| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğrenci ![]() |
ehliyete yazıldımda aradıgım video anlatımlı bılgıyı bu sıteden buldum cok tesekkurlerrrrrrrr ![]() |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 3.122
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:33844 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hoş Geldiniz Foruma Elveda derken sana isyanım tüm var olanlara Seni Seviyorum Sen umursamasanda!... ![]() |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 451
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6022 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hg. ii forumLar
![]() KayBoLsam... hiÇ oLsam... yada hiÇ oLmasam_? |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 386
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4147 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aradığın video yu bu nickle aramıyodun işallah ![]() nese hoşgeldin ![]() |
|
| | #5 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 721
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoŞ geLDinNnNnN iyi eğLenCeLerr ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| | #6 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.311
Forum Gücü: 191 Forum Puanı:84374 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ho$geldin, Iyi Eglenceler Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. |
|
| | #7 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoşgeldin ![]() nickin ilginçmiş ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #8 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.106
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:28523 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Batem , Tarım Firması Gibi Geliyor Bana ![]() Hoşgeldin. ![]() |
|
| | #9 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.099
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:28471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşgeldınız konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
|
| | #10 |
| Rektör Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 6.800
Forum Gücü: 108 Forum Puanı:33955 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoşgeldin.... ![]() "*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*" |
|
| | #11 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.131
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45083 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hoş Geldiniz (: |
|
| | #12 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.897
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hoşgeldin batem_batem, İyi Eğlenceler Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Canım Neden Sıkkın Bugün? Düşüncelerim Bıkkın Bugün.. Acılar Birer Zıkkım Bugün.. Fikirlerim Sapkın Bugün.. NEDEN? ! |
|
| | #13 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 247
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoşgeldin. Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ? Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine... O zaman warsın diyorum her saniye. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |