| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Dekan Figüranlar ![]() | Sok Sok Sok ..perükmüs ... SOK SOK SOK Sonunda Volvoxun yalani ortaya cikti .. O meshur saclarinin aslinda bir perük oldugu anlasildi Ismini vermek istemeyen sahit S.K.64 tarafindan yapilan bir ihbar üzerine ( "saclari yalan , kiz tavlamak icin taktigi bir perük " ) harekete gecen e-dana-polisleri volvox gercegini dünyaya göstermistir. Volvox ise konu hakkinda yorum yapmayacagini , avukati ile görüsmek istedigini söyledi . ![]() Standin' on your mama's porch You told me that you'd wait forever Oh and when you held my hand I knew that it was now or never Those were the best days of my life Back in the summer of '69 Bryan Adams - Summer Of '69 Konu SerseriKursun tarafından (07-01-07 Saat 00:05 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | iηƒєяηαℓ (07-01-07) |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.173
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:27123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kim kİ Bu iHbAr yaPan arTisT gitTi gUL giBi cocUk amuhahah ![]() ![]() Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım.. |
|
| | #3 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:10328 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
böyle daha yakışılı doğrusunu söylemek gerekirse... . . . hep yalnız ben... |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 314
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:2470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abi buneya ![]() bu yeni kaza geçirdiğimdeki halim ![]() yenisini koyimmi çok daha iyi MetropoL Militan.... |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.433
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:23470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kandırdı bizi utanmaz بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم |
|
| | #6 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 386
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:1566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | volvox nerde len saçlar Seni Sevdimde Noldu? Efes, Telsim Zengin Oldu! çok yoğunum gelemiyorum buralara... |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 303
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:1550 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Volvoxun KARDEŞ AYIP OLUYA YA YAKIŞIKLILIĞIN ŞİMDİ ORTAYA ÇIKTI BAKSANA ![]() Spor Grubu |
|
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.432
Forum Gücü: 124 Forum Puanı:39306 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boş ver böylesi daha iyi olmuş volvox |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |