Konu Seçenekleri
Eski 02-04-07, 18:37 Çevrimdışı   #1
Rektör

YaGMuR_CiNi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.090
Teşekkür etti: 15.379
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:89927
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
'SOn Dakika' fotoğrafları Ankara'da

Fotoğraf sanatçısı Mehmet Çağlarer’in objektifinden sanatçıların sahneye çıkmadan önceki hallerinin anlatıldığı “SOn Dakika” sergisi İstanbul’da gördüğü yoğun ilginin ardından 4-30 Nisan 2007 tarihleri arasında Ankara’da..

Çağlarer’in İş Sanat, Bilkent Senfoni Orkestrası, Borusan Filarmoni Orkestrası, Efes Pilsen’de yaptığı çalışmalarından oluşan sergi Ankara Müzik Festivali bünyesinde Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu'nda sergileniyor. Sergide Yo-Yo Ma, Pink Martini, Dee Dee Bridgewater, Ajda Pekkan, Yuri Temirkanov, Timur Selçuk, Emel Sayın, Dianne Reeves, Erol Evgin, Müşfik Kenter, Mischa Maisky gibi caz, rock, pop, klasik müzik ve tiyatro dünyasından sanatçıların fotoğrafları yer alıyor.

Sergide hiç “SAHNE” fotografı olmamasına çalıştım. Çünkü onlar sahnede iken zaten görülüyorlar. Ben görülmeyen ama merak edildiğini düşündüğüm bir dünyayı göstermeye çalıştım.
Bu sergi dünyayı güzelleştirip yaşanabilir hale getiren ve -“ne mutlu bana” ki- pek çok güzel anıyı paylaşma şansına eriştiğim tüm sanatçılara saygı duruşumdur.

Yer: Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu,
Milli Eğitim Bakanlığı Atatürk Bulvarı Bakanlıklar/ANKARA
Tel: (312) 442 72 00

.

Herkes
aynı şeyi düşünüyorsa,
hiç kimse
fazla birşey düşünmüyor
demektir

Eski 02-04-07, 18:38 Çevrimdışı   #2
Profesör

♥karDanaDAmM♥ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.254
Teşekkür etti: 1.829
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:9523
♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran♥karDanaDAmM♥ herkes hayran
ne gusel

Ben,
Senin gül bahçende oyunlarıyla mutlu!
Ve affedilmeyi çok seven yaramaz bir çocuğum...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
{C'est la vie...}

Konu Seçenekleri