Konu Seçenekleri
Eski 26-09-08, 16:32 Çevrimdışı   #1
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.132
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:32530
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Sözlükte Abes Kelimeler Kullanarak Konu Açma Modası

Şu Sıralar (Dana) Sözlükte sıkca karsılastıgım hadise. genelde atasözleri ve deyimler üzerine oluyor.

"b*kunu çıkarmak" gibi

nereye baksam cıkıyor karsıma bi tane...Allah sonumuzu hayır etsin diyorum..

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
And (01-10-08), biTsEdE_giTsEk (26-09-08), Smyrna (27-09-08), Tweety (26-09-08)
Eski 26-09-08, 16:33 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.271
Teşekkür etti: 3.151
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:33483
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ekşi sözlüğe özenmek

Kan kokusunu özler misin?

пиперуда обичам те
Mesaja teşekkür eden:
Smyrna (27-09-08)
Eski 26-09-08, 16:45 Çevrimdışı   #3
Şair Üye
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.864
Teşekkür etti: 1.979
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:85924
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
13OK'unu Cıkarmakta Üzerine Olmayan Kullanıcılar Sayesinde Gelişen Teknolojiye Ayak Uydurarak Çağ Değişimine Gitmek

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Mesaja teşekkür eden:
Smyrna (27-09-08)
Eski 26-09-08, 16:47 Çevrimdışı   #4
Doçent
Huzur Pınarı
Genel Mesajlar: 3.205
Teşekkür etti: 1.417
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:20229
ASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ben ben cihan

.
.
.
.
yokuz artık
elele kayboluyoruz
sizlere hayırlı paylaşımlar..
A.E.O

.
Mesaja teşekkür eden:
Smyrna (27-09-08)
Eski 26-09-08, 20:47 Çevrimdışı   #5
Doçent
Düşünürler grubu

biTsEdE_giTsEk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.323
Teşekkür etti: 1.429
RepForum Gücü: 55
Forum Puanı:20765
biTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ben

ama ben sadece onun bunun söyledıgı sözleri sevip alıp yazıyorum daha önce eksı sözlük diye bişi duydum gördüm ama hiç dikkat etmemiştim

made in ben yani turkce forever gibi bişi

.
.
.

beni bir ben bilirim birde beni yaradan
bana bir ben gerek birde beni anlayan

Konu biTsEdE_giTsEk tarafından (26-09-08 Saat 20:50 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden:
Smyrna (27-09-08)
Eski 26-09-08, 20:55 Çevrimdışı   #6

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.644
Teşekkür etti: 5.168
RepForum Gücü: 250
Forum Puanı:92684
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
B.k'un her cümleye mizah katmasından dolayı olsa gerek (:
Ayrıca ekşi sözlüğe özenip oradakilere benzer konular açacak kadar mizah yoksunu insanların baslattıgını sanmıyorum bu modayı Kullanılan atasözleri oldukça yaygın atasözleridir ve bu gibi sözlüklerde açılması oldukça muhtemeldir.
Gülmedir,gülmecedir. Bu gibi konulardan da rahatsız duyarsa bir insan eğer ona tek tavsiyem su olabilir sanırım
Biraz gülmeyi dene (:

"...
yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel
ansızın o sokak köşesinden
biraz suçlu,
biraz dağınık gel yeter
ister bir ömür geçsin
istersen dursun dünya
istersen dönsün hızla
farketmez son kez olsun gel yeter
..."
Sahte!
Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
biTsEdE_giTsEk (26-09-08), Ladeyna (26-09-08), MissCrow (26-09-08), Opeth (27-09-08), Smyrna (27-09-08), _osiris_ (26-09-08)
Eski 26-09-08, 21:04 Çevrimdışı   #7
Doçent
Düşünürler grubu

biTsEdE_giTsEk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.323
Teşekkür etti: 1.429
RepForum Gücü: 55
Forum Puanı:20765
biTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
L'etranger´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Biraz gülmeyi dene (:

evet cihan

.
.
.

beni bir ben bilirim birde beni yaradan
bana bir ben gerek birde beni anlayan
Mesaja teşekkür eden:
Smyrna (27-09-08)
Eski 26-09-08, 21:10 Çevrimdışı   #8
Doçent

Ladeyna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.295
Teşekkür etti: 721
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:6249
Ladeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
en Sewdiğimm ßöLüm

iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır
ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır !
Mesaja teşekkür eden:
Smyrna (27-09-08)
Eski 26-09-08, 22:45 Çevrimdışı   #9
Profesör
Düşünürler grubu

XaNDeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.472
Teşekkür etti: 327
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:35555
XaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
zamanında benim kullanmamın ardından uyarılmama sebep olmuş kelimenin sık sık kullanılması ile dana sözlüğün işgal edilmesi durumu.. bana kalırsa çok abuk bir durum değildir.. lakin beni uyaran zeka koca koca başlıkları görmüyorsa.. yazık.. yok görüyor da dokunmuyorsa.. bu çifte standartın sebebi ne ? bir ayrıcalık olacaksa ben de kullanmalıyım bu ayrıcalığı..

hatta ilk kullanacak insanlardan biri ben olmalıyım.. yok bana kullandırmıyorsanız.. kimse kullanmamalı ki tarafsız olduğunuz anlaşılsın..

içses : lan sözlük seni çok seviyorum.. herşeye imkan sağlıyorsun.. elle tutulur bir sen kaldın.. (:

Johnny Cash & June Carter Cash - Time's A Wasting

"son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir"
karl marx

----

Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle;
Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Opeth (29-09-08), Smyrna (27-09-08)
Eski 27-09-08, 09:51 Çevrimdışı   #10

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.797
Teşekkür etti: 6.335
RepForum Gücü: 307
Forum Puanı:140929
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
taşın biride bana geldi sanırım. (: ve beni tanıyan insanlar " vay efendim ekşi sözlükten almış bu ata sözlerini " diyeceklerini hiç sanmıyorum. ailemden ve çevremden duyduklarımı yazmışımdır sözlüğe. bana komik gelmiştir.uslup değiştirip sizlerede söyleyeyim sizlerde gülün eğlenin istedim. sözlükten kopya çekecek kadar aciz bir laf ebesi değilim sanırım. (: en azındna beni tanıyanlar bunun böyle olmayacağını çok ama çok iyi bilir.

dipçik not: orjinalitem bozulmasın (:

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL
RebeL (27-09-08), Smyrna (27-09-08)
Eski 27-09-08, 10:23 Çevrimdışı   #11

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.259
Teşekkür etti: 2.701
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:85877
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
zamanında ne modalar oldu
bu da olsun.
mutlu olan gülebilen okusun, sevmeyen okumasın.
eleştiren eleştirsin, ama eleştirileri ile aynı o moda gibi dalge geçilirse bozulunmasın
kısaca herşey bizim için, bizi mutlu etmek için kimse bunu unutmasın
Opeth (27-09-08), RebeL (27-09-08)
Eski 27-09-08, 12:37 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent
Kemalistler

MatchsticK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.209
Teşekkür etti: 178
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1722
MatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
İsteyen okur,İstemeyen okumaz.

Yönümü bulandıran sahte kılavuza sordum dumur buldum !
Mesaja teşekkür eden:
HANNİBAL (30-11-08)

Konu Seçenekleri