| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Müzik grubu ![]() | sorun var
arkadalkar belki bir çoğunuz biliyorsunuzdur ama dawnloadiki bölümü database hatası veriyor belki yapım aşamasındandır yada hemen düzeltilir demiştim ama hala düzeltilmedi...acaba yetkili arkadaşlarım oraya bi bakabilirler mi??
|
|
| | #2 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.649
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26777 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben aynı sorundan moderatöre mesaj attım şimdi. cevap bekliyorum...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #3 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.173
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geldimi msj ![]() |
|
| | #4 |
Forum Gücü: 82 Forum Puanı:26777 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geldi, farkındalarmış halledeceklermiş...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Anti-Komintern ![]() |
|
| | #5 |
Teşekkür etti: 2.212
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | olmadmı daha Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #6 | |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.979
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85924 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Downloadiki Sitesi Download Linklerinin Olması Yuzunden Cok Rabet Edilen Bir Site Üyeler Arama Sıstemını Bol Mıktarda Kullandıgından We O Sitede Arama Sınırı Olmadıgından Database'de Zorlanma Olabilir. Çünkü Arama Yapıldıgı Zaman Bütün Database Hızlı Bi Şekilde Taranır. We Bıkaç Uyenın Aynı Anda Arama Yaptıgını Düşünürsek Database Hatası Alınması Normal Gibime Geliyor (: Umarım Benım Dusundugum Sorundan Kaynaklanan Bir Hatadır Onemlı Yakında Alınır (: Ki Sanırım Hata Aşagıdakı Gibi. . . Onun Sorunu Başka Alıntı:
![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Konu storm_fatih tarafından (27-06-08 Saat 23:14 ) de değiştirilmiştir.. | |
|
| | #7 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende su an bi sorun yok girebildim siteye Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #8 |
sorun halledilmiş. her yere rahatlıkla girilebiliyor...
|
| | #9 |
Teşekkür etti: 2.212
Forum Gücü: 102 Forum Puanı:38915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaşasın Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Kristallnacht Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #10 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() ![]() | arkadaslar yeni bir üyelik mi lazim o bölüme? ben giremiorum |
|
| | #11 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32530 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet yeni bi üyelik almalısın
Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #12 |
| Grup Lideri Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 103
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ewet arkadaşım alaman lazım ama sorun vardı girememe sebebimis o idi üyelik almassan linkleri göremessin tek sorun o oluo
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |