| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]() | Sözlükte Abes Kelimeler Kullanarak Konu Açma Modası Şu Sıralar (Dana) Sözlükte sıkca karsılastıgım hadise. genelde atasözleri ve deyimler üzerine oluyor. "b*kunu çıkarmak" gibi ![]() nereye baksam cıkıyor karsıma bi tane...Allah sonumuzu hayır etsin diyorum.. Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #3 |
| Şair Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.979
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85924 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 13OK'unu Cıkarmakta Üzerine Olmayan Kullanıcılar Sayesinde Gelişen Teknolojiye Ayak Uydurarak Çağ Değişimine Gitmek ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Smyrna (27-09-08) |
| | #5 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.429
Forum Gücü: 55 Forum Puanı:20765 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben ![]() ama ben sadece onun bunun söyledıgı sözleri sevip alıp yazıyorum daha önce eksı sözlük diye bişi duydum gördüm ama hiç dikkat etmemiştim ![]() made in ben yani turkce forever gibi bişi . . . beni bir ben bilirim birde beni yaradan bana bir ben gerek birde beni anlayan Konu biTsEdE_giTsEk tarafından (26-09-08 Saat 20:50 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Smyrna (27-09-08) |
| | #6 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.168
Forum Gücü: 250 Forum Puanı:92684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | B.k'un her cümleye mizah katmasından dolayı olsa gerek (: Ayrıca ekşi sözlüğe özenip oradakilere benzer konular açacak kadar mizah yoksunu insanların baslattıgını sanmıyorum bu modayı Kullanılan atasözleri oldukça yaygın atasözleridir ve bu gibi sözlüklerde açılması oldukça muhtemeldir.Gülmedir,gülmecedir. Bu gibi konulardan da rahatsız duyarsa bir insan eğer ona tek tavsiyem su olabilir sanırım Biraz gülmeyi dene (: "... yorgun, bitkin, habersiz çıkıp gel ansızın o sokak köşesinden biraz suçlu, biraz dağınık gel yeter ister bir ömür geçsin istersen dursun dünya istersen dönsün hızla farketmez son kez olsun gel yeter ..." Sahte! |
|
| | #9 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zamanında benim kullanmamın ardından uyarılmama sebep olmuş kelimenin sık sık kullanılması ile dana sözlüğün işgal edilmesi durumu.. bana kalırsa çok abuk bir durum değildir.. lakin beni uyaran zeka koca koca başlıkları görmüyorsa.. yazık.. yok görüyor da dokunmuyorsa.. bu çifte standartın sebebi ne ? bir ayrıcalık olacaksa ben de kullanmalıyım bu ayrıcalığı.. ![]() hatta ilk kullanacak insanlardan biri ben olmalıyım.. yok bana kullandırmıyorsanız.. kimse kullanmamalı ki tarafsız olduğunuz anlaşılsın.. içses : lan sözlük seni çok seviyorum.. herşeye imkan sağlıyorsun.. elle tutulur bir sen kaldın.. (: "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| | #10 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.335
Forum Gücü: 307 Forum Puanı:140929 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | taşın biride bana geldi sanırım. (: ve beni tanıyan insanlar " vay efendim ekşi sözlükten almış bu ata sözlerini " diyeceklerini hiç sanmıyorum. ailemden ve çevremden duyduklarımı yazmışımdır sözlüğe. bana komik gelmiştir.uslup değiştirip sizlerede söyleyeyim sizlerde gülün eğlenin istedim. sözlükten kopya çekecek kadar aciz bir laf ebesi değilim sanırım. (: en azındna beni tanıyanlar bunun böyle olmayacağını çok ama çok iyi bilir. dipçik not: orjinalitem bozulmasın (: opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #11 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.701
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:85877 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zamanında ne modalar oldu bu da olsun. mutlu olan gülebilen okusun, sevmeyen okumasın. eleştiren eleştirsin, ama eleştirileri ile aynı o moda gibi dalge geçilirse bozulunmasın kısaca herşey bizim için, bizi mutlu etmek için kimse bunu unutmasın |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |