| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]() |
Türk Magazininin ağır toplarından Fatih Ürek'in 2 Sene Önce Tatil Amacı ile Gittiği Amerikada Gizlice Nikah Kıydığı Öğrenildi. Judy Cremlin isimli Bir Bayan ile Evlenen Fatih Ürek Sır Gibi Sakladığı "Karnı Burnunda" Eşi ile Birlikte Mali Bar'da kameralarımıza yakalandı. Bebeğin cinsiyetini Israrla Sormamıza Dayanamayan Ürek " Doktorlar Ultrasonda Bebeğin Cinsiyetini Belirleyemediler. Hem Kıza Hemde Erkeğe Benziyormuş Bebeğimiz " dedi. .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | ℓєαяѕιση (29-06-07), `Hiperaktif (14-02-07) |
| | #2 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.479
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5999 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bebeğide babası gibi |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 1.727
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:2709 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nasi yaniiii |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.648
Forum Gücü: 123 Forum Puanı:48055 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neee fatih ürek mi hani su bildigimiz fatih ürek mi baba mi oldu inanmasi cok güc ya |
|
| | #5 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 5.335
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:31527 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tıp bu kadar ilkeri işte |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 792
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7416 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet doğru baba oldu ![]() ama henüz kesin olmayan bişey var buda bebişin cinsiyeti yalnız ya kızmıışşş yada erkek.... ![]() .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.479
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:5999 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öyle bir babadan nasıl bebek beklerdikki.babasıda belli değil yaaa. (cinsiyeti)
|
|
| | #8 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.793
Forum Gücü: 256 Forum Puanı:97388 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
olamaz böle bişi ![]() yok artık çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ![]() ![]() |
|
| | #9 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.469
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22587 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | fatih ürek mi dediniz yanlışlık olmasın bakın fatih ürek diosunuz |
|
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.173
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:27123 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zuHhahahah Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım.. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |