| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() O Şimdi Asker | Sorgu Odası Sevgili üyeler E-dana'lılar Biliyorsunuzki bu bölümde diğer üyeler sizi merak ediyorlarsa kendinizi tanıtma fırsatını yakalıyorsunuz boy-kilo-yaş v.s gibi günlük hayatınızda ne iseniz onu ifade ediyorsunuz felan. Bu oda hali ile Havayla çalışmıyor üyelerle çalışıyor yakıtımız bitmek üzere katkıda bulunmak isteyenler Destek yazıp bi boşluk bıraka bilirler :p Evet korkmayın adınızı yazdırın 2008 modasına sizde uyun, uydurun ![]() Bizi izlemeye devam edin ![]() http://www.zamansiz.com/sorgu-odasi/ ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
|
| | #2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.964
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:137212 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ve listeye girenler , birdaha kendilerini yazdirabilir(: derin.. ![]()
|
|
| | #3 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.606
Forum Gücü: 221 Forum Puanı:88518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Tweety (31-12-07) |
| | #4 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.514
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aramızda öyle bir enayinin olduğunu zannetmiyorum Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
|
| | #5 |
| Dekan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.846
Forum Gücü: 63 Forum Puanı:20302 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.406
Forum Gücü: 146 Forum Puanı:58198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Abi hastanim biliyorsun dimi ![]() Selam doğru yolda gidenleredir Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık, Baygın gözlerimi aldı aydınlık, İçimde tıkandı, kaldı aydınlık, Bu aydınlık beni boğmak üzeredir. 1923 NFK Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter |
|
| | #7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 12.964
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:137212 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hmm , birsey demiyorum Sinan ![]() sana gülmende kolay gelsin. Listeyide takip et derim (: derin.. ![]()
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | Sadness (31-12-07) |
| | #8 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 852
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Niye enayi olduğunu da açıklasan? Yok imza falan!!! |
|
| | #9 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.606
Forum Gücü: 221 Forum Puanı:88518 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | üslübumuza biraz olsun dikkat etsekde arkadaşlarımızın kalblerini kırmasak ! ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Gözlerim Arkadaş Uzaklara, Dalar Gider ah Faydasız... |
|
| | #10 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.179
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:92877 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Lutfen Sadness'in imza kısmındaki grafilere bakın kardan adamlı olanı koptum gülmekten =) halada kopuyorum GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #11 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.173
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abi bizde girdik yeniden niye enayi olalım şimdi
![]() |
|
| | #12 | |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.514
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
tuhaflaşmayın ben kendi adıma söyledim...Benim ki bayağı bi heyacanlı ateşli gecmişti ya o acıdan yoksa size enayi diyen yok... gereksiz alınganlık yapıp bana bu acıklamayıda yaptırdınız ya helal yani... Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. | |
|
| | #13 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.208
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:90458 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben almayayım. Bir kez daha haruka ile uğraşamam |
|
| | #14 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 934
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben daha yeni çıktım sorgu odasından ter bastı beni Biraz vakit geçsin sonra yazılırım Başkaları girsinki biz soralım biraz...
![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |