DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü

Anket Sonuçlarını Göster: Sonunda ... başardım.
Mezun olmayı 3 15,00%
Boşanmayı 0 0%
Ev almayı 0 0%
Evlenmeyi 0 0%
Evi terk etmeyi 0 0%
Terfi etmeyi 2 10,00%
İsyan etmeyi 0 0%
Zayıflamayı 0 0%
İşi bırakmayı 0 0%
Zengin olmayı 0 0%
İş bulmayı 2 10,00%
Araba almayı 1 5,00%
İtiraf etmeyi 1 5,00%
Mutlu olmayı 9 45,00%
Hiçbir şey başaramadım / Fikrim yok 7 35,00%
Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 20. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 03-06-08, 17:31 Çevrimdışı   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.546
Teşekkür etti: 12.964
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:137212
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Sonunda ... başardım.

Sonunda ... başardım.

derin..
üf..

' İçindeki çocuğa sarıl
Sana insanı anlatır ' ..
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Řσσκΐ₤ (04-06-08), _canözüm_ (07-06-08)
Eski 03-06-08, 17:41 Çevrimdışı   #2
Doçent
Huzur Pınarı

agulasor - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.604
Teşekkür etti: 1.232
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10055
agulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmış
yarın son sınavım var ıns bırıncı sıkkı ısaretleyebılırım

"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler."

guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN
Eski 03-06-08, 17:45 Çevrimdışı   #3

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.644
Teşekkür etti: 5.168
RepForum Gücü: 250
Forum Puanı:92684
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Sonunda kredi kartı borcumu yatırabileceğim

"...
yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel
ansızın o sokak köşesinden
biraz suçlu,
biraz dağınık gel yeter
ister bir ömür geçsin
istersen dursun dünya
istersen dönsün hızla
farketmez son kez olsun gel yeter
..."
Sahte!
Eski 03-06-08, 18:25 Çevrimdışı   #4
Dekan
Düşünürler grubu

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.123
Teşekkür etti: 4.311
RepForum Gücü: 191
Forum Puanı:84374
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Cok $eyi Ba$ardim (:
Ama En Son Araba Almayi Ve Mutlu Olmayi..

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..
Eski 03-06-08, 21:33 Çevrimdışı   #5
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.968
Teşekkür etti: 3.897
RepForum Gücü: 181
Forum Puanı:77031
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Umarim 1 Ay Sonra Mezun Olmayi Basardim Diyebilirim..

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

Canım Neden Sıkkın Bugün?
Düşüncelerim Bıkkın Bugün..
Acılar Birer Zıkkım Bugün..
Fikirlerim Sapkın Bugün..

NEDEN?

!

Eski 03-06-08, 21:38 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

serhan89 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.138
Teşekkür etti: 236
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:4703
serhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biriserhan89 Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
hiç birşey başaramadım :(:(:(

Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun
http://www.zamansiz.com/windowsa-oto...rin-t1727.html
Eski 04-06-08, 10:08 Çevrimdışı   #7

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.546
Teşekkür etti: 12.964
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:137212
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Mutlu olmayı (=

derin..
üf..

' İçindeki çocuğa sarıl
Sana insanı anlatır ' ..
Eski 04-06-08, 12:55 Çevrimdışı   #8
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.760
Teşekkür etti: 2.212
RepForum Gücü: 102
Forum Puanı:38915
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
daha zamanı gelmedi bişeyler başarmak için

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 04-06-08, 13:07 Çevrimdışı   #9
Yard. Doçent

amorous_nope - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.318
Teşekkür etti: 422
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:836
amorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
ağlamayı:c 3:

Klansavaşlarında w6 da oynayan pm atsın
Eski 04-06-08, 13:10 Çevrimdışı   #10
Doçent
Genç Kuvvet

Rock'n Rose - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.364
Teşekkür etti: 628
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6918
Rock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorRock'n Rose Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
hiç bi fikrim yoq

Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim
Oyunun Adı Hayat ßaşroLde ßen
Yardımcı oyuncuLar sewgi aşk acı geçmi$...
Senaryo konusu
''Her$eye Rağmen MutLu oLma Sanatı''
We oyun ßitti..
PerdeLer indi ı$ıkLar söndü...
YoruLdum artıq...

Eski 04-06-08, 13:12 Çevrimdışı   #11
Rektör
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 8.382
Teşekkür etti: 6.488
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:16138
troçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
sonunda değil , en başında başardım başarının bir başarı olmadığını anlamayı ..

parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz !
Eski 04-06-08, 13:13 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent

amorous_nope - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.318
Teşekkür etti: 422
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:836
amorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuşamorous_nope üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
troçki´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sonunda değil , en başında başardım başarının bir başarı olmadığını anlamayı ..
biraz karışık olmuş ama anlaşılıyoo

Klansavaşlarında w6 da oynayan pm atsın
Eski 04-06-08, 15:29 Çevrimdışı   #13
Yard. Doçent
Spor grubu

KÜBÜŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.060
Teşekkür etti: 792
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7416
KÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
mutlu olmayı başardım
Eski 04-06-08, 18:28 Çevrimdışı   #14
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.054
Teşekkür etti: 5.401
RepForum Gücü: 175
Forum Puanı:70592
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Hiçbir şey başaramamayi başardım

"Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan, donmadan akmak ne hos,
Dünle beraber gitti cancagizim;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Simdi yeni seyler söylemek lazim."

- Mevlana -
Eski 04-06-08, 18:39 Çevrimdışı   #15
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 704
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9463
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
sonunda sınavdan ilk sıfırımı almayı başardım........

...

....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün...

....
Eski 04-06-08, 18:40 Çevrimdışı   #16
Doçent
Düşünürler grubu

Pamuk* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.783
Teşekkür etti: 1.133
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:12633
Pamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmışPamuk* Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
sonunda özel üye olmayı başardım

Ne Mutlu Türküm Diyene
Eski 07-06-08, 02:13 Çevrimdışı   #17
Doçent
Huzur Pınarı

agulasor - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.604
Teşekkür etti: 1.232
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10055
agulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmışagulasor Rep olayını aşmış
sonunda elektromanyetıkteorı dersını vermeyı basardım
cok mu6tuluyum cokkkkkk

"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler."

guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN

Konu Seçenekleri