| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Muhabir Sanatkârlar grubu ![]() | Şok Şok Şok! E-Dana'da 2. Bir aşk rüzgarı daha mı esiyor girin ve görün şok isimlerr forumun sevilenlerinden CiiqOlatAa ,E-Dana'ya davet ettiği arkadaşına hoşgeldin diyen ρнσєηιχ'ten alıntı yaparak cevap yazarak tüm gerçeği ağzından kaçırdı. Sanırız, Roza ve Raif'ten sonra yeniden bir aşk rüzgarı esiyor. Seni yakaladık çiko Gone with the sin my baby and beautiful u r. So , gone with the sin my darlingg.. ![]() |
|
| | #2 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 795
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:7413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() demek öle ![]() evet cikodan cevap bekliyoruz ![]() Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 785
Forum Gücü: 39 Forum Puanı:14672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gereksiz saplantılar..
'' Ülkeniz sizindir, TÜRK'lerindir. Bu ülke, tarihte TÜRK' tü bugün de TÜRK' tür ve sonsuza dek Türk olarak yasayakcaktir..'' M.KemaL ATATÜRK. ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | -misspasha- (13-06-07) |
| | #4 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 887
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:4585 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çikom neler duyuyoruz
|
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.997
Forum Gücü: 176 Forum Puanı:61938 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
komik Yorgun... |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 303
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:1550 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vay bak sen şu çikoya.
![]() Spor Grubu |
|
| | #7 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.829
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:9523 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ask mesk yalan dolan bea ![]() ![]() Ben, Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu! Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum... . . . . . . . . . . {C'est la vie...} |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ∂ĩяєŋ¢ (11-06-07) |
| | #8 |
| Dekan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.450
Forum Gücü: 76 Forum Puanı:26697 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bziden sonra ha vlla dana bu kez kesn yıkıLır (:çiko neymissn sen bea:p yine ölüyorum,kaçıncı bu .. ![]() Hiçbir fotografımızda bu kadar içten gülemeyecegiz. hiç bir zaman $imdiki gibi içten agLamadık tanrım ne darbeler ne yangınlar kentlerde biz soluk soluk her satır boslugunda sevdamız biz vardık varız. |
|
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.644
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:39487 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çiko ne işler çeviriyomuşta haberimiz yokmuş yaaw " Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #10 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.099
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8143 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayrlı olsun çalaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belki bir gün... |
|
| | #11 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ama ztn ex aşkım demiş bitmiş olsa gerek İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | CiiqOlatAa (09-06-07) |
| | #12 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.099
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8143 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çağla'nın açıklamasını bekliyoruzzz ...
Belki bir gün... |
|
| | #13 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 690
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:5307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yhAaa bu ne yhaa :S:S:S:S: huseyiiN :@ uyuuz huseyiin :@ Oldurcem nan senii ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cikmiOm senle baanee ![]() burdaki herkes ayilashtii yaa :S:S:S: sacmalamayiin, bizim askimin cOokktaaaaannn bitttii hem ask deildii uyuz husO beni kaciirdiiydii bi ara asik Oldum sandim, hem ben Ozamanlar daha 13 yasinda falandim ![]() ha bide fOrum u daha ii takip edin her tarafda ex askim yaziO, yani ilk defa ex askim demiOm husOma * Bu kizin cok dersi varr |
|
| | #14 |
| Dekan ![]()
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:5307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet bittiii.. bi sene Oldu biteli ![]() hem zaten en fazla 3 saat ciktiik * Bu kizin cok dersi varr |
|
| | #15 |
| Dekan ![]()
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:5307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | * Bu kizin cok dersi varr |
|
| | #16 |
| Dekan ![]()
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:5307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Emrah, haberler icin saOl canim :S sen Olmasan bunlar daha neler yazardii ![]() aciklamamida yaptim kapatin kOnuyu, husO gOrmesin * Bu kizin cok dersi varr |
|
| | #17 | |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 62
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:979 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ALLAH MutLu mesut etsin (: | |
|
| | #18 | |
| Dekan ![]()
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:5307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
erOl defOl * Bu kizin cok dersi varr | |
|
| | #19 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.405
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hahhahahhah iyi işte ne guzel ya
|
|
| | #20 |
| Dekan ![]()
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:5307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gurban neresi guzel ? husOm we ben sacmaliiK! * Bu kizin cok dersi varr |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |