| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.168
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:92684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoşgeldin canımın içi burdan ayrılsan bile benden ayrılma emi hiç iyiki o daveti gönderdiğinde accept tusuna basmısım ve girmişsin hayatıma özelsin artık "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 637
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3032 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tşk ederim beBEim.. Yalnız bi sorunumuz var şuan hayatımdaki biçok değişikliğe biçok güzelliğe neden sensin yani sen istesende ben çıkamam hayatından DEĞERLİMSİN,KALBİMDESİN tatlım mıncırdım.. |
|
| | #4 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.979
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85924 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aramıza HoşGeldin Yenge ![]() Bu Sefer Cidden Bi Sen Eksiktin ![]() ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #5 |
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:92684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | işte su an benden mutlu adam yoktur su dünyada çıkmayalım çıkarsak gösterelim rebel in anlamını birbirimize "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #6 |
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:92684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mıncırdım harbi avatarın çok seksi olmus ![]() ama hoş "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.897
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hosgeldin aSi..ReBeLLiouS, Iyi Eglenceler Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Canım Neden Sıkkın Bugün? Düşüncelerim Bıkkın Bugün.. Acılar Birer Zıkkım Bugün.. Fikirlerim Sapkın Bugün.. NEDEN? ! |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3032 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ay ay ay dolu dolu coşkulu tuttum yha ben burayı.. ee tatlım aSi olup anlaşmakta bi ayrıcalık dimi o ayrıcalığı korumakta ikimize yakışır .. |
|
| | #9 |
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3032 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yha bide bide beni hoşbulan arkadaşlar tşk ederim.. ben zaten eksik kalamam.. |
|
| | #10 |
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:92684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kalma tabi sen eksik ![]() boş ver sen etme ona teşekkür bütün tşklerin bana olsun "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #11 |
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3032 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yha kuzum ben sana zate herşekilde teşekkür ederim sen benim hayatıma girerek bi anlam oluşturdun nasıl tşk etmem .. |
|
| | #12 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 5.826
Forum Gücü: 189 Forum Puanı:77179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hoşgeldin Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. |
|
| | #13 |
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:92684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ah cnmmm bnm ![]() ee sorun yok o halde "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #14 |
Teşekkür etti: 18.188
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rebel benimle çıkıyor! iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #15 |
çıkmak önemli değilki kalbini bağladıığı kişi önemli.. ReBeL seninlle dışarıda çıkabilir ama benim hayatımdan çıkamass.. |
|
| | #16 |
Teşekkür etti: 18.188
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gökhan açıkla lütfen! Saklayacaktık bir süre bu ilişkiyi ama bu kadar manyakça bir olaya tahammül edemem! iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #17 |
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:92684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | artemis seni aldattım ben "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #18 |
owss manyakça iyide saklıcaktında nıe ortaya vurdun.. ah bu anlayışsız ilgi isteyenler yokmu ..?? |
|
| | #19 |
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:92684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaa cnm gel biz çıkış yapalım en iyisi msnden devam edelim "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #20 |
yha tatlım nie aldatıyosunki sen keşke aldatmadan söyleseymişin bak sürpriz oldu.. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |