Konu Seçenekleri
Eski 30-03-08, 17:42 Çevrimdışı   #1
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.003
Teşekkür etti: 3.133
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90369
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Heyecanli Şok! DanaCıX'lardaN Artemis,Snorland,Delkray,T-Mac 1'de Başka adını Bilmedigim Kişi:)

Saat :14.04 Cady ile msnde konusuyoruz ! dediki :

(14:04) C@dy (14:04): boğulası insan

14:05) DR_GöKiŞ ''VoLuM: DR_GöKiŞ ''VoLuM 1'' (14:05) oto-ileti: Yok Yok Yok yok Yok yok !!!

(14:05) DR_GöKiŞ ''VoLuM: boğ

(14:05) C@dy (14:05): ayy bugün danalar buluşuo bilionmuğğ

(14:05) C@dy (14:05): ve ben gidemedimyaa

(14:05) DR_GöKiŞ ''VoLuM: kimler ?

(14:06) C@dy (14:06): senin kuzen sülo helin

(14:06) DR_GöKiŞ ''VoLuM: Murat ist.damı?

(14:06) C@dy (14:06): diğerlerini tanımıom

(14:06) C@dy (14:06): hee

(14:06) DR_GöKiŞ ''VoLuM: nereden duydun ?

(14:06) C@dy (14:06): bilmiomuydun

(14:06) DR_GöKiŞ ''VoLuM: yok hayır

(14:06) C@dy (14:06): ben duyarım

(14:07) DR_GöKiŞ ''VoLuM: enteresan

(14:07) C@dy (14:07): kulağın delik napiim olum

__________________________________________________ ___________

Tabi ben Şoklardayım Saat 14.10 Avea Mobil öğrenci hattımdan Kuzenimi arıyorum Sesim oldukca Sert ve kart bir tonla

-Alo Kuzen

-Efenim Kuzen

- Napıyorsunuz ?

-Sülo,Helin var Birde Ali Gelecek

-waayyy

-Sen Kimden ogrendin kuzen

-Cady Soyledi

Teli Sülo Alır

-Benim tarafımdan bolca Kufure Maruz Kalır

Bu konusma kapanır şimdilik tabi !

Saat:17.09 Tekrar Avea Mobil öğrenci hattımdan Kuzenimi arıyorum

-Murat Nerdesin

-Geziyoruz Kuzen

-Hadi yaa

Sülo Yine alır Telefonu

-N yapıyorsun ?

-Tuttugumu yapıyorum

-Sen Sülom

-Hiiiiiiiiiiiiiçççç

Telefonu Artemis Alır

-Gökişim Sende Gelseydin ya ne guzel olurdu

-inanırmısın Helilom ucak bileti baktım ama ucuslar satısa kapatılmıs

-Burada Gökiş Sülo herkeslerle cıkıyor !

-Hö

-Evet Herkeslerle Cıkıyor

Süloya Derim ki :

Boş ol Boş ol Boş ol Sülo

Telefon kapanır !

uzun Lafın kısası arkadsaslar bugun yani 30 Mart 2008 Gunu DanaCıX'lardaN Artemis,Snorland,Delkray,T-Mac 1'de Başka adını Bilmedigim Kişi istanbul'da bulusmuslar bunları sizlerle paylasmak istedim bakalım aksama fotoları kim yukleyecek ben yukleyecegim dedim ama tabi gonderirlerse neyse efendim bilginize

DR_GökiŞ'ten Tüm Zamansız DanacıxLarıNa ArmaaN oLsuN bu Gercek Bilgiler
Birde bir şarkı patlasının sunun yanına dimi ama
Timberland and One Republic - Apologize

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM

Konu DR_GoKiSsS tarafından (30-03-08 Saat 19:14 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (15 Kişi)
нѕуη (30-03-08), antiterorES (01-04-08), Artemis (30-03-08), BigBang (06-04-08), Bir Ben Eksiktim (30-03-08), by_chance (30-03-08), delkray (30-03-08), Disorder (30-03-08), HeLL's AnGeL (30-03-08), karahindiba (30-03-08), Maçakızı (30-03-08), niaam (01-04-08), Snorland (30-03-08), ufuk_08 (30-03-08), `Hiperaktif (01-04-08)
Eski 30-03-08, 17:45 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

by_chance - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.667
Teşekkür etti: 614
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:9768
by_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayran
Ruhsal Durumum:

Aşkın ve Herşeyin 'M' Hali..
Eski 30-03-08, 17:46 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent
Müzik grubu

Disorder - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.180
Teşekkür etti: 821
RepForum Gücü: 48
Forum Puanı:19167
Disorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDisorder tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
uzaktan davetliydim bu atraksiyona bilmiyorum ama gerçekleştimi

"Bizi aptal sananların dikkatine çok kötü giydiririz
Kalıp üstünüze oturmazsa dert etmeyin
Bir beden büyüğünü veririz"
Eski 30-03-08, 17:48 Çevrimdışı   #4
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Baba gerceklemiş ben aradım bu konusmalar gecti yani ...

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

Eski 30-03-08, 17:50 Çevrimdışı   #5
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.579
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32323
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
vay beee
intikamın acı olmalı dokturcum

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Eski 30-03-08, 17:51 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Alıntı:
Bir Ben Eksiktim´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
vay beee
intikamın acı olmalı dokturcum
aynen valla benimde intikamım acı olacak

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

Eski 30-03-08, 17:56 Çevrimdışı   #7
Dekan
Sanatkârlar grubu

ufuk_08 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.956
Teşekkür etti: 4.200
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26261
ufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
anLatıma koptum

buLu$sunLarbakaLım ne yapmı$Lar (:

"çalınmış şiirlerim gibisin
isyanlarım bitmedi hala... "

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic42477_3.gif
Eski 30-03-08, 18:06 Çevrimdışı   #8
Rektör
Genç Kuvvet
Genel Mesajlar: 7.357
Teşekkür etti: 1.105
RepForum Gücü: 73
Forum Puanı:21906
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
dohtor abi canlarını çok yakma

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş
Eski 30-03-08, 18:15 Çevrimiçi   #9
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.056
Teşekkür etti: 2.976
RepForum Gücü: 188
Forum Puanı:83790
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
doktor igne yap hepsine

Dilimin ucunda
Bu mevsim seni beklerken..
Umurumda mı dünya ?
Kalbini hissederken..!

Soranlar oldu
''Nerede bu yalnız Sonbahar ?''
Günler geçti
Sonra geldi Sonbahar..

Uyudum.. Uyandım..
Geldi
Sonbahar

!
Eski 30-03-08, 18:21 Çevrimdışı   #10
Profesör
Düşünürler grubu

Oo.SoSuMo.oO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.894
Teşekkür etti: 1.919
RepForum Gücü: 89
Forum Puanı:36516
Oo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
pis sülooo hainn hirif
hane lem benide alcaktınız vapırdan bende gelcektim

LayY
lA LayY

Umut varsa ..
Gülümse (:

Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..!
Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı..
Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar
Yobazlığa, geriliğe karşı.. !
Eski 30-03-08, 19:13 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 1.535
Teşekkür etti: 1.630
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6647
karahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorkarahindiba Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
boş ol süloo: D

bu profesyonel muhaberliğinden dolayı kutlarım seni devamı da gelsin ama

zamansız
yorumsuz
sessiz
...
Eski 30-03-08, 19:22 Çevrimiçi   #12
Profesör
Düşünürler grubu

~C@dY~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.206
Teşekkür etti: 3.548
RepForum Gücü: 144
Forum Puanı:63209
~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
nan azında kuru bakla ıslanmıyo hee

ayy bu çocuk beni öldürcek

cebimde yaralı bir umut
dilim bayram içim hazan
yalnızlığa hınç biriktiriyorum!
Eski 30-03-08, 19:39 Çevrimdışı   #13
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.186
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82730
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Olaydan canını sağ salim kurtaran ilk eleman olaraktan cümleten merhaba efendim

Ne dedim ben

Her neyse
Sülo inanılmaz çapkınlıklara imza attı arkadaşlar, çok korktum, çok sarsıldım bugün

Bu gece fotoğraflarla çıkacaklar karşınıza, hazır olun, sakinleştirici kullanın

Doktor seviyoruz seni

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
delkray (30-03-08), DR_GoKiSsS (30-03-08)
Eski 30-03-08, 20:02 Çevrimiçi   #14
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.655
Teşekkür etti: 2.156
RepForum Gücü: 101
Forum Puanı:38158
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Doktor SEn bunnarı açık kalp ameyyatı yap narkozsuz

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 30-03-08, 20:06 Çevrimdışı   #15
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Alıntı:
Yokedici´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Doktor SEn bunnarı açık kalp ameyyatı yap narkozsuz
Super Fikir

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

Mesaja teşekkür eden:
Yσкє∂!¢! (30-03-08)
Eski 30-03-08, 20:45 Çevrimdışı   #16
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.516
Teşekkür etti: 5.335
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:31527
delkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
fotoğraflar yakında hazırlanacak
bekleyin arkadaşlar
Mesaja teşekkür eden:
DR_GoKiSsS (30-03-08)
Eski 30-03-08, 20:59 Çevrimiçi   #17
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.655
Teşekkür etti: 2.156
RepForum Gücü: 101
Forum Puanı:38158
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bekliyorum 4 gözlen

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 30-03-08, 21:01 Çevrimiçi   #18
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.974
Teşekkür etti: 15.343
RepForum Gücü: 436
Forum Puanı:182039
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Talep var kalp kıramıyorum ne yapıyım
Sen fiştekleme ortalığı incik boncuk meraklısı

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Eski 30-03-08, 21:02 Çevrimdışı   #19
Rektör
Spor grubu

disco fever - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.938
Teşekkür etti: 6.705
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:33294
disco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Çapkın Süleyman abi seni

Ama haklısın kızların kalplerini mi kıracaksın. Bu karizmaya dayanamıyorlar tabi onlar da

"*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*"
Eski 30-03-08, 21:18 Çevrimdışı   #20
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Bazıları karsı cıksada ! Ben ne yapacagımı bilen birisiyim iyi kide paylasmısım bu konuyu sizlerle

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

Konu Seçenekleri