обичам те
Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (23-08-08)
Eski 23-08-08, 02:05 Çevrimdışı   #14
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
`Hiperaktif´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Eet Dediğin Gİbi Kolay Ama

Sen Nasıl Geçtin Tek Seferde Ben Orasını Anlayamadım

Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (23-08-08)
Eski 23-08-08, 02:05 Çevrimdışı   #15
Öğrenci

wonderkid - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
wonderkid Herkese mesafeli
Dualarımız seninle Umarım kazanırsın iddaayı ve ehliyeti..
Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (23-08-08)
Eski 23-08-08, 14:04 Çevrimdışı   #16
Dekan
Figüranlar

Ruhsal Durumum:
arkadaşlar eminim ki hepiniz içten dua ettiniz benim için sizleri çok sewiorum allah hepinizden razı olsun
ama ufak bi problem war iki yanlışımı tesbit ettim şimdie kadar 120 soruyu 47 dakkada bitirip çıktım ve hemen hemen hepsinden emin oldum sorulardan sadece iki yanlış çıktı yani 120 de 118 oldu sanırım başka yanlışım çıkmazsa eger gitti iddia yazık oldu ama ehliyeti garantiledik çok şükür

bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"
Eski 23-08-08, 14:10 Çevrimdışı   #17
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Motordan Caktım Bende Sanırım =)

Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (23-08-08)
Eski 23-08-08, 14:12 Çevrimdışı   #18
Dekan
Figüranlar

Ruhsal Durumum:
Alıntı:
storm_fatih´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Motordan Caktım Bende Sanırım =)
allah korusun yaaa
ama motor çok basitti 10 dakka falan sürdü bende

bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"
Eski 23-08-08, 14:16 Çevrimdışı   #19
Doçent
Genç Kuvvet

Rock'n Rose - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.364
Teşekkür etti: 628
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6918
Rock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
ßoL şansLar eren

inş fuLL çekersin
duaLarımız seninLe bebemmm

Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim
Oyunun Adı Hayat ßaşroLde ßen
Yardımcı oyuncuLar sewgi aşk acı geçmi$...
Senaryo konusu
''Her$eye Rağmen MutLu oLma Sanatı''
We oyun ßitti..
PerdeLer indi ı$ıkLar söndü...
YoruLdum artıq...

Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (29-08-08)
Eski 23-08-08, 14:17 Çevrimdışı   #20
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Sen Butun Derslere Katılmıssın Iyi Hazırlanmıssın

Ben Sadece Dun Gece 05.07'de Cıkan Sorulara Baktım Oyle Gırdım Sınawa

Ilk Yardımla Traafikte Hiç Teklemedim Yok Trafikte Bi Soruda Kararsız Kaldım SOnra Yaptım Gectım

Motorda Zorlandım 55 Dakkada Cıktım =)

Mesaja teşekkür eden:
alaskalı_eren (23-08-08)

Konu Seçenekleri