| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 482
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:4101 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizin kaleminizden bölümüne konu açamıyorum sebebi ne acaba?? Herhangi bir gruba üye olmadığımdan mı kaynaklanıyor?
Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap; Yok olacaksan neden varsın? Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum... Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!! ![]() Xasiorklu Melo |
|
| | #4 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
hocam oss tercıhlerı hakkında forumları nerden bulabılırım sayfada goremedım bı yerdımcı olursan
|
|
| | #5 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:91 ![]() |
Ben Bu Dıer Tartısmalara Bısı yazamıyorum uyelıkte Verdım ama Açılmadı Acaba Gurup Uyesı onlıne Olmadı Ondanmıdır ?
|
|
| | #6 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 208
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:113 ![]() ![]() |
bi buraya yazıoruz galiba |
|
| | #7 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.099
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8143 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.699
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6794 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aristokratlarisimli bir grup kurmak için başvuru yaptım ama uzun süredir konum açılmadı.... aynı zamanda bir tartışma konusu içinde yazdım ama o da açılmadı.... sebebini öğrenebilir miyim... teşekkürler.... David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 286
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:3680 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mrb.. ben meydan grubunda yorum yazpmak istiyorum ama yapamıyorum.. sanırım bi gruba üye olmam gerekli:S ama hangisine olucamıda bilmiyorum:S:S ...Bir Yanım Eksik... ![]() |
|
| | #10 | |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.793
Forum Gücü: 256 Forum Puanı:97388 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bu gruplardan biri yada değişik başka gruplarda mevcut... Spor Grubu Sanatkârlar Müzik grubu Genç Kuvvet Figuranlar Düşünürler gibi gruplar... iyi forumlar... ![]() | |
|
| | #11 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.248
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:8779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neden illa bir gruba girme zorunluluğu var..Bazı bölümlerde yorum yapmak için..Merak ettim de... !s!s Ölümcül bir dekor kurdunuz hayatımın tam ortasına,ölümcül bir haykırış bir ağıttır bu sahnelerden yankılanan... ....Deliyim ne yapsam yeri miyim ![]() |
|
| | #13 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.248
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:8779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O özel üyeliği nasıl edinecem... !s!s Ölümcül bir dekor kurdunuz hayatımın tam ortasına,ölümcül bir haykırış bir ağıttır bu sahnelerden yankılanan... ....Deliyim ne yapsam yeri miyim ![]() |
|
| | #14 |
| Şarkıların Ressamı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 5.207
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:173580 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | !s!s (13-02-08) |
| | #15 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 990
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10757 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İki gün kadar önce grup açmak için başvuruda bulundum. Ancak, daha değerlendirme yapılmadı ve görüntülenmedi. Başvurumun neden değerlendirilmediğini öğrenmek isterim. Saygılarımla. Konu Marcus T.CICERO tarafından (18-03-08 Saat 15:59 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: yazım hatası |
|
| | #16 | |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.699
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6794 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
neyse sağlık olsun önemli değil ama aynı dertten muzdaripiz.... David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" | |
|
| | #17 |
| Şarkıların Ressamı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 5.207
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:173580 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aslında sorularınız siz daha sormadan yanıtlanıyor ama eleştirmek yerine biraz daha araştırmacı olabilsek başvuruyu yaptığınız bölümün en üstünde bu konuyu görebilirdiniz ![]() http://www.zamansiz.com/lutfen-basvu...n-t124975.html ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Smyrna (19-03-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |