DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Yardım, Destek

Konu Seçenekleri
Eski 03-08-08, 19:41 Çevrimdışı   #1
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.601
Teşekkür etti: 5.392
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:2939
wolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyor
slm

arkadaşlar ben bulunuşan istekler istek yapma bolumune ulaşamıyorum ama elinde hakkı bulut kıskanıyorum ve daha fazla albumu olan biri varsa yollasın çok sevinirim şimdiden teşekkurler ya muzik paylaşım daha once daha iyiydi

HAYATIMI YASSAM ROMAN OLURDU ???

HAYAT BUYSA USTU KALSIN...
Eski 03-08-08, 19:44 Çevrimdışı   #2

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.583
Teşekkür etti: 5.148
RepForum Gücü: 246
Forum Puanı:90677
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
www.downloadiki.com
bölümünden yapılıyor istekler.
Ayrıca "kıskanıyorum" tek şarkı mı bilmiyorum ama tek parça isteklerinden zor biraz bulman.

...
Eski 03-08-08, 19:48 Çevrimdışı   #3

Downloadiki

MrTcN1905 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.316
Teşekkür etti: 6.983
RepForum Gücü: 143
Forum Puanı:52274
MrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMrTcN1905 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
gülümseme

Mp3 , klip , albüm gibi istekleri "Bulunan İstekler" bölümünden yapmıyoruz.

Albüm ve klip isteklerinde bulunmak için , "Mp3-Albüm-Video Klip İstekleriniz" bölümüne yeni başlık açmalı ; tek parça mp3 istekleriniz için ise , "Tek Parça İstekleri 2" bölümüne mesajla bildirmelisiniz.

İsteğinizi o bölüme yaptığınız da , yardımcı olmaya çalışırız.

Konu Seçenekleri