| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | #snm# Neden E- dana ? derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
| | #2 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() Konu Maçakızı tarafından (19-11-07 Saat 00:50 ) de değiştirilmiştir.. |
| | #3 |
| Asistan Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 326
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:10048 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nick'inin anlamı nedir?
Mutlu olmak için sevmek için görme, işitme Mutlu olmak için sevmek için bilme, çok düşünme |
| | #4 |
| Rektör Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 6.704
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:33294 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sinem yazdan beri görünmüyorsun nerlerdesin yaa? ![]() "*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*" |
| | #5 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.323
Forum Gücü: 434 Forum Puanı:181403 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Adın Yaşın Nerdensin? ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
| | #6 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
merhaba
|
| | #7 |
| Öğrenci ![]()
nerdem
|
| | #8 |
| Öğrenci ![]()
nerden yaş kaç |
| | #9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.895
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:136001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sure doldu derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |