Konu Seçenekleri
Eski 18-04-08, 23:44 Çevrimdışı   #1
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.760
Teşekkür etti: 2.212
RepForum Gücü: 102
Forum Puanı:38915
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Heyecanli Sonunda Bende Koydum(resmimi)

leydisin Centilmini mini ha mini karşılarınızda ben Ferhat
Bu arkamdaki şahıs Rüzgar tanrısıymış öyle diyorlar ben onların yalancısıyım tabi ben demiyorum işte adamın köpeklerini seviyom

Aha burasıda marmamis sahillerinden birinde çektiydim su çok kötü akıyor resmi çekince kaçtım ordan

burası bizim medarı iftiharımız (dogru yazıdm dimi) balıklıgöl küçükken düşümüştüm buraya babamın amcasının taziyesinde arkamdaki caminini yanı taziye evide kısa camiye daha önce gideyim diye kısa yoldan dik yerlerden geçeyim derken ayagım kaydı düştüm

Buda bizim Dükkan bizim derken benim deil babamın(reklam var tivi Görmesin

Buda Tuvaletin önü baktım iyi poz veriliyor verdim pozu

yeterrr çocukluk resimlerimide geri kalnınıda sonra daha bi 50 pozum var karizma onları atarsam replere küfür yagar diye ulan bu kadar uzun olurma yada bu kadar yakışıklı olmak zorundamısın gibiden şeyler yüzünden sonra onlar biras daha özleyin beni

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Kristallnacht
Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Mesaja teşekkür eden: (34 Kişi)
AяiηηA (19-04-08), ASAKİRİ (24-08-08), aydan (20-04-08), bandobras (20-04-08), bEyAzLi (13-06-08), BigBang (19-04-08), Bir Ben Eksiktim (19-04-08), çöl çiçeği (19-04-08), djmust (24-04-08), DR_GoKiSsS (18-04-08), DüşüM (28-07-08), Edaxxx (02-06-08), HeLL's AnGeL (23-04-08), hükümsüz (18-05-08), J.Mengele (18-04-08), Kayıp_Şair (07-05-08), Keşkeşan (07-08-08), linqin_parq (21-04-08), M.Nehir (15-05-08), Metu İz baCK (16-05-08), MiSsCaT (19-04-08), MrTcN1905 (24-04-08), Oo.SoSuMo.oO (20-04-08), p0lly (21-04-08), Samson (20-04-08), seLLuk@ (18-05-08), Sk8er Boi (09-05-08), Snorland (19-04-08), Virane (18-04-08), xglspyxgl (25-07-08), YaGMuR_CiNi (18-04-08), _buse_ (13-06-08), _canözüm_ (16-05-08), ~C@dY~ (19-04-08)
Eski 18-04-08, 23:51 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.271
Teşekkür etti: 3.151
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:33483
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Eyvallah çok güzel resimler ferhat,, Marmarise gitmesek yicez ha

Kan kokusunu özler misin?

пиперуда обичам те

Konu J.Mengele tarafından (18-04-08 Saat 23:56 ) de değiştirilmiştir..
Eski 18-04-08, 23:51 Çevrimdışı   #3
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Küçük bi not 19 yaşındayım resimlerde ufak görünoyr olabilirm ilgiize

Kristallnacht
TÜRK Oglu Türktür
Eski 18-04-08, 23:53 Çevrimdışı   #4
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.061
Teşekkür etti: 3.179
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:92877
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yakışıklıymış Allah var

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Mesaja teşekkür eden:
Yσкє∂!¢! (18-04-08)
Eski 18-04-08, 23:55 Çevrimdışı   #5
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
DR_GoKiSsS´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yakışıklıymış Allah var
teşekkürler türkiye

Kristallnacht
TÜRK Oglu Türktür
Eski 18-04-08, 23:59 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi
Huzur Pınarı

Şidaam - ait Avatar
Genel Mesajlar: 608
Teşekkür etti: 206
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:7870
Şidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmış
Güzel resimler kardeşim ben seni bizim bi tanıdığa benzetiyorum ama sen olman imkansız o daha 7-8 yaşında.. Keşke koymasaydın resimlerini şimdi bi sürü kız asılır sana kardeşim..

Bediüzzaman sünnet olan sarığı için başını verirken,
Ben farz olan örtüm için hayatımı versem AZDIR!!

Ben annemin kızıyım; harbiyim, yalan bilmem.
Kalbim oyuncak değil, hiç kimseye Eğilmem!

Mesaja teşekkür eden:
Yσкє∂!¢! (19-04-08)
Eski 19-04-08, 00:02 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.271
Teşekkür etti: 3.151
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:33483
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Şidaam´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Güzel resimler kardeşim ben seni bizim bi tanıdığa benzetiyorum ama sen olman imkansız o daha 7-8 yaşında.. Keşke koymasaydın resimlerini şimdi bi sürü kız asılır sana kardeşim..
ferhata asılmayacaklarda bana mı asılacaklar

Kan kokusunu özler misin?

пиперуда обичам те
Mesaja teşekkür eden:
Yσкє∂!¢! (19-04-08)
Eski 19-04-08, 00:32 Çevrimdışı   #8
Doçent
Düşünürler grubu

BigBang - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.569
Teşekkür etti: 2.854
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:46819
BigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Resimlerini paylaştığın için teşekkürler..

Eski 19-04-08, 00:35 Çevrimdışı   #9
Rektör

YaGMuR_CiNi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.090
Teşekkür etti: 15.379
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:89927
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ablasi onceden de dedigim gibi ; çok datlisin
sempatik fotolar favorim sizin dukkanda çekilen
canim benim tesekkurler

.

Herkes
aynı şeyi düşünüyorsa,
hiç kimse
fazla birşey düşünmüyor
demektir

Mesaja teşekkür eden:
Yσкє∂!¢! (19-04-08)
Eski 19-04-08, 00:56 Çevrimdışı   #10
Profesör
Düşünürler grubu

~C@dY~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.234
Teşekkür etti: 3.574
RepForum Gücü: 146
Forum Puanı:64415
~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
marmaris'te çektiğin resim favorim

resimlerini paylaştığın için teşekkürler

cebimde yaralı bir umut
dilim bayram içim hazan
yalnızlığa hınç biriktiriyorum!
Mesaja teşekkür eden:
Yσкє∂!¢! (19-04-08)
Eski 19-04-08, 00:58 Çevrimdışı   #11

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.546
Teşekkür etti: 12.964
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:137212
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Reklam yok demedimmi yakisikli
neyse hadi bu seferlik affettim :p
masallah masallah , allah nazarlardan saklasin
Elemtere fis kem gozlere sis

allah sahibine bagislasin

Burdan kizlara duyuru :
cok bakmayin kardesime , ona gelen nazar size gelsin

derin..
üf..

' İçindeki çocuğa sarıl
Sana insanı anlatır ' ..
Mesaja teşekkür eden:
Yσкє∂!¢! (19-04-08)
Eski 19-04-08, 01:01 Çevrimdışı   #12
Doçent
Kemalistler

unfortunate - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.468
Teşekkür etti: 4.331
RepForum Gücü: 75
Forum Puanı:29053
unfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
yorumarından dolayı tahmin ettiğim gibisin......

(6. his mi ne uyandı bende ne )

bu arada kendini bizimle paylaşman cesurca.... teşekkürler

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
∂ĩяєŋ¢ (19-04-08), Yσкє∂!¢! (19-04-08)
Eski 19-04-08, 02:30 Çevrimdışı   #13
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.132
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32530
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
güzel fotolar

hey yağusıklı

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Mesaja teşekkür eden:
Yσкє∂!¢! (19-04-08)
Eski 19-04-08, 02:32 Çevrimdışı   #14
Profesör
Düşünürler grubu

MiSsCaT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.686
Teşekkür etti: 4.318
RepForum Gücü: 160
Forum Puanı:72321
MiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMiSsCaT tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Çok yakışıklısn maşallah canım
Bende seni böyle tahmin etmiştim
Sağlıklı mutlu uzun ömürler dilerim
son resimde çok sevimli çıkmışsın

`Deniz ülkesi
`Deja vu
.
.
.
.

Aradığım bulunmayan haykırdığım duyulmayan
Sen asla dün olmayan bir yaşanmamış an

onlar sizden nefret etmiyor ..
hepsi adına ben nefret ediyorum..
nankör insanlar

yaşam hakkına saygı !
Mesaja teşekkür eden:
Yσкє∂!¢! (19-04-08)
Eski 19-04-08, 15:31 Çevrimdışı   #15
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
YaGMuR_CiNi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ablasi onceden de dedigim gibi ; çok datlisin
sempatik fotolar favorim sizin dukkanda çekilen
canim benim tesekkurler
teşşekür ederim

Alıntı:
BigBang´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Resimlerini paylaştığın için teşekkürler..
bende teşşekür ederim

Alıntı:
cady´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
marmaris'te çektiğin resim favorim

resimlerini paylaştığın için teşekkürler
Ewet marmaris ÇAktırma

BEnde teşekkür ederim ayrıcan urfalıyım

Alıntı:
Tweety´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Reklam yok demedimmi yakisikli
neyse hadi bu seferlik affettim :p
masallah masallah , allah nazarlardan saklasin
Elemtere fis kem gozlere sis

allah sahibine bagislasin

Burdan kizlara duyuru :
cok bakmayin kardesime , ona gelen nazar size gelsin
Huh Ucuz atlattık reklam işini

teşekkürler efem
Bagışlasın anama babama

Ewet az bakın sonram nazar deer demi

Alıntı:
spermanksk´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yorumarından dolayı tahmin ettiğim gibisin......

(6. his mi ne uyandı bende ne )

bu arada kendini bizimle paylaşman cesurca.... teşekkürler
NAsıl tahmin etmiştin abi

olabilir bende teşekkür ederim

Alıntı:
Bir Ben Eksiktim´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
güzel fotolar

hey yağusıklı
güzel olan sizlersiniz

buyur

Alıntı:
MiSsCaT´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Çok yakışıklısn maşallah canım
Bende seni böyle tahmin etmiştim
Sağlıklı mutlu uzun ömürler dilerim
son resimde çok sevimli çıkmışsın
maşşşalllah tütütütü teşekkür ederim

Kristallnacht
TÜRK Oglu Türktür
Mesaja teşekkür eden:
Tweety (19-04-08)
Eski 19-04-08, 16:12 Çevrimdışı   #16
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.078
Teşekkür etti: 15.484
RepForum Gücü: 442
Forum Puanı:185439
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Heyytt Kardeşime bak bee maşşallah püüüüü

Fakat bizim dükkanın önüne açmışın tezgahı olmuyor
Bana olan ilgi neden azaldı anladım şimdi

Şakayı fazla abartmıyım şaplağa yiyecem şimdi
Sağolasın resimlerini paylaştığın için
Sıcaklığın yüzüne yansıyor

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden:
Yσкє∂!¢! (19-04-08)
Eski 19-04-08, 17:41 Çevrimdışı   #17
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Snorland´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Heyytt Kardeşime bak bee maşşallah püüüüü

Fakat bizim dükkanın önüne açmışın tezgahı olmuyor
Bana olan ilgi neden azaldı anladım şimdi

Şakayı fazla abartmıyım şaplağa yiyecem şimdi
Sağolasın resimlerini paylaştığın için
Sıcaklığın yüzüne yansıyor
çok şiştim patlıcam şimdi

Kristallnacht