DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Kültür  Gündem-Siyaset

Konu Seçenekleri
Eski 06-06-08, 13:46 Çevrimdışı   #1
Doçent
Düşünürler grubu

p0lly - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.453
Teşekkür etti: 2.546
RepForum Gücü: 88
Forum Puanı:37339
p0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazp0lly tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
kahkaha Son isteği cips kutusu!

Son isteği cips kutusu![/size][/b]

"Pringles" kutusunu bularak patentini alan Fredric Baur'in ölmeden önceki son isteği duyanları şaşırttı.

ABD'de 4 Mayıs'ta hayatını kaybeden Baur, yakıldıktan sonra küllerinin bir "Pringles" kutusu içine konularak gömülmesini istedi.

Ailesinden yapılan açıklamaya göre Baur öldükten sonra küllerinin yakılarak bir cips kutusu içine konulduktan sonra gömülmesini vasiyet etti. Aile, 1970 yılında "Pringles" kutusunu bularak sektörde önemli bir yenilik yapan Fredric Baur'ın son isteğini yerine getirdiğini bildirdi.

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/908...d=200&sz=64445

Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA
Mesaja teşekkür eden:
Artemis (06-06-08)
Eski 21-07-08, 20:09 Çevrimdışı   #2
Asistan
Huzur Pınarı

surperi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 165
Teşekkür etti: 96
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:846
surperi üç beş tanıdığı olmuşsurperi üç beş tanıdığı olmuşsurperi üç beş tanıdığı olmuşsurperi üç beş tanıdığı olmuşsurperi üç beş tanıdığı olmuşsurperi üç beş tanıdığı olmuşsurperi üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Ayyy çok acıklı..Ben de severek yerdim küçükken ama artık bulamıyorum
Eski 05-08-08, 18:49 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi
Kemalistler

peris - ait Avatar
Genel Mesajlar: 896
Teşekkür etti: 316
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:2392
peris çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
hep diğer cipslere göre pahalıydı allah rahmet eylesin hönk

ja wohl!!!

mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım...
Eski 12-08-08, 15:33 Çevrimdışı   #4
Doçent
Genel Mesajlar: 2.571
Teşekkür etti: 3.099
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:8143
Galiyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Ya hakketen bizim küçüklüğümüzde Pringles vardı. Ne oldu battı falan mı şirket:S

Şirket batmamış ama sattığı ülkeler arasında Türkiye yok galiba artık:S

Belki bir gün...
Eski 12-08-08, 15:34 Çevrimdışı   #5
Rektör
Genç Kuvvet
Genel Mesajlar: 7.481
Teşekkür etti: 1.128
RepForum Gücü: 74
Forum Puanı:22236
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
yoo hala bazı yerlerde satılıo ama hala pahalı

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş

Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı!
Eski 12-08-08, 15:36 Çevrimdışı   #6
Doçent
Galiyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Язшμ§™´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yoo hala bazı yerlerde satılıo ama hala pahalı
Bizim buralarda yok da ben de tedavülden kalktı sandım

Belki bir gün...
Eski 12-08-08, 15:38 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.061
Teşekkür etti: 3.179
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:92877
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
ben daha dun yedim Elazığ migrostan aldım sadesini hem

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Eski 12-08-08, 15:41 Çevrimdışı   #8
Doçent
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
DR_GoKiSsS´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben daha dun yedim Elazığ migrostan aldım sadesini hem
nispet mi yapıyorsun
ben de bi bakayım burdaki migrosa
yiyip yiyip nostalji yaparım

Belki bir gün...
Eski 03-09-08, 05:51 Çevrimdışı   #9
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.760
Teşekkür etti: 2.212
RepForum Gücü: 102
Forum Puanı:38915
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
çocuklugumu hatırladım ye ye bitmezdi yavf burdada yok
geçen gördüm ama bayattır diye almadım

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür

Konu Seçenekleri