| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | ...:::Sonraki:::... oyun basit sana bir soru soruluyor sen de cevap veriyorsun Misal: Sonraki bugün süt ictin mi? ardindan gelen sahis soruya cevap veriyor ve yeni bir soru soruyor evet sabah ictim sonraki sen cay ictin mi? .................................................. .............. Sonraki gecengün milli takimin macini izledin mi? "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #2 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.133
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:12633 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayır izlemedim sonraki sen bugün tenis oynadınmı Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #3 |
Teşekkür etti: 1.429
Forum Gücü: 55 Forum Puanı:20765 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok oynamadım sonraki cıkolata yedinmi? . . . beni bir ben bilirim birde beni yaradan bana bir ben gerek birde beni anlayan |
|
| | #4 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.131
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45083 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evettt sonraki bugun baya uyudun sen ... Güzel bahçeli bir ilkokulun penceresinden dünyaya, hayretihasret ve biraz da bayat bayram şekeri kederiyle bakan, aklı canbaz,yanağı al, sesi çilek aroması bir çocuk oturuyor gözlerinde... |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.433
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:23470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bitane yedim ((: üstte ((: ( az sonra gelcem ruru )aşağıdaki nasılsın iyimisin ?? بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم |
|
| | #6 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 628
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iii waLL a ne oLsun aLttaki kızgın mı acep??? Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim |
|
| | #7 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok ya nie kızayım alttaki bugün arkadaşlarını aradınmı ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #8 | |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 652
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:3363 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evt aradm alttaki bgn baya eğlendin mi Yaşam sirk sahnesi, jonklör veya cambaz. Alıntı:
Sagopa Kajmer | |
|
| | #9 |
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:12633 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım beni aradı sonraki bugün bi sınava hazırlık yaptın mı sbs öss Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #10 |
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no aLttaki yemek yedin mi bakem?? Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim |
|
| | #11 |
hayır sonraki uykun varmı Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #12 |
waLLa yok canımcım aLttaki susadın mı??? Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim |
|
| | #13 |
evet ama üşeniyorum alttakiorda hava sıcakmı sıcaksa kaç derece Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #14 |
normaLLerin ne aLtında ne üstünde hava ![]() iii yaneee sonraki başın ağrıyo mu? Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim |
|
| | #15 | |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 652
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:3363 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hyr alttaki nasılsın Yaşam sirk sahnesi, jonklör veya cambaz. Alıntı:
Sagopa Kajmer | |
|
| | #16 |
iiyim alltaki hayat bi msn olsaydı senin dururmun ne olurdu Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #17 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.401
Forum Gücü: 175 Forum Puanı:70592 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cevrim disi sonraki mutlu musun? "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #18 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 451
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6022 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yeTeri kDr deiL... sen hiç sevDin mi? ![]() KayBoLsam... hiÇ oLsam... yada hiÇ oLmasam_? |
|
| | #19 |
Teşekkür etti: 5.401
Forum Gücü: 175 Forum Puanı:70592 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
malesef... Sonraki yoksa sen besiktaslimisin "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #20 |
Teşekkür etti: 3.897
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77031 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tabi Ki ![]() Sonraki Erken Mi Uyandin Bugün? Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Canım Neden Sıkkın Bugün? Düşüncelerim Bıkkın Bugün.. Acılar Birer Zıkkım Bugün.. Fikirlerim Sapkın Bugün.. NEDEN? ! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |