DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Spor  Spor Grupları  Spor grubu

Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 20-07-07, 13:53 Çevrimdışı   #1

LeThE - ait Avatar
Genel Mesajlar: 890
Teşekkür etti: 3
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:17429
LeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Spor grubu liderlik Secimi

``T-Mac´´ Spor grubunun liderliğinden ayrılıp yönetime katılma isteğe bizce olumlu karşılanıp onaylandı.
Bu sebepten dolayı grup için yeni bir Liderlik secimi yapılacaktır.
İlgili adaylar bu konu altından adaylıklarını 23 Temmuza kadar beyan edebilirler.
Tek aday halinde ilgili kişi Lider olarak adanacak çok aday durumunda ise size ait olan grup baslığında anket yoluyla secim yapılacaktır.
Bu sürec içersinde grubu "yönetim" devir almıştır.

Adaylık başvurusunda bulunabilmeniz için “Özel” üye statüsünde olmanız gerekmekte

Sahneleri bütün olmuş bir tiyatroyuz
Monologlarınız sizin olsun, biz mimik çizmeden izleriz

Mesaja teşekkür eden:
cansu202 (20-07-07)
Eski 20-07-07, 16:50 Çevrimdışı   #2
Asistan
Spor grubu

cansu202 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 195
Teşekkür etti: 92
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:262
cansu202 ara sıra gören oluyorcansu202 ara sıra gören oluyorcansu202 ara sıra gören oluyor
ADAYLIGIMI KOYUYORUM BU İŞİ YAPABİLİCEGİME İNANAIYORUM..

af BENM işim DEİL

Konu cansu202 tarafından (20-07-07 Saat 16:54 ) de değiştirilmiştir..

Eski 20-07-07, 19:25 Çevrimdışı   #3
Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 3.283
Teşekkür etti: 852
RepForum Gücü: 49
Forum Puanı:17132
A.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
benide yaz LeThE.Yani yazar mısın?

Yok imza falan!!!

Eski 20-07-07, 20:53 Çevrimdışı   #4
Asistan
Spor grubu

cansu202 - ait Avatar
cansu202 ara sıra gören oluyorcansu202 ara sıra gören oluyorcansu202 ara sıra gören oluyor
grubumuz için hayrıılısı olsun

af BENM işim DEİL

Eski 20-07-07, 21:16 Çevrimdışı   #5
Doçent
Düşünürler grubu
A.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazA.BuğrA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
cansu202´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
grubumuz için hayrıılısı olsun
Bencede sana %110 katılıyorum

Yok imza falan!!!

Eski 20-07-07, 21:19 Çevrimdışı   #6
Grup Lideri
Spor grubu

By_Blok - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.678
Teşekkür etti: 1.384
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:7049
By_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
adayım spor grubu için hayırlı olsun .....

Mesaja teşekkür eden:
cansu202 (20-07-07)
Eski 20-07-07, 22:17 Çevrimdışı   #7
Asistan
Spor grubu

cansu202 - ait Avatar
Alıntı:
By_Blok´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
adayım spor grubu için hayırlı olsun .....

o zaman lider belli...by_blok

af BENM işim DEİL

Eski 20-07-07, 22:31 Çevrimdışı   #8
Rektör
Spor grubu

disco fever - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.022
Teşekkür etti: 6.800
RepForum Gücü: 108
Forum Puanı:33955
disco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
şimdilik aday değilim ama seçilecek arkadaşı sonuna kadar desteklerim
umarm grubumuza en fazla katkıyı yapacak olan seçilr ( ayrıca T-Mac bıraktığı için çok üzgünüm ve yeni görevinde başarılar dilerm ) biliyorumki spor grubunun ne zman ona ihtiyacı olsa yardımımıza koşar ...

"*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*"

Eski 20-07-07, 22:32 Çevrimdışı   #9
Grup Lideri
Spor grubu

By_Blok - ait Avatar
By_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmışBy_Blok yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
lider spor grubu

Eski 21-07-07, 01:53 Çevrimdışı   #10

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.254
Teşekkür etti: 4.793
RepForum Gücü: 256
Forum Puanı:97388
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
disco fever´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
şimdilik aday değilim ama seçilecek arkadaşı sonuna kadar desteklerim
umarm grubumuza en fazla katkıyı yapacak olan seçilr ( ayrıca T-Mac bıraktığı için çok üzgünüm ve yeni görevinde başarılar dilerm ) biliyorumki spor grubunun ne zman ona ihtiyacı olsa yardımımıza koşar ...
saol disco fever emin ol her zaman yanınızdayım..............

Eski 21-07-07, 01:54 Çevrimdışı   #11

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
evet arkadaşlar seçilecek arkadaşa başarılar diliyorum................)

Eski 21-07-07, 13:56 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent
Huzur Pınarı

~~abd~~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.393
Teşekkür etti: 1.238
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:4698
~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri
kendime güveniyorum bende adaylıgımı koyuyorum arkadaşlar

Bacımın örtüsü takılmış namerdin gözüne, Acırım tükürüğüme billahi tükürsem yüzüne. M. AKİF ERSOY:
*İnsanların yaptığı sahte paralar kadar,paraların yaptığı sahte insanlar da vardır.

Eski 21-07-07, 16:26 Çevrimdışı   #13
Stajyer
Spor grubu

speedyhalil - ait Avatar
Genel Mesajlar: 25
Teşekkür etti: 1
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:97
speedyhalil ara sıra gören oluyor
Bende kendime güveniyorum ve adayım e-dana nın spor bölümünü daha da geliştireceğime inanıyorum ve desteğinizi bekliyorum

Sizin Marka Olduğunuz Yerde Etiketi Biz Belirleriz

Eski 21-07-07, 18:02 Çevrimdışı   #14

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Ödüller:
Alıntı:
speedyhalil´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bende kendime güveniyorum ve adayım e-dana nın spor bölümünü daha da geliştireceğime inanıyorum ve desteğinizi bekliyorum
kendine güveniyorsun bu güzel...

ama ilk önce özel üye olman gerekli..........

Eski 21-07-07, 18:06 Çevrimdışı   #15
Asistan
Spor grubu

cansu202 - ait Avatar
Alıntı:
speedyhalil´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
,

özel üyelik gerekiyor:(

af BENM işim DEİL

Eski 21-07-07, 20:39 Çevrimdışı   #16
Stajyer
Spor grubu

speedyhalil - ait Avatar
Genel Mesajlar: 25
Teşekkür etti: 1
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:97
speedyhalil ara sıra gören oluyor
ne bilim herkes aday olunca benim neyim eksik dedim oldum herhangi bi uyarıda olmadığından bihata yaptık affedin

Sizin Marka Olduğunuz Yerde Etiketi Biz Belirleriz

Eski 21-07-07, 22:02 Çevrimdışı   #17
Grup Lideri
Spor grubu

By_Blok - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
yok arkadaşım affedilcek bişe yok önemli değil cesaretin bile bize yeter unutma sende bi spor grubu üyesisin

Mesaja teşekkür eden:
`Hiperaktif (21-07-07)
Eski 22-07-07, 11:27 Çevrimdışı   #18
Doçent
Düşünürler grubu
Ya speedyhalil ben seni anlamadım hangi takımlısın FB mi GS mi?

Yok imza falan!!!

Kapalı konu

Konu Seçenekleri