Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 19-11-07, 00:11 Çevrimdışı   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.500
Teşekkür etti: 12.895
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:136001
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
#snm#

Neden E- dana ?

derin..
üf..

bugünlerde yeni hobim seni üzmek,
kendini buna alıştır zorum artık

Eski 19-11-07, 00:46 Çevrimdışı   #2
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.470
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37615
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Konu Maçakızı tarafından (19-11-07 Saat 00:50 ) de değiştirilmiştir..

Eski 19-11-07, 01:06 Çevrimdışı   #3
Asistan
Sanatkârlar grubu

fibula - ait Avatar
Genel Mesajlar: 302
Teşekkür etti: 326
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:10048
fibula Rep olayını aşmışfibula Rep olayını aşmışfibula Rep olayını aşmışfibula Rep olayını aşmışfibula Rep olayını aşmışfibula Rep olayını aşmışfibula Rep olayını aşmışfibula Rep olayını aşmışfibula Rep olayını aşmışfibula Rep olayını aşmışfibula Rep olayını aşmış
Ödüller:
nick'inin anlamı nedir?

Mutlu olmak için sevmek için görme, işitme
Mutlu olmak için sevmek için bilme, çok düşünme

Eski 19-11-07, 19:53 Çevrimdışı   #4
Rektör
Spor grubu

disco fever - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.937
Teşekkür etti: 6.704
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:33294
disco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
sinem yazdan beri görünmüyorsun
nerlerdesin yaa?

"*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*"

Eski 19-11-07, 19:54 Çevrimdışı   #5
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.950
Teşekkür etti: 15.323
RepForum Gücü: 434
Forum Puanı:181403
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Adın
Yaşın
Nerdensin?

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Eski 23-11-07, 12:54 Çevrimdışı   #6
Öğrenci
Genel Mesajlar: 3
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
muratgebze Herkese mesafeli
merhaba

Eski 23-11-07, 13:00 Çevrimdışı   #7
Öğrenci
nerdem

Eski 23-11-07, 13:00 Çevrimdışı   #8
Öğrenci

Eski 25-11-07, 04:26 Çevrimdışı   #9

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.500
Teşekkür etti: 12.895
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:136001
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
sure doldu

derin..
üf..

bugünlerde yeni hobim seni üzmek,
kendini buna alıştır zorum artık

Kapalı konu

Konu Seçenekleri