| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan Kemalistler ![]() | Arkadaşlar Bu Resimleri Gökiş'in pc'sinden gizlice ALDIM ![]() Gökiş'in Bizlerden Sakladıgı Fotolar Şok Şok Şok FiLaŞ FiLaŞ FiLaŞ ! =) ![]() ![]() İşte Bir Belge Daha Bu Resimleri Subay_78 Haber Ajansı Ele gecirdi ![]() ![]() ![]() Bu Resimi iSe Tatil Yaptıgı 5 yıldız otelden dısarıya cıkıp gezmeye cıktıgı Foca'da Gizli Ele gecirdik ![]() ![]() ![]() Ve Son Resim Hastalara Şifa Dagıtan Doktorumuz Gökiş Kendisini Dertler Deryasında bulmuşcasına tekila gibi içiyor AYYAŞ GÖKİŞ =) Yanında Erkek Kim Bilmiyoruz Ama Gizli işler içinde oldugu belli baksanıza sinsi sinsi gülmüş Eşşek ![]() ![]() ![]() Subay_78 Haber Ajansı bu işin peşini Bırakmayacak ! ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.188
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu ne haaaaaaaaallllllllllllllllll ![]() Ayy bu çok tatlı çookk iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #3 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.979
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85924 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alçak Dr. ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| | #4 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 343
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:3480 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet bende soruyorum bunlar ne hal ![]() eyvallah seni seviyorumda beni aldatmak nereden geldi acep ? Hemde Askeri Gazinoda içmişsin ulen sıpa ! |
|
| | #5 |
Teşekkür etti: 18.188
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O bebe kimin iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #6 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.168
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:92684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hangi ineği kandırdın lan ![]() hani e-dana ya burası espri yapıyım dedim ![]() "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #7 |
Teşekkür etti: 3.179
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:92877 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hımmmm ![]() Bu resimler fake GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #8 | |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.429
Forum Gücü: 55 Forum Puanı:20765 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() espiriye yapmıssın . . . beni bir ben bilirim birde beni yaradan bana bir ben gerek birde beni anlayan | |
|
| | #9 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 3. resim foça havasından tanırım |
|
| | #10 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.793
Forum Gücü: 256 Forum Puanı:97388 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() |
|
| | #11 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | anneemm o bebe kimdennn ![]() almıcam seni abimee senin beben var biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() Konu Maçakızı tarafından (18-06-08 Saat 01:28 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #12 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:9632 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saçlar bomba..
sensizharf.com Yayında.. ![]() |
|
| | #13 | |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.035
Forum Gücü: 194 Forum Puanı:86433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
espri süper ![]() Gökis, Allah Anali Babali Büyütsün.. Biz üç kişiyiz; Ben, Keyfim ve Kâhyası.. E bıktım artık fahişe gönüllerden ! | |
|
| | #14 |
Teşekkür etti: 3.151
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33483 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vayyyy Junior Gokişş'te varmış Masadaki paket Anadolu mu ![]() Kan kokusunu özler misin? пиперуда обичам те |
|
| | #15 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.378
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:36768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
doktor senin çocuga talibim benim kıza alacam uygunsa haftaya cuma akşamı istemeye gelecem ...aynı yollardan geçtim... ...farklı sehpalarda idam edildim... |
|
| | #16 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 792
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7416 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | daha neler görecezz allahııım ![]() allah analı babalı büyütsüüün .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #17 |
Teşekkür etti: 3.179
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:92877 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Allah Seni kör etmeye emi ismail ne anadolusu hani küçük marlborolar var ya işte ondan GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #18 | |
Teşekkür etti: 3.151
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33483 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Kan kokusunu özler misin? пиперуда обичам те | |
|
| | #19 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.492
Forum Gücü: 52 Forum Puanı:19161 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
paylaşım için teşekkurler ..
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #20 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 678
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:10729 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan yalnızlık ömür boyu! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |