Konu Seçenekleri
Eski 09-09-07, 15:38 Çevrimdışı   #1
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.821
Teşekkür etti: 12.705
RepForum Gücü: 142
Forum Puanı:58313
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Sokrates' den

Ben onlardan daha bilginim, çünkü onlar hiçbir şey bilmedikleri halde bildiklerini
sanıyorlar, ben ise bilmiyorum ama, bildiğimi de sanmıyorum, demek ki ben onlardan
daha bilgiliyim, çünkü bilmediklerimi bildiğimi sanmıyorum.

Sokrates

Yorumlarınızı bekliyorum dostlar...

TeDaRiKsİz YoLcU

Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma...
Mesaja teşekkür eden:
saroth (10-12-07)
Eski 09-09-07, 16:55 Çevrimdışı   #2
Rektör
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 8.382
Teşekkür etti: 6.488
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:16138
troçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
ee ? nasıl bir yorum bekliyorsun ?..

bildiğimiz tek şey ; hiçbir şey bilmediğimizdir demiş işte ..haklı adam

parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz !
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
oneway (25-03-08), saroth (10-12-07), ŞiYaR (09-09-07)
Eski 09-09-07, 17:34 Çevrimdışı   #3
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
troçki´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ee ? nasıl bir yorum bekliyorsun ?..

bildiğimiz tek şey ; hiçbir şey bilmediğimizdir demiş işte ..haklı adam
yorum herkesin söyleyeceği iki kelimedir,uzunnn uzunnnn yorum yazsın demedim kimseye

TeDaRiKsİz YoLcU

Eski 09-09-07, 17:38 Çevrimdışı   #4
Rektör
Antikapitalistler
troçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
evet ben de diyorum ki : bilgi diye bir şey yoktur , bilgi dediğimiz şeyler , sadece hatırlağımız yaşanmışlıklardır !!

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
oneway (13-09-07), ŞiYaR (09-09-07)
Eski 09-09-07, 17:43 Çevrimdışı   #5
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Ödüller:
Alıntı:
evet ben de diyorum ki : bilgi diye bir şey yoktur , bilgi dediğimiz şeyler , sadece hatırlağımız yaşanmışlıklardır !!

peki bu hatırladığın yaşanmışlıkların ismine ne diyon ?

TeDaRiKsİz YoLcU

Eski 09-09-07, 17:44 Çevrimdışı   #6
Rektör
Antikapitalistler
Ödüller:
Alıntı:
şiyar´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
peki bu hatırladığın yaşanmışlıkların ismine ne diyon ?
ismi o zaten ..yaşanmışlıklar ..bunları hatırlıyoruz ..hatırlamadığımız sürece bir şey de bildiğimizi söyleyemeyiz !!

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
saroth (10-12-07), ŞiYaR (09-09-07)
Eski 09-09-07, 19:07 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.054
Teşekkür etti: 5.401
RepForum Gücü: 175
Forum Puanı:70592
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
troçki gecen bir anket vardi hangi hayat felsefesine inaniyorsunuz gibi birseydi

gerci bilgim az bu konuda

o konuda sanki bu dedigine ters birsey demistin

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Mesaja teşekkür eden:
oneway (13-09-07)
Eski 09-09-07, 20:05 Çevrimdışı   #8
Rektör
Antikapitalistler
Ödüller:
Alıntı:
Virane´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
troçki gecen bir anket vardi hangi hayat felsefesine inaniyorsunuz gibi birseydi

onu da yanlış anlamışsın maalesef ..neymiş o ters olan konu ..açıkla da biz de bilelim

Eski 09-09-07, 20:08 Çevrimdışı   #9
Rektör
Antikapitalistler
Ödüller:
Alıntı:
Virane´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Alıntı:
insanı şöyle bir ele alırsak , sanırım doğru olana ulaşacağız şimdi ..bu işe çocukluktan başlayabiliriz ..bebek dünyaya geldiğinde hiçbir şeyden haberi yok gibidir ..onun için sanki her şey yepyeni bir bilgidir ...sanki dünyaya geldiğinde hiçbir bilgisi yoktur ve yaşadıkları ve öğrendikleriyle bu boş levhayı doldurup aklına yerleştirmektedir ..zaman içinde büyüyen bebek ilk öğrendiklerini anne ve babasından ya da yakınındakilerden öğrenmektedir ..çocuk büyüdükçe bilgisi artmaktadır ..etrafında olup bitenlerden haberdardır ..tüm maddesel unsurlardan faydalanır sanki bilgisini artırmak için ..daha sonraları kitap okumak ilgisini çeker ..okuduğu her kitapta yeni şeyler öğrenir sanki , ama bazen de şu hisse kapılır , kitapta yazanlar benim de aklıma gelmişti der !!ve şüpheye düşer bilgi konusunda !!bilgi öğrenilerek elde ediliyorsa ; kitapta okuduğu şey neden onun daha önceden düşündüğü şeyle aynıdır ??

iyice büyüyen çocuk hayatın gerçekleriyle karşılaşınca , çocukluğunda doğru sandığı şeyleri şimdi tekrar düşünerek aklın süzgecinden geçirir!!ve çocukken ona anlatılanların çoğunun doğru bilgi olmadığını anlamaya başlar !!insanları incelemeye başlar sonra ..bir şey ya ''A'' dır ya da değildir !! mantığı ona doğru gelmektedir artık !!ancak etrafındaki insanları incelemeyi sürdürdükçe herkesin farklı doğrular söylediğini görür ..ve sonunda der ki :
şimdiye kadar bana doğru gelenler artık doğru gelmiyor !!şimdi bana doğru gelenler ; başkaları tarafından doğru olmamakta yargılanıyor !!yoksa doğru buralarda yok mu ??
belki de en doğru olan şey !!içimizden geleni yapmaktır !!doğru ya da yanlış

sanırım bundan bahsediyorsun ..üzgünüm ama anlayamamışsın yazdıklarımı

Mesaja teşekkür eden:
Virane (09-09-07)
Eski 09-09-07, 20:10 Çevrimdışı   #10
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.054
Teşekkür etti: 5.401
RepForum Gücü: 175
Forum Puanı:70592
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Gecmis zaman yanlis hatirlamisim (:

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Mesaja teşekkür eden:
troçki (09-09-07)
Eski 10-12-07, 01:17 Çevrimdışı   #11
Stajyer

sevdan1ates - ait Avatar
Genel Mesajlar: 33
Teşekkür etti: 4
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:161
sevdan1ates ara sıra gören oluyorsevdan1ates ara sıra gören oluyor
teşekkürler arkadaşım öncelikle

bilgili bi arkadaş. bilmediğini biliyior
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (10-12-07)
Eski 18-03-08, 22:28 Çevrimdışı   #12
Stajyer
Huzur Pınarı

güleda - ait Avatar
Genel Mesajlar: 105
Teşekkür etti: 7
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:466
güleda ara sıra gören oluyorgüleda ara sıra gören oluyorgüleda ara sıra gören oluyorgüleda ara sıra gören oluyorgüleda ara sıra gören oluyor
Ben onlardan daha bilginim, çünkü onlar hiçbir şey bilmedikleri halde bildiklerini
sanıyorlar, ben ise bilmiyorum ama, bildiğimi de sanmıyorum, demek ki ben onlardan
daha bilgiliyim, çünkü bilmediklerimi bildiğimi sanmıyorum.

cok sey bildigini sanıp okadar cok boş konusan kişi varki önemli olan azda olsa dogru sözü yerinde ve zamanında kullanmaktır
Eski 03-11-08, 14:29 Çevrimdışı   #13
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.864
Teşekkür etti: 1.979
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:85924
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Bilmediğini Kabullenmek Erdemdir.

Diye Yorumlayasım Geldi

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Konu Seçenekleri