DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Müzik Tartışmaları

Konu Seçenekleri
Eski 02-03-07, 17:35 Çevrimdışı   #1
Asistan

seboist - ait Avatar
Genel Mesajlar: 298
Teşekkür etti: 136
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:465
seboist ara sıra gören oluyorseboist ara sıra gören oluyorseboist ara sıra gören oluyorseboist ara sıra gören oluyorseboist ara sıra gören oluyor
son yıllarda çekilen en iyi video klip hangisi???

ben çilekeş'ten y.o.k. derim..bilmem siz ne dersiniz...

Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur...N.F.K.
Eski 03-03-07, 11:38 Çevrimdışı   #2
Rektör

ArKaNtoS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.050
Teşekkür etti: 2.432
RepForum Gücü: 124
Forum Puanı:39306
ArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
kliplerle pek ilgilenmem ama şimdi herkez dinlediği grubun yada sanatçının klibini birinci seçer herhalde

Eski 03-03-07, 18:14 Çevrimdışı   #3
Yard. Doçent

Olimbera - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.604
Teşekkür etti: 1.096
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7137
Olimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmış
mor ve ötesi-uyan güzeldi

kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu
titrek sesinde umutların avuntusu
bir mendil eski bir resim bulduğum
tahta masasında bilmeden unuttuğu

gözyasları doldurmus giderken boslugu
Eski 03-03-07, 18:53 Çevrimdışı   #4

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.254
Teşekkür etti: 4.793
RepForum Gücü: 256
Forum Puanı:97388
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
sizi bilmem ama ben maNganın kliplerini çok beğeniyorum son klibide süper
olmuş bence.................

Eski 03-03-07, 21:17 Çevrimdışı   #5
Muhabir
Sanatkârlar grubu

ForgeR~Emo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 967
Teşekkür etti: 388
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:4468
ForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
son yıllarda değil ama bi kaç hafta önce şu istanbulun fethiyle ilgili olan klibi beğeniyodum hala daha beğeniyorum ama son yılların en iyi video klibi değil

Gone with the sin my baby and beautiful u r.
So , gone with the sin my darlingg..
Eski 03-03-07, 23:49 Çevrimdışı   #6
Asistan
Kemalistler

Adolfo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 216
Teşekkür etti: 85
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:346
Adolfo ara sıra gören oluyorAdolfo ara sıra gören oluyorAdolfo ara sıra gören oluyorAdolfo ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
punk__´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
mor ve ötesi-uyan güzeldi

Katılıyorum bencede en güzellerinden birisiydi..

Türkiye İşçi Sınıfına Selâm!
Meydanlarda Hasretimizi Haykıranlara,
Toprağa, Kitaba, İşe Hasretimizi,
Hasretimizi, Ayyıldızlı Esir Bayrağımıza...
Eski 04-03-07, 01:39 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi

jonquil - ait Avatar
Genel Mesajlar: 722
Teşekkür etti: 382
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:3359
jonquil Forumda Saygin ve popüler birijonquil Forumda Saygin ve popüler birijonquil Forumda Saygin ve popüler birijonquil Forumda Saygin ve popüler birijonquil Forumda Saygin ve popüler birijonquil Forumda Saygin ve popüler birijonquil Forumda Saygin ve popüler birijonquil Forumda Saygin ve popüler birijonquil Forumda Saygin ve popüler birijonquil Forumda Saygin ve popüler birijonquil Forumda Saygin ve popüler biri
klipleri çok takip etmıyorum ama bende manga nın klıplerını cok begenıyorum anımasyon klıpler klişeleşmiş kliplerden çok daha iyi bence teoman ın kupa kızı sinek valesi de cok iyiydi...

Bir yaprak ol, esen rüzgarlarla git, Kırık bir tekne ol, dalgalarla GEL!...
Eski 10-03-07, 17:23 Çevrimdışı   #8
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.516
Teşekkür etti: 5.335
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:31527
delkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdelkray tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
mor ve ötesi - benim küçük sevgilim

son zamanlarda çekilmiş en anlamlı klip ve tabi en güzeli...
Mesaja teşekkür eden:
Unfaithful (10-03-07)
Eski 10-03-07, 18:47 Çevrimdışı   #9
Doçent
Kemalistler

ucakla - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.456
Teşekkür etti: 1.203
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:7985
ucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmış
çok yeni değil hatta eski bile sayılır ama; sertab erener - incelikler yüzünden

bugün kendimi, tonlarca yük taşıyan gemilerin denizi gibi hissediyorum...
Eski 10-03-07, 18:51 Çevrimdışı   #10
Rektör
Genel Mesajlar: 8.341
Teşekkür etti: 4.644
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:39487
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
manga nın klipleri çok güzel ve çok iyi animasyonlar var

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "
Eski 10-03-07, 22:48 Çevrimdışı   #11
Doçent
Kemalistler

KartofeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.785
Teşekkür etti: 2.649
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:12486
KartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmış
bende pek klip izlemiyorum ama son dönemlerin en iyi görsel klibi...
hakkaten hiç izlemiyom desem daha doğru olcakmış heralde yaa..

Başar Demirsoy.
Eski 10-03-07, 22:52 Çevrimdışı   #12
Rektör

Unfaithful - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.363
Teşekkür etti: 2.648
RepForum Gücü: 123
Forum Puanı:48055
Unfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Mor ve Ötesinin tüm klipleri
Eski 09-09-07, 01:01 Çevrimdışı   #13
Asistan
Müzik grubu

bysnickers - ait Avatar
Genel Mesajlar: 360
Teşekkür etti: 76
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:564
bysnickers ara sıra gören oluyorbysnickers ara sıra gören oluyorbysnickers ara sıra gören oluyorbysnickers ara sıra gören oluyorbysnickers ara sıra gören oluyorbysnickers ara sıra gören oluyor
bende pek izlemiorum fakat manganın bütün kliplerini ve hayko cepkinin bertaraf et klibini çok beğeniorum

Her şeyin sonunda,son defa dönüp arkana baktığında,
Son kez bileklerimden akan gözyaşımla buluştuğunda,
Aklına gelen son söz hayal kırıklığıyla korkarak,utanarak dudaklarımda
HOŞÇAKAL...
Eski 12-09-07, 20:26 Çevrimdışı   #14
Öğretim üyesi

shester - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.038
Teşekkür etti: 353
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:3356
shester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler birishester Forumda Saygin ve popüler biri
lifehouse - first time

O bir sığır...!!
Eski 12-09-07, 21:28 Çevrimdışı   #15
Profesör

metalik_manyak - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.794
Teşekkür etti: 795
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:7413
metalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmış
cradle of filth - burn in a burial gown

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
+18'dir dikkat ediniz

Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım
Eski 20-09-07, 21:58 Çevrimdışı   #16
Öğretim üyesi

BaD SouL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.148
Teşekkür etti: 934
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:6427
BaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Manga'nın kliplerini seviyorum son yıllarda cekilen en iyi klip bence onunki

Aptallarla Tartışmayın. İlk Önce Sizi Kendi Seviyesine Çeker , Sonra Tecrübesiyle Yener !
Eski 22-09-07, 00:26 Çevrimdışı   #17
Öğretim üyesi

kesobur - ait Avatar
Genel Mesajlar: 793
Teşekkür etti: 159
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1307
kesobur üç beş tanıdığı olmuşkesobur üç beş tanıdığı olmuşkesobur üç beş tanıdığı olmuşkesobur üç beş tanıdığı olmuşkesobur üç beş tanıdığı olmuşkesobur üç beş tanıdığı olmuşkesobur üç beş tanıdığı olmuşkesobur üç beş tanıdığı olmuşkesobur üç beş tanıdığı olmuşkesobur üç beş tanıdığı olmuş
ben daha ağzımı ayırabileceğim bir kliple karşılaşmadım;pink floyd'un kliplerini izlediğimden beri...üzgünüm

Eski 05-10-07, 17:56 Çevrimdışı   #18
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.054
Teşekkür etti: 5.401
RepForum Gücü: 175
Forum Puanı:70592
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Mesaja teşekkür eden:
YaGMuR_CiNi (05-10-07)
Eski 05-10-07, 20:02 Çevrimdışı   #19
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.189
Teşekkür etti: 3.925
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37755
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
rapcilerin klipleri hoş oluyor karılar kızlar falan

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 05-10-07, 22:16 Çevrimdışı   #20
Öğretim üyesi
Müzik grubu

Mes-uT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 922
Teşekkür etti: 230
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1082
Mes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuş
murat yılmazyıldırımın melissa düşleri klibi

Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım
Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım
Belki de bir son dakika fotoğrafı olup
Duvarlarına asıldım
Gerçek olan tek şey vardı
Hüzünlü bir öyküde
Yanlış bir adrese postalanmıştım ben

Konu Seçenekleri