| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Smyrna Yeni konuk(lar) yeni soru(lar) *Neden E-Dana ? derin.. ![]()
|
| | #2 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 386
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:1566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İngilizceye olan ilgin ne boyutta, baya aktifsinde forumda bu konuda??? Seni Sevdimde Noldu? Efes, Telsim Zengin Oldu! çok yoğunum gelemiyorum buralara... |
| | #3 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.701
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok sevdiğim bir arkadaşım (B-CooL) tavsiye etmişti. Herhalde onun anlatımından etkilendim. Burdaki güzel seviyeli insanları ve ortamı sevdim. Bir girdim bir daha da çıkamadım. e-dana olduğu, beni buradan atmadığı ve ben internet'e bağlı kaldığım sürece e-dana benim için hep olacak herhalde. |
| Mesaja teşekkür eden: | And (05-02-07) |
| | #4 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 1.727
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:2709 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nickinin anlami ne?
|
| | #5 | |
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bu konuda kendimi geliştirmeyi seviyorum. İlgim ve sevgim bu yüzden. | |
| | #6 | |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 386
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:1566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Seni Sevdimde Noldu? Efes, Telsim Zengin Oldu! çok yoğunum gelemiyorum buralara... | |
| | #7 |
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Smyrna (Samornia) : M.Ö 3000 yıllarında Lelegler tarafından, bugünkü İzmir / Bayraklı yakınında bulunan Tepekule mevkiinde kurulan şehir. Smyrna sözcüğü daha ziyade bir Amazon Kraliçesine atfedilmektedir. |
| Mesaja teşekkür eden: | SecReT_G!RL (05-02-07) |
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.853
Forum Gücü: 171 Forum Puanı:69428 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | e-dana da olmazsa olmaz dediklerin neler? . Afra tafra off pofff (: |
| | #9 |
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Anlayış, Hoşgörü, Sevgi, Saygı, iyi niyet. Biraz genel oldu ama tanıdığım sevdiğim paylaşmaktan zevk aldığım insanlar olmazsa olmaz. |
| Mesaja teşekkür eden: | Bεяsŧŷ (05-02-07) |
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.648
Forum Gücü: 123 Forum Puanı:48055 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kac yasindasin nerde yasiyosun?
|
| | #11 |
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 28 yaşındayım. İzmir'de yaşıyorum. |
| Mesaja teşekkür eden: | Unfaithful (05-02-07) |
| | #12 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 522
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | en sevdiğin yemek? en cok ne yapmayı seversin? hangi tür müzik dinlersin? e-danayı nerden buldun? kalvyen "q" mu "f" mi? netteyken en cok ne yaparsın? beslediğin evcil hayvan varmı?? varsa ne? ağlamayı severmisin? tv de izlediğin programlar diziler vs? sence mektup mu e-posta mı? yüksek seste müzik dinlemeyi severmisin? yüzme biliormusun? tatil yeri olarak en cok nereyi seviorsun? ilgilendiğin spor dalları? ilgi alanın ne? sigara içiyomusun? araban varmı? yoksa hangi tasıtları kullanıosun en cok sevdiğin icecek? yasam tarzın varmı hobilerin ve fobilerin neler? |
| | #13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 2.332
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:84409 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İdeallerin ve hayattan beklentilerin nelerdir ? O boşluk dolar elbet, yaralar kabuk bağlar, sızılar diner, acılar dibe çöker. Hayatta sevilecek şeyler yeniden fark edilir. Bir yerlerden bulunup yeni mutluluklar edinilir. O boşluk doldu sanırsınız Oysa ; O boşluğu dolduran eksilmenizdir... birgün yakalanırsan içindeki çığlığa ... senin için sustuğum bütün zamanları hatırla .!!! |
| | #14 |
| Şarkıların Ressamı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 5.207
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:173580 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sorulan soruları okuyunca cevaplarını okumadan az cok tahmin ettim, seni tanıyormusum yeterince sanırım ![]() Bende bi soru sorayım adettendir :p Hayatta hayal ettiğin yerdemisin , yoksa hedefine daha çokmu var ? ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | Smyrna (06-02-07) |
| | #15 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | e-danada en cok olmasını istediğin sey ne? hayatta en cok değer verdiğin sey ne? kendinde en cok sevdiğin yanın ne? futbol severmisin? pc n laptop mu masaüstü pc mi çikolata severmisin? keske hic olmasaydı dediin bisey varmı? yaptıın seylerden pisman olduun olurmu? gök gürültüsünden korkarmsıın? uzaylılara inanırmsıın? örümceklerden vs iirenirmsiin? |
| | #16 | |
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
oh maşallah ![]() en sevdiğin yemek? Yaprak Sarma. en cok ne yapmayı seversin? Müzik dinlemeyi. hangi tür müzik dinlersin? Rock e-danayı nerden buldun? Arkadaşım (B-Cool) tavsiye etti. kalvyen "q" mu "f" mi? Q netteyken en cok ne yaparsın? Müzik dinlerim. ![]() beslediğin evcil hayvan varmı?? varsa ne? Şu an yok. Daha önce beslerdim. Kedi, Kuş, Balık ağlamayı severmisin? Hayır tv de izlediğin programlar diziler vs? Pek Seyretmem. Seyredersem de haberler ve Digiturk'un film kanallarını. sence mektup mu e-posta mı? İkisininde ayrı yeri var. Ama e-postasız yapamazdım. yüksek seste müzik dinlemeyi severmisin? Kesinlikle. ![]() yüzme biliormusun? Çok iyi, Bu konuda iddialıyım. ![]() tatil yeri olarak en cok nereyi seviorsun? Bodrum. ilgilendiğin spor dalları? Koşu ve yüzme ilgi alanın ne? Eğitim üzerine çalışıyorum. sigara içiyomusun? hayır. hiç başlamadım. araban varmı? yoksa hangi tasıtları kullanıosun. Arabam vardı. Ama varken bile yürümeyi araba kullanmaktan daha çok severim. Ulaşım tercih sıralamam : Yürüme - araba - taksi - otobüs - dolmuş - minibüs en cok sevdiğin icecek? Su yasam tarzın varmı? Evet yaşa ve mutlu ol. hobilerin ve fobilerin neler? Hobim Müzik dinlemek, Bilgisayar, Dans etmek, Spor, Tiyatro Fobim pek düşünmedim herhalde yok. ![]() | |
| | #17 |
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İdeallerim Sevdiğim bir insanla, seviyeli ve samimi bir sosyal çevrede, geçim kaygısı duymadan, Sevdiğim ve çalışmaktan keyif aldığım işte çalışıp, sorumluluğunu alabileceğim ve yeterli olabileceğim kadar çocuk sahibi olup onu sevgi ve hoşgörü içerisinde yetiştirebilmek. Beklentilerim, İnsanlardan hoşgörü, samimiyet, anlayış. Hayattan güzel tesadüfleri benden eksik etmemesi. |
| | #18 | |
; Tanımaya değer bulduğun için ayrıca teşekkürler. ![]() Hayatta hedefledim, hayal ettiğim yerin çok ötesindeyim. Tabi es geçtiklerimde olmuş ama sorun değil. Şu an çok mutluyum. ![]() Artık kendime hedef koymuyorum ama biliyorum ki alınacak çok yolum var. | |
| | #19 | |
e-danada en cok olmasını istediğin sey ne? Hep böyle kalması... hayatta en cok değer verdiğin sey ne? Ailem kendinde en cok sevdiğin yanın ne? Bazen çok istikrarlı ve pozitif olmam. futbol severmisin? Hayır pc n laptop mu masaüstü pc mi her ikiside ![]() çikolata severmisin? Kim sevmez ki ![]() keske hic olmasaydı dediin bisey varmı? Yağlarım ![]() yaptıın seylerden pisman olduun olurmu? Çok ama ola ola olmamayı öğrendim. gök gürültüsünden korkarmsıın? hayır, hatta hoşuma gider. ![]() uzaylılara inanırmsıın? Kendilerini ispatlamadıkları sürece inanmam. Tabi yok da demem. ![]() örümceklerden vs iirenirmsiin? Evet | |
| | #20 |
| Doçent ![]()
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En Sevdiğin Biskuvi ? En Sevdiğin Dizi Ve Talk Show ? En Beğendiğin Film ? En Beğendiğin Bayan Ve Erkek Oyuncu ? En Sevdiğin Şiir ? Yine Olsa Yine İzlerim Dediğin 3 Film ? Yine Olsa Yine Okurum Dediğin 3 Kitap ? |