| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]() | Sokrates' den
Ben onlardan daha bilginim, çünkü onlar hiçbir şey bilmedikleri halde bildiklerini sanıyorlar, ben ise bilmiyorum ama, bildiğimi de sanmıyorum, demek ki ben onlardan daha bilgiliyim, çünkü bilmediklerimi bildiğimi sanmıyorum. Sokrates Yorumlarınızı bekliyorum dostlar... Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | saroth (10-12-07) |
| | #2 |
| Rektör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.488
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ee ? nasıl bir yorum bekliyorsun ?.. bildiğimiz tek şey ; hiçbir şey bilmediğimizdir demiş işte ..haklı adam parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz ! ![]() |
|
| | #3 | |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.705
Forum Gücü: 142 Forum Puanı:58313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
yorum herkesin söyleyeceği iki kelimedir,uzunnn uzunnnn yorum yazsın demedim kimseye Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma... | |
|
| | #4 |
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet ben de diyorum ki : bilgi diye bir şey yoktur , bilgi dediğimiz şeyler , sadece hatırlağımız yaşanmışlıklardır !! parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz ! ![]() |
|
| | #5 | |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.705
Forum Gücü: 142 Forum Puanı:58313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
peki bu hatırladığın yaşanmışlıkların ismine ne diyon ? Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma... | |
|
| | #6 |
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ismi o zaten ..yaşanmışlıklar ..bunları hatırlıyoruz ..hatırlamadığımız sürece bir şey de bildiğimizi söyleyemeyiz !! parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz ! ![]() |
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.401
Forum Gücü: 175 Forum Puanı:70592 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
troçki gecen bir anket vardi hangi hayat felsefesine inaniyorsunuz gibi birseydi gerci bilgim az bu konuda o konuda sanki bu dedigine ters birsey demistin "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| Mesaja teşekkür eden: | oneway (13-09-07) |
| | #8 | |
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
onu da yanlış anlamışsın maalesef ..neymiş o ters olan konu ..açıkla da biz de bilelim ![]() parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz ! ![]() | |
|
| | #9 | ||
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:16138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Alıntı:
sanırım bundan bahsediyorsun ..üzgünüm ama anlayamamışsın yazdıklarımı parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz ! ![]() | ||
|
| Mesaja teşekkür eden: | Virane (09-09-07) |
| | #10 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.401
Forum Gücü: 175 Forum Puanı:70592 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gecmis zaman yanlis hatirlamisim (:
"Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| Mesaja teşekkür eden: | troçki (09-09-07) |
| | #12 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 7
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:466 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben onlardan daha bilginim, çünkü onlar hiçbir şey bilmedikleri halde bildiklerini sanıyorlar, ben ise bilmiyorum ama, bildiğimi de sanmıyorum, demek ki ben onlardan daha bilgiliyim, çünkü bilmediklerimi bildiğimi sanmıyorum. cok sey bildigini sanıp okadar cok boş konusan kişi varki önemli olan azda olsa dogru sözü yerinde ve zamanında kullanmaktır |
|
| | #13 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.979
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85924 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bilmediğini Kabullenmek Erdemdir. Diye Yorumlayasım Geldi ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |