| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() | SMF'ye Tema Yükleme Arkadaşlar öncelikle tema yüklemeyi çoğu kişi bilmiyor Bende onlara kolaylık olsun diye anlatayım dedim.Aslında Çok Basit bir olay,Önemli olan nerede ne yapacağını bilmek.Evet anlatıma başlıyoruz başarılar dilerim Öncelikle bir tema ediniyoruz: http://www.themes.simplemachines.org buradan edinebilirsiniz.... --------Ders 1: Öncelikle temamızı ftp'den themes klasörünün içine atıyoruz... ![]() Attıktan sonra 2. derse geçiyoruz. -------Ders 2: Forumunuzun Admin paneline giriniz..Sonra adımları takip ediniz. Kullanılan Tema---Yönet ve Yükle tıkla Sonra ordan dizinlerde ftpdeki dosyanın adını belirtiniz Önce temayı admin panelinden atarken rarliyoruz.Sonra gözata basarak temayı seçiyoruz ![]() Ders 3--- ![]() ders 4--- ![]() Ewet görüldüğü üzere temamız başarıyla yüklendi şimdi geri diyerek temamızı seçiyoruz ve artık onu kullanmaya başlıyoruz.Resimleri Kendi ftp'me attım kırılma vs.. olaylar gerçekleşmez. Alıntıdır.. Bu dünya kimin insanlar yalnız diğerleri maket mi? Acaba kazanan kim? Kan Revan İçinde Hep Kanamaz Denen Yerlerim... Hayat Denen Bu Sahneden Bir Rol Seçip İlerle... Karanlık Rüzgarı İçime Çekmişim, savruluyorum.. Dokunma Bana!.. |
|
| | #2 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:132 ![]() ![]() |
bunu online smf üzerinde yükleye bilirsiniz ayriyeten ftp atıp link veripte yükleye bilirsiniz online yükleye bilmeniz icin themes dosyasının chmod ayarlarını yazıla bilire getirmeniz gerekmektedir. 777
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |