Konu Seçenekleri
Eski 25-11-06, 19:54 Çevrimdışı   #1

LeThE - ait Avatar
Genel Mesajlar: 890
Teşekkür etti: 3
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:17429
LeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Sorularınız için

Bu bölümle ve uygulama ile ilgili bütün sorularınızı bu bölüm altından sorun lütfen.(yeni konu olarak)

Sahneleri bütün olmuş bir tiyatroyuz
Monologlarınız sizin olsun, biz mimik çizmeden izleriz
Mesaja teşekkür eden:
roza (08-04-07)
Eski 01-12-06, 17:19 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent
Genel Mesajlar: 1.848
Teşekkür etti: 1.836
RepForum Gücü: 76
Forum Puanı:31936
apinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazapinchoflove tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Neden "Müzik Grubu" üyesi olmalıyım? Yani bu nedir? Hakkında ufak bir bilgi alma imkanımız varmı? Saygılarımla.
Mesaja teşekkür eden:
delkray (06-01-07)
Eski 08-04-07, 13:56 Çevrimdışı   #3
Doçent

MeLLoO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.507
Teşekkür etti: 482
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:4101
MeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biri
Sizin kaleminizden bölümüne konu açamıyorum sebebi ne acaba?? Herhangi bir gruba üye olmadığımdan mı kaynaklanıyor?

Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap;
Yok olacaksan neden varsın?

Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum...

Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!!

Xasiorklu Melo
Eski 16-07-07, 23:16 Çevrimdışı   #4
Öğrenci
Genel Mesajlar: 2
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
muratsiner Herkese mesafeli
hocam oss tercıhlerı hakkında forumları nerden bulabılırım sayfada goremedım bı yerdımcı olursan
Eski 24-07-07, 21:58 Çevrimdışı   #5
Stajyer

K@@N - ait Avatar
Genel Mesajlar: 138
Teşekkür etti: 2
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:91
K@@N ara sıra gören oluyor
Ben Bu Dıer Tartısmalara Bısı yazamıyorum uyelıkte Verdım ama Açılmadı Acaba Gurup Uyesı onlıne Olmadı Ondanmıdır ?
Eski 05-08-07, 20:50 Çevrimdışı   #6
Asistan

Seraxbate - ait Avatar
Genel Mesajlar: 256
Teşekkür etti: 208
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:113
Seraxbate ara sıra gören oluyorSeraxbate ara sıra gören oluyor
bi buraya yazıoruz galiba

Üye olmak istemiyorum e-danada son verin
Eski 05-08-07, 21:03 Çevrimdışı   #7
Doçent
Genel Mesajlar: 2.571
Teşekkür etti: 3.099
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:8143
Galiyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaGaliyev buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Seraxbate´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bi buraya yazıoruz galiba
Evet grup içine yazabilmen için üyesi veya yetkili olman gerekiyor
Eski 04-02-08, 12:19 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent
Kemalistler

HANNİBAL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.447
Teşekkür etti: 2.699
Forum Puanı:6794
HANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
aristokratlarisimli bir grup kurmak için başvuru yaptım ama uzun süredir konum açılmadı....
aynı zamanda bir tartışma konusu içinde yazdım ama o da açılmadı....
sebebini öğrenebilir miyim...
teşekkürler....

"İnsanlar kurtçuklara benzer. Küçük, kör ve değersiz."
David Smith
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Zamanımı gerçekten boşa harcadım."
Jeffrey Dahmer
"my pain is self choosen"

Eski 06-02-08, 15:41 Çevrimdışı   #9
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

çöl çiçeği - ait Avatar
Genel Mesajlar: 526
Teşekkür etti: 286
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:3680
çöl çiçeği Forumda Saygin ve popüler biriçöl çiçeği Forumda Saygin ve popüler biriçöl çiçeği Forumda Saygin ve popüler biriçöl çiçeği Forumda Saygin ve popüler biriçöl çiçeği Forumda Saygin ve popüler biriçöl çiçeği Forumda Saygin ve popüler biriçöl çiçeği Forumda Saygin ve popüler biriçöl çiçeği Forumda Saygin ve popüler biriçöl çiçeği Forumda Saygin ve popüler biriçöl çiçeği Forumda Saygin ve popüler biriçöl çiçeği Forumda Saygin ve popüler biri
mrb.. ben meydan grubunda yorum yazpmak istiyorum ama yapamıyorum.. sanırım bi gruba üye olmam gerekli:S ama hangisine olucamıda bilmiyorum:S:S

...Bir Yanım Eksik...
Eski 06-02-08, 19:10 Çevrimdışı   #10

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.254
Teşekkür etti: 4.793
RepForum Gücü: 256
Forum Puanı:97388
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
çöl çiçeği´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
mrb.. ben meydan grubunda yorum yazpmak istiyorum ama yapamıyorum.. sanırım bi gruba üye olmam gerekli:S ama hangisine olucamıda bilmiyorum:S:S
meydan bölümü grupları adg,antikapitalistler ve huzur pınarı

bu gruplardan biri yada değişik başka gruplarda mevcut...

Spor Grubu

Sanatkârlar

Müzik grubu

Genç Kuvvet

Figuranlar

Düşünürler

gibi gruplar...

iyi forumlar...

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
And (13-02-08), MrTcN1905 (06-02-08)
Eski 13-02-08, 06:26 Çevrimdışı   #11
Doçent

!s!s - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.275
Teşekkür etti: 1.248
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:8779
!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Neden illa bir gruba girme zorunluluğu var..Bazı bölümlerde yorum yapmak için..Merak ettim de...

"Yüzü kızarmayanlardan olmak vahim bir insanlık dramıdır....!!!"
!s!s

Ölümcül bir dekor kurdunuz hayatımın tam ortasına,ölümcül bir haykırış bir ağıttır bu sahnelerden yankılanan...
....Deliyim ne yapsam yeri miyim
Eski 13-02-08, 07:32 Çevrimdışı   #12
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.541
Teşekkür etti: 5.630
RepForum Gücü: 156
Forum Puanı:61931
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
!s!s´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Neden illa bir gruba girme zorunluluğu var..Bazı bölümlerde yorum yapmak için..Merak ettim de...
Hic bir gruba girmeden Ozel uye olarakda yazabilirsin o yazamadigin yerlere ((:

υℓтяαѕℓαη
Mesaja teşekkür eden:
!s!s (13-02-08)
Eski 13-02-08, 07:43 Çevrimdışı   #13
Doçent

!s!s - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.275
Teşekkür etti: 1.248
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:8779
!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
O özel üyeliği nasıl edinecem...

"Yüzü kızarmayanlardan olmak vahim bir insanlık dramıdır....!!!"
!s!s

Ölümcül bir dekor kurdunuz hayatımın tam ortasına,ölümcül bir haykırış bir ağıttır bu sahnelerden yankılanan...
....Deliyim ne yapsam yeri miyim
Eski 13-02-08, 11:11 Çevrimdışı   #14
Şarkıların Ressamı

Secret - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.746
Teşekkür etti: 5.207
Forum Puanı:173580
Secret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
!s!s´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
O özel üyeliği nasıl edinecem...
http://www.zamansiz.com/nasil-ozel-u...ur-t21878.html

Mesaja teşekkür eden:
!s!s (13-02-08)
Eski 18-03-08, 15:58 Çevrimdışı   #15
Yard. Doçent
Genel Mesajlar: 1.242
Teşekkür etti: 990
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10757
Marcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmış
İki gün kadar önce grup açmak için başvuruda bulundum. Ancak, daha değerlendirme yapılmadı ve görüntülenmedi.

Başvurumun neden değerlendirilmediğini öğrenmek isterim. Saygılarımla.

Konu Marcus T.CICERO tarafından (18-03-08 Saat 15:59 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: yazım hatası
Eski 19-03-08, 14:50 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent
Kemalistler

HANNİBAL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.447
Teşekkür etti: 2.699
Forum Puanı:6794
HANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Alıntı:
AXIS CICERO´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
İki gün kadar önce grup açmak için başvuruda bulundum. Ancak, daha değerlendirme yapılmadı ve görüntülenmedi.

Başvurumun neden değerlendirilmediğini öğrenmek isterim. Saygılarımla.
ben daha önce başvuru yaptım grup kurmak için ama ne konum açıldı nede bilgi verildi....birkaç satır yukarıda sordum neden konum açılmadı diye ama ona da cevap verilmedi
neyse sağlık olsun önemli değil ama aynı dertten muzdaripiz....

"İnsanlar kurtçuklara benzer. Küçük, kör ve değersiz."
David Smith
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Zamanımı gerçekten boşa harcadım."
Jeffrey Dahmer
"my pain is self choosen"

Eski 19-03-08, 14:53 Çevrimdışı   #17
Şarkıların Ressamı

Secret - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.746
Teşekkür etti: 5.207
Forum Puanı:173580
Secret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Aslında sorularınız siz daha sormadan yanıtlanıyor ama eleştirmek yerine biraz daha araştırmacı olabilsek başvuruyu yaptığınız bölümün en üstünde bu konuyu görebilirdiniz

http://www.zamansiz.com/lutfen-basvu...n-t124975.html

Mesaja teşekkür eden:
Smyrna (19-03-08)

Konu Seçenekleri