Konu Seçenekleri
Eski 19-12-07, 21:26 Çevrimdışı   #1
Öğrenci

Suphi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7
Teşekkür etti: 1
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:1
Suphi Herkese mesafeli
yeni Spayware Doctor 5.5.0.115 Beta (serial zipli doyadadır)

Spyware Doctor, dünyanın en popüler casus yazılım temizleyicisi ve gerçek zamanlı koruma aracıdır.

Spyware Doctor; bilgisayarınızı gerçek zamanlı olarak tehditlerden korumak, gelişmiş sistem taraması ve bilinen tarayıcı enfeksiyonlarına karşı bağışıklık kazandırmak için üç adet casus yazılım koruma yolu sağlar. Birçok ödül kazanmış olan Spyware Doctor, bilgisayarınızı casus/reklam yazılım, truva atı (trojan), keylogger (klavye günlükçüsü), çerez (cookie), tarayıcı hijacker ve diğer tehditlere karşı korur.

Ek olarak, web tarayıcısı olan Internet Explorer'ı dahili açılır pencere (pop-up) engElleyicisi ve kötü niyetli site korumasıyla aktif olarak korur. Spyware Doctor, kolay kullanımlıdır ve sistem kaynağını az kullanarak bilgisayarınızı yormaz. Bunun yanı sıra süper hızlı tarama yapar. Program tarafından, daha fazla etkin algılama ve kaldırma için enfeksiyonların belirli özelliklerinin tanımlanması yapılır. Hemen hemen Spyware Doctor'un tüm fonksiyonları Live Update işleminden güncellenebilir, sürekli geliştirilebilir ve casus yazılım tehditlerinin ciddi tehlikeli karşı koymalarına karşı her zaman genişletilebilir.

OnGuard özelliği, gerçek zamanlı korumayı sağlamak için tasarlanmıştır ve bu özellik sayesinde bilgisayarınız casus yazılım ataklarından korunur. Ayrıca bağışıklık, site koruması, açılır pencere engelleme ve tarayıcı ekranını kapsar.
http://rapidshare.com/files/73326036...0.115_Beta.rar
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
HANNİBAL (28-06-08), memoooooooooooo (18-01-08)
Eski 18-01-08, 18:36 Çevrimdışı   #2
Öğrenci
Genel Mesajlar: 1
memoooooooooooo Herkese mesafeli
sağol teşekkürler. yanlız aktif koruması var sanırım. benim pc mde nod32 virüs programı var. iki programın aktif olması sakıncalı diye duymuştum. ne dersiniz bu işe

bide güncellemeleri yüklemiyor
Eski 22-01-08, 11:02 Çevrimdışı   #3
Öğrenci

Suphi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7
Suphi Herkese mesafeli
Alıntı:
memoooooooooooo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sağol teşekkürler. yanlız aktif koruması var sanırım. benim pc mde nod32 virüs programı var. iki programın aktif olması sakıncalı diye duymuştum. ne dersiniz bu işe

bide güncellemeleri yüklemiyor
Rapide attığım Kendi Uploadım. Serial dosyasında en üstteki seriali gir. Güncelleme sorunun kalmayacaktır.

http://rapidshare.com/files/83276168...0.272.rar.html

Konu Seçenekleri