| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Dekan Figüranlar ![]() | slm sewgili dostlarım
arkadaşlar yada beni umursayanlar sizleden ricam benim yarın saat 11'de ehliyet sınawım war sadece dualarınızı esirgemeyin benden çok şükür dersimi ii aldım sınawı geçebilcek sewiyedeyim ama kurs yetkilileriyle bi iddiaya girdik we full çekersem eger kursun içine we tüm tabelalarına benim resimlerim asılcak tabi bir hafa boyuncada yemege çıkarcaklar beni o yüzden dualarınıza ihtiyacım war lütfen dua edin bana olar mı "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #2 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.099
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:28471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dularımız senınle hadı bakalım alnın hakkı ıle full çek bol şanslarr eren konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() Konu _canözüm_ tarafından (23-08-08 Saat 01:03 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | alaskalı_eren (23-08-08) |
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.897
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Umarım Başarırsın, Bol Şanslar.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Canım Neden Sıkkın Bugün? Düşüncelerim Bıkkın Bugün.. Acılar Birer Zıkkım Bugün.. Fikirlerim Sapkın Bugün.. NEDEN? ! |
|
| | #4 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.979
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85924 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yarınkı Sınawa Bende Gırıodum =) Kursa Hıc Gıtmedım Sadece Elımde Gecen Sınawın Soruları War Onlara Bakıorum =) Ama Bende Kazanıcam Eminim =) ( amin ) Banada Dua Edin Yani =) ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | alaskalı_eren (23-08-08), _canözüm_ (23-08-08) |
| | #5 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.289
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:9876 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Başarılar umarım kazanırsın.
Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #6 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.123
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:18004 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
allah dualarınızı kabul etsin umarım başarırım ayrıca o düşünceli kalbinizi hep sıcak tutsun
"bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
| Mesaja teşekkür eden: | _canözüm_ (23-08-08) |
| | #7 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 59
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:1158 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kolay gelsin korkacak bir sey yok nette zaten sorular var ... / . . . .`\ . . \ ... |. . . . . |. . .| .... \ . . . ./ . . / ...... `=(\ /.=` ........ `-;`.-' ........ `)| ... , .......... || _.-'| ........ ,_|| \_,/ .. , ..... \|| .' .. |\ |\ ,. ||/ ..\` | /|.,|Y\, |
|
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.644
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:39487 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilglil bölüme taşındı ha gayret geçicez sınavı yarın " Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #9 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:18004 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hep beraber "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
| | #10 |
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85924 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benim Sayemde ![]() Siz Takmayın O Aldı Mesajı ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #11 |
Teşekkür etti: 3.151
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33483 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() YArın benimde ehliyet sınavım var ve hiçbirşey bilmiyorum. Derslerin hiçbirine girmedim, kitaptanda çalışmadım... Şu an sağlık problemim var, uyumamam gerekiyor. Az sonra karıştırıcam bi kaç kitap ![]() Kan kokusunu özler misin? пиперуда обичам те |
|
| | #12 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.793
Forum Gücü: 256 Forum Puanı:97388 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | başarılar arkdaşlar (= ben aldım ehliyetimi (= valla tüm sınavları bikerede geçtim ![]() hiç zor bi sınav değil eminim hepiniz geçersiniz ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | J.Mengele (23-08-08) |
| | #13 | |
Teşekkür etti: 3.151
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33483 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Kan kokusunu özler misin? пиперуда обичам те | |
|
| | #14 | |
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85924 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Sen Nasıl Geçtin Tek Seferde Ben Orasını Anlayamadım ![]() ![]() ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! | |
|
| | #15 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
Dualarımız seninle Umarım kazanırsın iddaayı ve ehliyeti..
|
|
| | #16 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:18004 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar eminim ki hepiniz içten dua ettiniz benim için sizleri çok sewiorum allah hepinizden razı olsun ama ufak bi problem war iki yanlışımı tesbit ettim şimdie kadar 120 soruyu 47 dakkada bitirip çıktım ve hemen hemen hepsinden emin oldum sorulardan sadece iki yanlış çıktı yani 120 de 118 oldu sanırım başka yanlışım çıkmazsa eger gitti iddia yazık oldu ama ehliyeti garantiledik çok şükür "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
| | #17 |
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85924 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Motordan Caktım Bende Sanırım =) ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #18 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Forum Gücü: 58 Forum Puanı:18004 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | allah korusun yaaa ama motor çok basitti 10 dakka falan sürdü bende "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
| | #19 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 628
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ßoL şansLar eren inş fuLL çekersin duaLarımız seninLe bebemmm Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim |
|
| Mesaja teşekkür eden: | alaskalı_eren (29-08-08) |
| | #20 |
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85924 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sen Butun Derslere Katılmıssın Iyi Hazırlanmıssın Ben Sadece Dun Gece 05.07'de Cıkan Sorulara Baktım Oyle Gırdım Sınawa Ilk Yardımla Traafikte Hiç Teklemedim Yok Trafikte Bi Soruda Kararsız Kaldım SOnra Yaptım Gectım Motorda Zorlandım 55 Dakkada Cıktım =) ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |