| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]() | Spor Grubu Bütün takımlarımız kardeş..!! forum tribün değildir, saygı çerçevesinde her türlü konuyu tartışırız ama bu sınırlarını aşmamak koşuluyla ÇaRŞı Grubunun Beşiktaşlı Arkadaşlarımızın desteğiyle açılmasını diliyoruz Yaşamak özlemsiz, özlem Sevgisiz, Sevgi Sensiz Olmaz.Unutma Ki Sevmek Her Zaman Beraber Olmak Değil, Sensizken Bile Seninle Olabilmektir |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 208
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:113 ![]() ![]() |
ben çoğu grubdan en en iyisi
|
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 96
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:762 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
desteklediğin için teşekkürler
Yaşamak özlemsiz, özlem Sevgisiz, Sevgi Sensiz Olmaz.Unutma Ki Sevmek Her Zaman Beraber Olmak Değil, Sensizken Bile Seninle Olabilmektir |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.433
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:23470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bencde bi beşiktaşlı olarak açılmasını isterim
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 96
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:762 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hadi arkadaşlar biraz daha ilgi Yaşamak özlemsiz, özlem Sevgisiz, Sevgi Sensiz Olmaz.Unutma Ki Sevmek Her Zaman Beraber Olmak Değil, Sensizken Bile Seninle Olabilmektir |
|
| | #6 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 20
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:36 ![]() |
biri çarşı mı dedi biri bjk mi dedi hani nerde bende isterim bende Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara, göğe, bütün evrene karışırcasına Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana. |
|
| | #7 |
| Asistan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 35
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:25 ![]() |
Böyle bir grubun açılmasını çok isterim ve açılırsa üye olmak isterim.
|
|
| | #8 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.793
Forum Gücü: 256 Forum Puanı:97388 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar eminim aramızda sporla ilgilenen vardır............... ![]() Hiç fark etmez hangi dal olursa olsun.............. ![]() eğer böyle bir grup istiyorsanız hemen yazın beyler bayanlar.............. ![]() |
|
| | #9 |
Forum Gücü: 256 Forum Puanı:97388 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yani hiç sporcu yok mu aramısda.......... ![]() ![]() ![]() |
|
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.432
Forum Gücü: 124 Forum Puanı:39306 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben varım kanka ne olsun grubun adı spor teknik iyimi ![]() |
|
| | #11 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 303
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:1550 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peki grubun macı ne olacak??tüm grupların bir amacı var::: ![]() Spor Grubu |
|
| | #12 |
Forum Gücü: 256 Forum Puanı:97388 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tüm spor dallarıyla ilgilenicez yeni tüm herşeyi paylaşıcaz................. ![]() sizin istekleriniz de warsa yazın.......... ![]() |
|
| | #13 | |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 303
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:1550 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
neyi savunacanız??? ![]() Spor Grubu | |
|
| | #14 |
Forum Gücü: 256 Forum Puanı:97388 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() |
|
| | #15 |
| Grup Lideri Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.384
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:7049 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bendende destek gelir. spor her zaman.......... |
|
| | #16 |
| Öğretim üyesi Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 99
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:387 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben anlamadım grubu kurduk diyem ne olacak. Zaten futbol,basketbol,diğer sporlar die başlıklar var biz grup kurunca ne olacak yawww. Biraz konuyu aç. |
|
| | #17 |
| Grup Lideri Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.384
Forum Gücü: 38 Forum Puanı:7049 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | açılırsa spor dalına göre üyelerimizi bilinçlendiririz... |
|
| | #18 |
sporla ilgilenen arkadaşlar ve grup arkadaşlarımız sayesinde sitedeki arkadaşları bilinçlendiricez.................. ![]() yani senin anlıcan bu gün futbolda ne olmuş yada basket bolda ne olmuşsa anında görüntü canım benim.............. ![]() ve tabiki tartışmalarımızda olucak................. ![]() |
|
| | #19 |
şimdi adminlerden ricam bir grup kurmaları............... ![]() |
|
| | #20 |
| Öğretim üyesi Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 99
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:387 ![]() ![]() ![]() ![]() | Yok kurmazlar bu grubu ben sana diyimde kurarlarsa bizde gireriz gruba seni grupta yalnız bırakmayız. ![]() ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |