| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | sokak sokak eş arıyor! 49 yaşındaki dul bir kadın sokaklarda şarkı söyleyerek kendisine eş arıyor. Çin'in Fucien eyaleti Fucou kentinde 49 yaşındaki dul bir kadın sokaklarda şarkı söyleyerek kendisine eş arıyor. Aslen Cilin eyaletinden gelen ve soyadı ‘Fan’ olan kadın, ’Temiz yürekli bir kadın olarak ben bir koca istiyorum’ sözleri bulunan şarkıyı sokaklarda söyleyerek dolaşmasıyla ilgi çekti. Etrafında toplanan kalabalığa kocasından ayrıldıktan sonra birçok işte çalışarak kızını tek başına büyüttüğünü söyleyen Fan, şarkısının içinde, kızının tek başına kendine bakabilecek yaşa geldiğini ve artık kendisine bir koca bulmak istediğini de söyledi. ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #2 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.417
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:20229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bana layık gördüğüne bak ulan ben sana sorarım ![]() mesaj gitti yerine ![]() ![]() . . . . yokuz artık elele kayboluyoruz sizlere hayırlı paylaşımlar.. A.E.O . |
|
| | #3 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.864
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:97382 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence artık sen de herkes gibisin.. |
|
| | #4 | |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 652
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:3363 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaşam sirk sahnesi, jonklör veya cambaz. Alıntı:
Sagopa Kajmer | |
|
| | #5 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.212
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bulamamışmı adayımız çok türkiyeden ![]() bi mehmet ali erbile çıksa hemen bulurdu Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #6 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 543
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:3343 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hmm Yaşasın tam bağmsız Türkiye! Yaşasın Marksizm-Leninizm! Yaşasın Türk ve Kürt halkarının kardeşliği! Yaşasın işçiler,köylüler Kahrolsun Emparyalizm! |
|
| | #7 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.289
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:9876 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teyzeye haber salalım bizim mahalledeki Hilmi Amca bekar valla anlaşırlarsa evlendirelim Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |