Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 05-02-07, 01:21 Çevrimdışı   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.546
Teşekkür etti: 12.964
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:137212
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Smyrna

Yeni konuk(lar) yeni soru(lar)

*Neden E-Dana ?

derin..
üf..

' İçindeki çocuğa sarıl
Sana insanı anlatır ' ..

Eski 05-02-07, 01:25 Çevrimdışı   #2
Dekan

KüçükBey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.815
Teşekkür etti: 386
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:1566
KüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuş
İngilizceye olan ilgin ne boyutta, baya aktifsinde forumda bu konuda???

Seni Sevdimde Noldu?
Efes, Telsim Zengin Oldu!

çok yoğunum gelemiyorum buralara...

Eski 05-02-07, 01:44 Çevrimdışı   #3

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.259
Teşekkür etti: 2.701
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:85874
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
gülümseme

Alıntı:
Tweety´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yeni konuk(lar) yeni soru(lar)
*Neden E-Dana ?
Çok sevdiğim bir arkadaşım (B-CooL) tavsiye etmişti. Herhalde onun anlatımından etkilendim. Burdaki güzel seviyeli insanları ve ortamı sevdim. Bir girdim bir daha da çıkamadım.

e-dana olduğu, beni buradan atmadığı ve ben internet'e bağlı kaldığım sürece e-dana benim için hep olacak herhalde.

Mesaja teşekkür eden:
And (05-02-07)
Eski 05-02-07, 01:45 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Genel Mesajlar: 959
Teşekkür etti: 1.727
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:2709
SecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyor
nickinin anlami ne?

Eski 05-02-07, 01:46 Çevrimdışı   #5

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
gülümseme

Alıntı:
KüçükBey´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
İngilizceye olan ilgin ne boyutta, baya aktifsinde forumda bu konuda???
Üniversite de ingilizce hazırlık okudum. Çok severek okudum ve günlük hayatta çok kullanma fırsatım oldu.

Bu konuda kendimi geliştirmeyi seviyorum. İlgim ve sevgim bu yüzden.

Eski 05-02-07, 01:48 Çevrimdışı   #6
Dekan

KüçükBey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.815
Teşekkür etti: 386
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:1566
KüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuşKüçükBey üç beş tanıdığı olmuş
Alıntı:
Smyrna´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Üniversite de ingilizce hazırlık okudum. Çok severek okudum ve günlük hayatta çok kullanma fırsatım oldu.
Bu konuda kendimi geliştirmeyi seviyorum. İlgim ve sevgim bu yüzden.
ilgin benimde işime gelio açıkçası, böyle devam et

Seni Sevdimde Noldu?
Efes, Telsim Zengin Oldu!

çok yoğunum gelemiyorum buralara...

Eski 05-02-07, 01:50 Çevrimdışı   #7

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
gülümseme

Alıntı:
SecReT_G!RL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
nickinin anlami ne?
Smyrna (Samornia) : M.Ö 3000 yıllarında Lelegler tarafından, bugünkü İzmir / Bayraklı yakınında bulunan Tepekule mevkiinde kurulan şehir. Smyrna sözcüğü daha ziyade bir Amazon Kraliçesine atfedilmektedir.

Mesaja teşekkür eden:
SecReT_G!RL (05-02-07)
Eski 05-02-07, 02:04 Çevrimdışı   #8
Rektör

Bεяsŧŷ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.265
Teşekkür etti: 2.853
RepForum Gücü: 171
Forum Puanı:69428
Bεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBεяsŧŷ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
e-dana da olmazsa olmaz dediklerin neler?

.

Afra tafra off pofff (:

Eski 05-02-07, 02:07 Çevrimdışı   #9

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
gülümseme

Alıntı:
Bεяsŧŷ´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
e-dana da olmazsa olmaz dediklerin neler?

Anlayış, Hoşgörü, Sevgi, Saygı, iyi niyet.

Biraz genel oldu ama tanıdığım sevdiğim paylaşmaktan zevk aldığım insanlar olmazsa olmaz.

Mesaja teşekkür eden:
Bεяsŧŷ (05-02-07)
Eski 05-02-07, 10:51 Çevrimdışı   #10
Rektör

Unfaithful - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.363
Teşekkür etti: 2.648
RepForum Gücü: 123
Forum Puanı:48055
Unfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
kac yasindasin nerde yasiyosun?

Eski 05-02-07, 11:03 Çevrimdışı   #11

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
gülümseme

Alıntı:
Unfaithful´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kac yasindasin nerde yasiyosun?
28 yaşındayım. İzmir'de yaşıyorum.

Mesaja teşekkür eden:
Unfaithful (05-02-07)
Eski 05-02-07, 11:11 Çevrimdışı   #12
Doçent

SeKeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.661
Teşekkür etti: 522
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8983
SeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
en sevdiğin yemek?
en cok ne yapmayı seversin?
hangi tür müzik dinlersin?
e-danayı nerden buldun?
kalvyen "q" mu "f" mi?
netteyken en cok ne yaparsın?
beslediğin evcil hayvan varmı?? varsa ne?
ağlamayı severmisin?
tv de izlediğin programlar diziler vs?
sence mektup mu e-posta mı?
yüksek seste müzik dinlemeyi severmisin?
yüzme biliormusun?
tatil yeri olarak en cok nereyi seviorsun?
ilgilendiğin spor dalları?
ilgi alanın ne?
sigara içiyomusun?
araban varmı? yoksa hangi tasıtları kullanıosun
en cok sevdiğin icecek?
yasam tarzın varmı
hobilerin ve fobilerin neler?

Eski 05-02-07, 11:13 Çevrimdışı   #13

B-CooL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.251
Teşekkür etti: 2.332
Forum Puanı:84409
B-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
İdeallerin ve hayattan beklentilerin nelerdir ?

O boşluk dolar elbet,
yaralar kabuk bağlar, sızılar diner,
acılar dibe çöker.
Hayatta sevilecek şeyler yeniden fark edilir.
Bir yerlerden bulunup yeni mutluluklar edinilir.
O boşluk doldu sanırsınız
Oysa ;
O boşluğu dolduran eksilmenizdir...

birgün yakalanırsan içindeki çığlığa ...
senin için sustuğum bütün zamanları hatırla .!!!

Eski 05-02-07, 11:15 Çevrimdışı   #14
Şarkıların Ressamı

Secret - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.746
Teşekkür etti: 5.207
Forum Puanı:173580
Secret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
sorulan soruları okuyunca cevaplarını okumadan az cok tahmin ettim, seni tanıyormusum yeterince sanırım
Bende bi soru sorayım adettendir :p

Hayatta hayal ettiğin yerdemisin , yoksa hedefine daha çokmu var ?

Mesaja teşekkür eden:
Smyrna (06-02-07)
Eski 05-02-07, 11:15 Çevrimdışı   #15
Doçent

SeKeR - ait Avatar
SeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
e-danada en cok olmasını istediğin sey ne?
hayatta en cok değer verdiğin sey ne?
kendinde en cok sevdiğin yanın ne?
futbol severmisin?
pc n laptop mu masaüstü pc mi
çikolata severmisin?
keske hic olmasaydı dediin bisey varmı?
yaptıın seylerden pisman olduun olurmu?
gök gürültüsünden korkarmsıın?
uzaylılara inanırmsıın?
örümceklerden vs iirenirmsiin?

Eski 05-02-07, 11:34 Çevrimdışı   #16

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
gülümseme

Alıntı:
SeKeR´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
en sevdiğin yemek?
e-danayı nerden buldun?
kalvyen "q" mu "f" mi?
ağlamayı severmisin?
yüzme biliormusun?
ilgi alanın ne?
sigara içiyomusun?
araban varmı? yoksa hangi tasıtları kullanıosun
en cok sevdiğin icecek?
yasam tarzın varmı

oh maşallah

en sevdiğin yemek?
Yaprak Sarma.

Müzik dinlemeyi.

Rock

e-danayı nerden buldun?
Arkadaşım (B-Cool) tavsiye etti.

kalvyen "q" mu "f" mi?
Q

Müzik dinlerim.

Şu an yok. Daha önce beslerdim. Kedi, Kuş, Balık

ağlamayı severmisin?
Hayır

Pek Seyretmem. Seyredersem de haberler ve Digiturk'un film kanallarını.

İkisininde ayrı yeri var. Ama e-postasız yapamazdım.

Kesinlikle.

yüzme biliormusun?
Çok iyi, Bu konuda iddialıyım.

Bodrum.

Koşu ve yüzme

ilgi alanın ne?
Eğitim üzerine çalışıyorum.

sigara içiyomusun?
hayır. hiç başlamadım.

araban varmı? yoksa hangi tasıtları kullanıosun.
Arabam vardı. Ama varken bile yürümeyi araba kullanmaktan daha çok severim.
Ulaşım tercih sıralamam : Yürüme - araba - taksi - otobüs - dolmuş - minibüs

en cok sevdiğin icecek?
Su

yasam tarzın varmı?
Evet yaşa ve mutlu ol.

Hobim Müzik dinlemek, Bilgisayar, Dans etmek, Spor, Tiyatro
Fobim pek düşünmedim herhalde yok.

Eski 05-02-07, 11:44 Çevrimdışı   #17

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
gülümseme

Alıntı:
B-CooL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
İdeallerin ve hayattan beklentilerin nelerdir ?

İdeallerim

Sevdiğim bir insanla, seviyeli ve samimi bir sosyal çevrede, geçim kaygısı duymadan, Sevdiğim ve çalışmaktan keyif aldığım işte çalışıp, sorumluluğunu alabileceğim ve yeterli olabileceğim kadar çocuk sahibi olup onu sevgi ve hoşgörü içerisinde yetiştirebilmek.

Beklentilerim,

İnsanlardan hoşgörü, samimiyet, anlayış. Hayattan güzel tesadüfleri benden eksik etmemesi.

Eski 05-02-07, 11:48 Çevrimdışı   #18

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
gülümseme

Alıntı:
SecReT´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sorulan soruları okuyunca cevaplarını okumadan az cok tahmin ettim, seni tanıyormusum yeterince sanırım
Bende bi soru sorayım adettendir :p
Hayatta hayal ettiğin yerdemisin , yoksa hedefine daha çokmu var ?
Tanıyaceksin tabi ; Tanımaya değer bulduğun için ayrıca teşekkürler.

Hayatta hedefledim, hayal ettiğim yerin çok ötesindeyim. Tabi es geçtiklerimde olmuş ama sorun değil. Şu an çok mutluyum.

Artık kendime hedef koymuyorum ama biliyorum ki alınacak çok yolum var.

Eski 05-02-07, 11:55 Çevrimdışı   #19

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
gülümseme

Alıntı:
SeKeR´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
futbol severmisin?
çikolata severmisin?
uzaylılara inanırmsıın?
hey maşallah 2

Hep böyle kalması...

Ailem

Bazen çok istikrarlı ve pozitif olmam.

futbol severmisin?
Hayır

her ikiside

çikolata severmisin?
Kim sevmez ki

Yağlarım

Çok ama ola ola olmamayı öğrendim.

hayır, hatta hoşuma gider.

uzaylılara inanırmsıın?
Kendilerini ispatlamadıkları sürece inanmam. Tabi yok da demem.

Evet

Eski 05-02-07, 11:59 Çevrimdışı   #20
Doçent

SeKeR - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
En Sevdiğin Biskuvi ?

En Sevdiğin Dizi Ve Talk Show ?

En Beğendiğin Film ? En Beğendiğin Bayan Ve Erkek Oyuncu ?

En Sevdiğin Şiir ?

Yine Olsa Yine İzlerim Dediğin 3 Film ?

Yine Olsa Yine Okurum Dediğin 3 Kitap ?

Kapalı konu

Konu Seçenekleri