| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent ![]() | Anlamca bir anlamı olmayan, çocukluğumuzda 'pokemon' adlı dizideki 'snorlax' (Çok uyuyan, hatta hep uyuyan , biraz pofuduk, baya bi pofuduk , ama eli ağır olan ) karektirenden esinlenerek dile gelen üye adının sahibi.Süleyman kardeşim. Grubumun lideri, as adam rolünde ki insan. 168522. buluşmamızda bile hiç değişmeyip bana sarkıntılık eden T. Coşkun (Elim varmıyor) vari yaratık ama içinde bir nebze kötülük olmayan, sadece yolu göstermek amacıyla yaklaşan. ![]() Dost.. Konu apinchoflove tarafından (20-09-08 Saat 04:56 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi) | CSKN (20-09-08), GuZeLBeLa (20-09-08), Oo.SoSuMo.oO (20-09-08), Opeth (20-09-08), poor_youth (20-09-08), Snorland (20-09-08), YaGMuR_CiNi (21-09-08) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.151
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33483 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Düşünürler Lideri, saygıyı hak eden bir abimiz ![]() Kan kokusunu özler misin? пиперуда обичам те Konu J.Mengele tarafından (20-09-08 Saat 04:26 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Snorland (20-09-08) |
| | #3 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 810
Forum Gücü: 46 Forum Puanı:16908 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ninemin goncası benim dedem olursa ben bu adama neden abi diom Tabi ninem çıtırcı buldu sülüman abi gibi çıtırını kaçırmadı. (Allah tamamına erdirir. İnsallah) Ne dicem ben bu adama Nasıl olcaq? Ayrilik kolay degil Onu gel sen bana sor Günlerim yalniz sizi Aramakla geçiyor Kimileri der efendim, Türkiye sizin sayenizde mi Türkiye oldu... Ya kimin sayesinde oldu... Ağzı olan konuşuyor mu ne? |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 236
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4703 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
forumda en çok saygı gören kişi forumun en iyi grubunun lideri kolay kolay meydana girmeyen ama yadığı zaman da eşsiz yorumlara sahip kişi Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun http://www.zamansiz.com/windowsa-oto...rin-t1727.html |
|
| | #5 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.463
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11086 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gozlemlerime goree forumdaki en iyi lider=)
\,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. |
|
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.897
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Öz Abim ![]() Anlatılmaz, Yaşanır.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Canım Neden Sıkkın Bugün? Düşüncelerim Bıkkın Bugün.. Acılar Birer Zıkkım Bugün.. Fikirlerim Sapkın Bugün.. NEDEN? ! |
|
| | #7 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.335
Forum Gücü: 307 Forum Puanı:140929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sitede kendisiyle en çok uğraşmayı sevdiğim, yaptığım espirileri anlayan, espiri ile karşılık veren..bünye olarak iricene olsada içinde küçük kelebenk saklayan çok sevgili forum insanı. allah kömeeen ola sülüman yahşi gardaşım... opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.376
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:36768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kelimelerimin anlatamayacagı bi kardeş içimdeki karanlıga ışık tutan iyiki dedigim insanlardan birisi dantelli yastıkları hazırlıyom (: ...aynı yollardan geçtim... ...farklı sehpalarda idam edildim... |
|
| | #10 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.311
Forum Gücü: 191 Forum Puanı:84374 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ba$imin Püsküllü Belasi ![]() Manyak, Deli, Gicik, Uyuz, Pis Olmakla Beraber Bide Sevgilim Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. |
|
| | #11 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.168
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:92681 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ağzı kokan biriymiş :![]() ![]() "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #12 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.919
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yorum yapmassam çatlarııımmm ![]() Öncelikle ![]() Bana çok pis yardımcı olan kişi ![]() Yardıma ihtiyacım olmasa bile bana yardım eder böyle bi garipliği var ![]() Kendi abim gibi sanki Öyle dediğime bakmayın ![]() Kendi abim gibi gıcık , uyuz vs.. vs.. ![]() Bazen yemek istiyorum onu bazen keklediği için beni , ısırmaak ![]() Ve ve ve .. ![]() Balımıınn sevgilisi ![]() Bayaa bi seviyorum onu kısaca ![]() Kestik ![]() LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..! Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı.. Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar Yobazlığa, geriliğe karşı.. ! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |