| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | sonunda buda icat edildi ![]() Evet bu tam anlamıyla "Sonunda bu da oldu" haberi... ABD'de bir optik firması dijital fotoğraf makinaları ve "camcorder"lar için, görüntülenen nesnenin ta içini gösteren bir mercek üretti. Yani bundan böyle, fotoğrafı çekilen kişinin (özellikle bayanların) giysisinin altındaki tüm detaylar görülecek (paparazziler yaşadı. Tabii sapıklar da). Mercek, şu an piyasadaki birçok fotoğraf makinası ve "camcorder"a uyumlu. İşte, bu merceğin neler yapabildiğini gösteren fotoğraflar eşliğinde detaylar: Mercek, Kaya Optics adlı bir firma tarafından geliştirildi. Önceki gün tanıtımı yapılan mercek, kızılötesi ışınları ayrıştırarak, fotoğrafı çekilen objenin içindeki detayların da görülmesini sağlıyor. "Kaya PF" adıyla piyasaya sürülecek merceklerin, ABD'de bazı eyaletlerde yasaklanabileceği bildirdi.. ![]() Azaldıkça aç kalmanın korkusuyla kuryacaksın.. Bu sebeble yaşlanacaksın.. Çünkü sen de baştan olmak üzere sonlanancaksın.. Trilyon da olsan harcanacaksın.. Savaşı kes barışacaksın! Kendinle aynalarında birebir anlaşacaksın.. |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 422
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:884 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bakalim daha neler gorecez
|
|
| | #3 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.203
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
böyle bir merceği yanlış hatırlamıyorsam japonlar yapmış ve bir kamerada kullanmışlardı. sonra toplatıldı ve yasaklandı diye anımsıyorum.
|
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 35
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:917 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hadi hayırlısı daha neler gelecek başımıza...
|
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.431
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:23470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben hemen bi tane almayı düşünüyorum her eve bi tane lazım Azaldıkça aç kalmanın korkusuyla kuryacaksın.. Bu sebeble yaşlanacaksın.. Çünkü sen de baştan olmak üzere sonlanancaksın.. Trilyon da olsan harcanacaksın.. Savaşı kes barışacaksın! Kendinle aynalarında birebir anlaşacaksın.. |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 283
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:1056 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #7 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.673
Forum Gücü: 253 Forum Puanı:95810 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #8 |
| Grup Lideri Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.469
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22587 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aaa noluo be bu da neyin nesi bi bu eksikti |
|
| | #9 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 552
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4140 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynısının bi yeni modeli yazıcıoğlunda vardır... Mustafa Kemal ATATÜRK ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |