| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]() | sprey ile mahallenin kedilerini boyayan çocuk modeli
ben gördüm bunlardan,karınca yuvasına çekirge atan yada torpil sokanlarla beraber takılırlar... birde tam psikopata bağlamış olanlar var.... ütopyamda şu tarz diyolaglar kurgulanıyor ben:niye boyuyorsun lan kedileri çocuk:karakterlerine göre boyuyorum;kendilerini duruşları ile ifade edebilmeliler... not:boyalı kediler diğerleri tarafından gulyabani niteliği taşımaktadır.... David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #2 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | karınca yuvasına çekirge atma ;torpil sokma; ![]() mahallenin zavallı kedilerini boyama ![]() ilk defa böle yapanları duydum![]() ve hayvancıklara acıdım ![]() erken yaşta piskopatlık vakası sanırım çocuklar ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #3 |
| Stajyer Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 23
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:293 ![]() ![]() ![]() |
Hannibalda bizle takılırdı ama kedi boyamadık hiç.kesin gizli yapmıştır bide ütopyasıyla kurgu yapıyo ...
''Belli bir açıdan bakarsanız herşey saçmalıktır''
|
|
| | #4 | |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.632
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" | |
|
| | #5 |
| Stajyer Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 23
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:293 ![]() ![]() ![]() |
Zaten parasızlık bizi böyle psikopat yaptı elin adamı bizim yaşımızda iken yüzmeye futbola gidiyodu bizde karıncalarla takılıyoduk ...
''Belli bir açıdan bakarsanız herşey saçmalıktır''
|
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.632
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bkz:en yakın arkadaşın mahallenin çöplerini karıştıran kedi olması
David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 316
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2392 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu çocuklar 0-6 yaş arasıysa durum daha kötü!bunları yapmalarının birçok nedeni olablr kişisel araştrma lazm mesela bir döneme bağımlı kalmış olablrler veya aile kaynaklı olablr(aile tutumları,modeller...)...bu tür hareketlerden vazgeçirmek çok kolay yaklaşım model olmak sözler açıklamalar fln filan ama ailesi uğraşmadığı için (sağolsunlar!)tek başına bir iş yapılması imkansız ıyyy öfff 3 yılın getrdiği bunlar neyse susuyum ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| | #8 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.125
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22213 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | küçükken çok ypıodm ![]() hatta karıncaları topluyp tükürerek onları boğmak favormdi BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık ![]() Return Of The Remuş Yaşasın Saf Ve Arı Türk Irkı! |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 316
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2392 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | küçükken karıncalar yüzsün diye üstlerine su dökmüştüm onlar boğulunca çok şaşrmş ve üzülmştm şimdi geldi aklıma ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| | #10 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 256
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:12519 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
heyecan adrenalin olsun diye yaptığımız şeylerden bir kaçıydı kannımca bir çubugun ucuna bez parçası bağlayıp yakardık sönünce de dumanı araların yuvasına gitsin diye yuvaya sokardık az arı sokmadı bu yüzden ... Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |