| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Dekan ![]() | son okuduğunuz hangi kitaptı şu an ne okuyorsunuz:) şu an okuduğunuz kitap hangisi ya da son olarak okuduğunuz kitap hangisiydi? ben şu an "Dostoyevski"nin "Suç ve Ceza" isimli kitabını okuyorum... Code:
|
|
| | #2 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.086
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:7181 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Merhabalar ben de İskender Pala 'nın "Kİtab-ı Aşk" isimli kitabını okuyorum seni sevmek en gizli ağlama biçimimdi... sana yazacaklarım sil sil bitmezdi... ve ben sende hiç birşeydim, sen bende herşeyken... ve sen var git yoluna |
|
| Mesaja teşekkür eden: | nurislam (09-12-06) |
| | #3 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 170
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:1525 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şu sıralar pek oturup kitap okuyacak kitap bulamıyorum ama siyasi tarih ile ilgili yeni bir kitap daha buldum son günlerde onu inceliyorum. boş zamanlarımda. başucu kitabı gibi birşey şimdilik..."20. yüzyıl siyasi tarihi - harun bodur" o kadar değişik kitaplar okudum ki siyasi tarih ile... çoğu derleme olduğundan verdiği keyif farklı oluyor her ne kadar konular aynı olsa da... ![]() |
|
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.070
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:5796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nietzsche Ağladığında
Yalnızlık Ömrüm Boyunca Tanımadığım Bir Yabancıydı ; Onunla Simdilerde Beraber Uyanıyoruz Her Yeni Güne İki Yalnız Şarkılar Yazıyoruz, Yorgunuz Çok Yorgunuz Çok Yorgunuz... |
|
| | #5 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14 ![]() |
Şu Çılgın Türkler - Turgut Özakman
|
|
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.500
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:22315 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
demin yazım başka bir başlığa... hayatımdaki tek kitabım leyleklerin uçuşu aldı roman dı |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 571
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:4332 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tütün Yolu - Erskine Caldwell
↓↓↓↓↓↓↓↓ |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 680
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3610 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Barış Köprüleri -Toktamış Ateş,Eser Karakaş,İlber Ortaylı Her düğünde yanınıza yaklasıp sıra sende diyen yaşlılardan sıkıldıysanız, her cenazede yanlarına gidip sıra sende deyip intikamınızı alın. ![]() |
|
| | #11 |
| Öğrenci ![]()
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
su cılgın türkler
|
|
| | #12 |
| Cezalı Üye
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:116 ![]() ![]() |
Fetih Sancakları
|
|
| | #13 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 416
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
taihteki papalar... ilginc bir kitap... 853-855 yillarinda papalik yapan bir kadinmis. ayin sirasinda yol ortasinda dogum yapinca taslayip oldurmusler.
26 Subat 2009 Hocalı Katliamının 17. Yıldönümü. |
|
| | #14 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 170
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:1525 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "emre kongar - tarihimizle yüzleşmek" ![]() |
|
| | #15 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.166
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:20217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vadideki zambak- balzac cevirmen: cemal sureyya duygu olgunlastırma kursu sanki, senelerce tatamayabilecegimiz zenginlikte olayları onca birbirinden habersiz kelimeyi kucuk bir toplu igneyle tutturur gibi kolaylıkla birlestiriyor asla kopamıyor asla suyunuza el uzatamıyorsunuz tavsiyemdir |
|
| | #16 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:3867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Milenium'da teknoloji kitap ama |
|
| | #17 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 50
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:2492 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gözlerinde ölür gibiyim... http://img211.imageshack.us/img211/4...26215kq0wo.jpg |
|
| | #18 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 137
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1616 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | EN SON EMİNE ŞENLİKOĞLUNUN SABIKALI VEDUL ADLI KİTABINI OKUDUM TAVSİYE EDERİM ![]() ) |
|
| | #19 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 996
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:21524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | turgut özakman_şu çılgın türkler Code:
|
|
| | #20 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 745
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:817 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |