Konu Seçenekleri
Eski 17-06-08, 23:54 Çevrimdışı   #1
Asistan
Kemalistler
Genel Mesajlar: 228
Teşekkür etti: 343
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:3480
Subay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biri
Heyecanli Şok Gökişin Çocuğu ! Şok Ayyaş Gökiş ! Şok Şok Şok FiLaŞ FiLaŞ FiLaŞ ! =)

Arkadaşlar Bu Resimleri Gökiş'in pc'sinden gizlice ALDIM

Gökiş'in Bizlerden Sakladıgı Fotolar Şok Şok Şok FiLaŞ FiLaŞ FiLaŞ ! =)

İşte Bir Belge Daha Bu Resimleri Subay_78 Haber Ajansı Ele gecirdi

Bu Resimi iSe Tatil Yaptıgı 5 yıldız otelden dısarıya cıkıp gezmeye cıktıgı Foca'da Gizli Ele gecirdik

Ve Son Resim Hastalara Şifa Dagıtan Doktorumuz Gökiş Kendisini Dertler Deryasında bulmuşcasına tekila gibi içiyor AYYAŞ GÖKİŞ =) Yanında Erkek Kim Bilmiyoruz Ama Gizli işler içinde oldugu belli baksanıza sinsi sinsi gülmüş Eşşek

Subay_78 Haber Ajansı bu işin peşini Bırakmayacak !

Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
нѕуη (17-06-08), 07özgür (18-06-08), Artemis (17-06-08), DR_GoKiSsS (18-06-08), KandemiR (18-06-08)
Eski 17-06-08, 23:57 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.188
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82958
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Bu ne haaaaaaaaallllllllllllllllll

Ayy bu çok tatlı çookk

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Eski 17-06-08, 23:58 Çevrimdışı   #3
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.864
Teşekkür etti: 1.979
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:85924
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alçak Dr.

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Eski 17-06-08, 23:58 Çevrimdışı   #4
Asistan
Kemalistler
Genel Mesajlar: 228
Teşekkür etti: 343
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:3480
Subay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biriSubay_78 Forumda Saygin ve popüler biri
evet bende soruyorum bunlar ne hal

eyvallah seni seviyorumda beni aldatmak nereden geldi acep ?

Hemde Askeri Gazinoda içmişsin ulen sıpa !
Eski 18-06-08, 00:12 Çevrimdışı   #5
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.188
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82958
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
O bebe kimin

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Eski 18-06-08, 00:13 Çevrimdışı   #6

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.644
Teşekkür etti: 5.168
RepForum Gücü: 250
Forum Puanı:92684
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hangi ineği kandırdın lan
hani e-dana ya burası
espri yapıyım dedim

"...
yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel
ansızın o sokak köşesinden
biraz suçlu,
biraz dağınık gel yeter
ister bir ömür geçsin
istersen dursun dünya
istersen dönsün hızla
farketmez son kez olsun gel yeter
..."
Sahte!
Eski 18-06-08, 00:22 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.061
Teşekkür etti: 3.179
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:92877
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hımmmm

Bu resimler fake

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Eski 18-06-08, 00:29 Çevrimdışı   #8
Doçent
Düşünürler grubu

biTsEdE_giTsEk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.323
Teşekkür etti: 1.429
RepForum Gücü: 55
Forum Puanı:20765
biTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
RebeL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hani e-dana ya burası
espri yapıyım dedim

espiriye yapmıssın

.
.
.

beni bir ben bilirim birde beni yaradan
bana bir ben gerek birde beni anlayan
Eski 18-06-08, 00:40 Çevrimdışı   #9
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.336
Teşekkür etti: 1.464
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:14511
şualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
3. resim foça havasından tanırım
Eski 18-06-08, 01:05 Çevrimdışı   #10

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.254
Teşekkür etti: 4.793
RepForum Gücü: 256
Forum Puanı:97388
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
DR_GoKiSsS´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hımmmm

Bu resimler fake
neykk

Eski 18-06-08, 01:19 Çevrimdışı   #11
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.471
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37615
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
anneemm o bebe kimdennn
almıcam seni abimee senin beben var

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Konu Maçakızı tarafından (18-06-08 Saat 01:28 ) de değiştirilmiştir..
Eski 18-06-08, 10:10 Çevrimdışı   #12
Asistan

eksi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 212
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:9632
eksi herkes hayraneksi herkes hayraneksi herkes hayraneksi herkes hayraneksi herkes hayraneksi herkes hayraneksi herkes hayraneksi herkes hayraneksi herkes hayraneksi herkes hayraneksi herkes hayran
Ruhsal Durumum:
saçlar bomba..

sensizharf.com Yayında..

Eski 18-06-08, 10:17 Çevrimdışı   #13
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.195
Teşekkür etti: 3.035
RepForum Gücü: 194
Forum Puanı:86433
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
RebeL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
hani e-dana ya burası
espri yapıyım dedim

espri süper
Gökis, Allah Anali Babali Büyütsün..

Biz üç kişiyiz;
Ben, Keyfim ve Kâhyası..

E bıktım artık fahişe gönüllerden !
Eski 18-06-08, 11:19 Çevrimdışı   #14
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.271
Teşekkür etti: 3.151
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:33483
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Vayyyy Junior Gokişş'te varmış

Masadaki paket Anadolu mu

Kan kokusunu özler misin?

пиперуда обичам те
Eski 18-06-08, 11:23 Çevrimiçi   #15
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

RüyaM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.727
Teşekkür etti: 2.378
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:36768
RüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
doktor senin çocuga talibim
benim kıza alacam uygunsa haftaya cuma akşamı istemeye gelecem

...aynı yollardan geçtim...
...farklı sehpalarda idam edildim...

Eski 18-06-08, 11:34 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent
Spor grubu

KÜBÜŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.060
Teşekkür etti: 792
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7416
KÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
daha neler görecezz allahııım

allah analı babalı büyütsüüün

....
Ben sende seni sevdim
Avuçlarken yüzümü
Yahut dokunurken sessiz yar...

Ne yeminler bozdum
Geceler büyürken sensiz
Ne yeminler bozdum
Yıllar geçerken sitemsiz
Ne yeminler bozdum
Tarifi bile imkansız
Senin için ey karagül
Eski 18-06-08, 11:37 Çevrimdışı   #17
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.061
Teşekkür etti: 3.179
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:92877
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
J.Mengele´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Masadaki paket Anadolu mu
Allah Seni kör etmeye emi ismail ne anadolusu hani küçük marlborolar var ya işte ondan

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Eski 18-06-08, 11:41 Çevrimdışı   #18
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.271
Teşekkür etti: 3.151
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:33483
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
DR_GoKiSsS´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Allah Seni kör etmeye emi ismail ne anadolusu hani küçük marlborolar var ya işte ondan
anadolu gibi geldi bana...Doktor adam anadolu içer mi dicektim

Kan kokusunu özler misin?

пиперуда обичам те
Eski 18-06-08, 20:34 Çevrimdışı   #19
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.846
Teşekkür etti: 1.492
RepForum Gücü: 52
Forum Puanı:19161
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
paylaşım için teşekkurler ..

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
Eski 18-06-08, 20:37 Çevrimdışı   #20
Öğretim üyesi
13.
Düşünürler grubu

13. - ait Avatar
Genel Mesajlar: 988
Teşekkür etti: 678
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:10729
13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış
Alıntı:
``T-Mac´´´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
neykk
fake fake... sahte yani

sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan

yalnızlık ömür boyu!

Konu Seçenekleri