| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() | son yıllarda çekilen en iyi video klip hangisi???
ben çilekeş'ten y.o.k. derim..bilmem siz ne dersiniz...
|
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.432
Forum Gücü: 124 Forum Puanı:39306 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kliplerle pek ilgilenmem ama şimdi herkez dinlediği grubun yada sanatçının klibini birinci seçer herhalde ![]() |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.096
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mor ve ötesi-uyan güzeldi kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
|
| | #4 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.793
Forum Gücü: 256 Forum Puanı:97388 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sizi bilmem ama ben maNganın kliplerini çok beğeniyorum son klibide süper olmuş bence................. ![]() |
|
| | #5 |
| Muhabir Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 388
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4468 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
son yıllarda değil ama bi kaç hafta önce şu istanbulun fethiyle ilgili olan klibi beğeniyodum hala daha beğeniyorum ama son yılların en iyi video klibi değil
Gone with the sin my baby and beautiful u r. So , gone with the sin my darlingg.. ![]() |
|
| | #6 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 85
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:346 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Katılıyorum bencede en güzellerinden birisiydi.. Türkiye İşçi Sınıfına Selâm! Meydanlarda Hasretimizi Haykıranlara, Toprağa, Kitaba, İşe Hasretimizi, Hasretimizi, Ayyıldızlı Esir Bayrağımıza... |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 382
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:3359 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
klipleri çok takip etmıyorum ama bende manga nın klıplerını cok begenıyorum anımasyon klıpler klişeleşmiş kliplerden çok daha iyi bence teoman ın kupa kızı sinek valesi de cok iyiydi...
Bir yaprak ol, esen rüzgarlarla git, Kırık bir tekne ol, dalgalarla GEL!... |
|
| | #8 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 5.335
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:31527 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mor ve ötesi - benim küçük sevgilim son zamanlarda çekilmiş en anlamlı klip ve tabi en güzeli... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Unfaithful (10-03-07) |
| | #9 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.203
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok yeni değil hatta eski bile sayılır ama; sertab erener - incelikler yüzünden
|
|
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.644
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:39487 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
manga nın klipleri çok güzel ve çok iyi animasyonlar var
" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #11 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.649
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:12486 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende pek klip izlemiyorum ama son dönemlerin en iyi görsel klibi... hakkaten hiç izlemiyom desem daha doğru olcakmış heralde yaa.. |
|
| | #12 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.648
Forum Gücü: 123 Forum Puanı:48055 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mor ve Ötesinin tüm klipleri |
|
| | #13 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 76
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:564 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende pek izlemiorum fakat manganın bütün kliplerini ve hayko cepkinin bertaraf et klibini çok beğeniorum
Her şeyin sonunda,son defa dönüp arkana baktığında,Son kez bileklerimden akan gözyaşımla buluştuğunda, Aklına gelen son söz hayal kırıklığıyla korkarak,utanarak dudaklarımda HOŞÇAKAL... |
|
| | #14 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 353
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:3356 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | lifehouse - first time O bir sığır...!! ![]() |
|
| | #15 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 795
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:7413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım |
|
| | #16 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 934
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Manga'nın kliplerini seviyorum son yıllarda cekilen en iyi klip bence onunki ![]() |
|
| | #17 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 159
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:1307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben daha ağzımı ayırabileceğim bir kliple karşılaşmadım;pink floyd'un kliplerini izlediğimden beri...üzgünüm |
|
| | #18 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.401
Forum Gücü: 175 Forum Puanı:70592 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| Mesaja teşekkür eden: | YaGMuR_CiNi (05-10-07) |
| | #19 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.925
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rapcilerin klipleri hoş oluyor karılar kızlar falan düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #20 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 230
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1082 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | murat yılmazyıldırımın melissa düşleri klibi Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım Belki de bir son dakika fotoğrafı olup Duvarlarına asıldım Gerçek olan tek şey vardı Hüzünlü bir öyküde Yanlış bir adrese postalanmıştım ben |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |